Întrebare recomandată | yomotherfucker a întrebat:

Cum slabesc si eu la solduri cat de repede posibil accept sugestii pentru exercitii si eventual niste diete

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă ai masa osoasă lată, nu ai ce face.
Multă mișcare fizică și o alimentație săracă în calorii dar care să asigure minimul de nutrienți pentru buna funcționare a organismului.
Pa, pa.

| Adry05 a răspuns:

Bună!
Ocupă-te în primul rând de sport. Abdomenele şi alergatul pot face minuni, bineînţeles, nu imediat, şi va trebuii sa munceşti un pic. Ai grijă să bei multe lichide, fără mâncăruri de tip fast-food, fără dulciuri (bineînţeles ca te mai poţi răsfăţa din când in când c-o ciocolata bună, dar ideea e să nu exagerezi, cantităţi mici şi rare), iar dacă poţi, înlocuieşte pâinea albă cu cea neagră.
Succes!

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Nu mai troll-i pe aici

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Explicatie e prea lunga chiar si pentru mai multe comentarii aici, ai 1 mesaj de la mine

| Ando1dul a răspuns:

Mai taie din ele dale dracu laughing inotul e cel mai bun sport

Răspuns utilizator avertizat
| yomotherfucker explică:

Ti'a luat mult sa te gandesti la asta?laughing

| DennisDMR a răspuns:

Iti iei o banda de alergat sau faci 50-100 de genoflexiuni.

| MaryD a răspuns:

Eu am gasit site-ul acesta http://www.thegift.ro unde au aparate anti-celulita la preturi destul de bune.

| OnUtZzZaAa a răspuns:

Si eu mam confruntat cu problema ta.Pai ar fi cativa pasi de urmat:
1. Fara diete,nu-s sanatoase si daca ti una trebuie s-o ti toata viata ca sa nu te ingresi la loc.Cel mai bun e sa-ti echilibrezi alimentatia(nu adica gata fara dulcuri fara carne, doar iarba la micu dejun, pranz, cina). Salatele sunt sanatoase dar trebuie sa mananci din toate mancarurile(binenteles nu fast-food).Si mancare moderat, dar dupa 6 seara nada mancare. Dimineata bea cate un pahar de apa calduta, pentru a taia pofta de mancare.
2. Miscaree, multa miscare ca fara ea n-ai facut nimic.Alergatul e o metoda buna pentru slabit, dar si saritu coardei face minuni, binenteles in jur de 1 h pauza cateva ore si o iei mai usor la inceput.
3.Sa sti ca te ambitioneaza sa ai o poza cu o persoana care are o silueta minunata, si cand vezi ca te apropii de greutatea ei te simti minunat, si sa ai o agenda in care sa-ti notezi progresele.O inca buna metota, te fotografiezi saptamanal si o sa ramai uimita de progresele facute.
Succes, stiu ca este greu da nu te da batuta ^^

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru OnUtZzZaAa):

Cand te aud pe tine si pe restul cum aberati ma apuca durerea de cap.Nimic dupa 6 seara, cheama instalatoru, scapa gaz in casa.De la 6 dupa masa pana la 8 dimineata sunt 14 ore, corpul trebuie sa manance odata la 6 ore consistent cat timp esti treaz, nu se poate sa renunti la mancare atata vreme.Plus daca il flamanzesti atata intra in starea de "urgenta" si crezand ca nu mai ai ce manca tot ce mananci de atunci incolo o sa depuna ca grasime, rezerve pentru cand "ramane" iar fara mancare... Nu mai da sfaturi, vorbesti prostii

| Feier_Paula_1998 a răspuns:

Buna
Eu ti-as sugera sa faci exercitii la sala, chiar si acasa.
Dar daca faci exerciti ar cam trebui sa scazi din consumul de carne si de alta mancare nesanatoasa, mai de graba sa ti regim daca esti mai plinuta.Pentru un abdomen frumos e bine sa faci zi de zi abdomene, dar nu uita si de mancare, regimul nu inseamna sa nu mai mananci deloc, mai de graba sa mananci legume, salate etc.(mancare sanatoasa)
Sper ca te-am ajutat:*
Funda?:->

| dede11112 a răspuns (pentru Feier_Paula_1998):

Daca si carnea e mancare nesanatoasa...

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru Feier_Paula_1998):

Alta... CARNE E MANCARE SANATOASA.E e cea mai buna sursa de proteine, nutrientele cele mai importante pentru corp. Fara carne nu se poate, nu mai vorbi prostii

| Paulaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Feier_Paula_1998):

Carnea e sanatoasa

| BaHh_Kiduzu_1994 a răspuns:

Incearca sa:
1. Mananci fructe (Cat de multe)
2. Sa alergi in fiecare dimineata(30 de minute).
3.Sa bei cat de multa apa.(Plata sau minerala)
Sper sa mearga big grin.(Fundiza?)