| ChrisstinaXdddddddd a întrebat:

De ieri am inceput sa tin dieta cu grapefruit si sa merg pe bicicleta (pentru casa nu stiu caum se numeste laughing ).


Dieta da ceva rezultate?
Cate ore de mers pe bicicleta trebuie ca sa slabesc 5 kg pe luna?

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Orice dieta prin care numarul de calorii consumate este mai mic decat numarul de calorii arse te ajuta sa slabesti. Daca prin aceasta dieta ii asiguri si corpului tau toti nutrientii de care are nevoie, atunci ASTA E. Dar, nu rezolvi nimic daca le copiezi de pe net, trebuie sa-ti faci propria dieta dupa ce te documentezi despre alimente.

P.S. : slabit sanatos inseamna 2 kg / luna, 5 e prea mult. Si apoi o sa slabesti din ce in ce mai lent, adica e posibil sa dai primele 5 kg intr-o luna cum vrei si urmatoarele 5 in vreo 6.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici o dieta nu va schimba mostenirea ta genetica si formatul pe care-l ai in program,infiderent cat sport si foame vei face. uita-te cu cine semeni,si vei fi exact ca persoana pe care o mostenesti la varstele aferente, adica, copilarie, adolescenta, tinerete.maturitate,batranete.nu va mai mintiti singuri ca am incercat eu si nu merge decat cu; acceptarea asa cum esti sau infometarea si imbolnavirea pe fond psihic, sau imbolnavirea fizica fiindca vreti sa va schimbati luptand cu propria natura a propriei fiinte.

| ChrisstinaXdddddddd explică (pentru anonim_4396):

Hai ca rolling on the floor) nimeni din familie nu e gras sau a fost. Am o problema cu cateva kg in plus ptc am mancat prea mult seara. Mersi pentru faptul ca nu m`ai ajutat cu nimic! phbbbbt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Christina? nu intalegi un lucru.nu am nimc cu oamenii grasi.eu ii vad frumosi.deasemeni e bine sa faci sport.ca sa te mentii in forma.sau sa ai un corp frumos.dar cea care trebuie sa devii vei deveni oricum, findca, viata are si altele decat, tinerete silueta, succes si etc.eu sant barbat.eram sageata la 20 de ani si nu am crezut ca o sa tin dieta si sa fac sport sa nu mai am burta.dar uite ca am,si nu exagerata,dar am si o varsta la care nu prea mai conteaza, si ma costa oleaca de parale sa o intretin. bucurate de tinerete, sanatate, frumusete, la timpul lor.dar ai grija ca acestea se duc.pe celelalte bune nu le lasa nefacute, la timpul lor, ca timpul nu se mai intoarce.sa fii iubita.inca ceva; samanta se arunca pana la al saptelea neam.deci?

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Parca ai fi unul din martorii lui Iehova laughing, sincer, esti complet pe langa

Dieta nu inseamna "foame", eu am ajuns la formele care mi le doresc mancand MAI MULT ( dieta pentru masa musculara ). Mai documenteaza-te inainte sa vorbesti, stii expresia "F**K genetics, i do what i want", daca tu NU ai fost in stare nu-i indemna si pe altii sa faca la fel.

Nu toti suntem INCAPABILI sa dam repede vina pe genetica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cosmine? asta e treaba de nutritionist si de consultare a lui si urmat indicatiile lui.eu m-am referit strict in limitele TPU-ului care spune ca problemele medicale nu se rezolva pe TPU.tu-mi vii cu notiuni de culturism, fara sa mentionezi si steroizi si suplimente alimentare, vitamine etc.nu au fost cerute.nu-i asa? dar de aici si pana la incapabil, sa-mi fie cu iertare, sa nu crezi ca e chiar asa.tu crezi ca sant pe langa? EU cred ca esti departe de a cunoste parerea mea.

| ChrisstinaXdddddddd explică (pentru anonim_4396):

Nu mai comenta degeaba Cosmin are dreptate. Si ca sa stii nu sunt grasa doar vreau sa mai dau jos din burta am 48kg si 1, 68 cm.

| Rollwo a răspuns:

Atenţie! Dacă eşti copil, nu trebuie sa mănânci un grapefruit sau doi pe zi.Chiar dacă eşti grăsuţ/ă eşti în creştere! Mănâncă foarte multe fructe si fă măcar 10-20 de minute / zi pe bicicletă, nu mânca între mese pentru că este foarte important şi daca eşti dispus/ă să îţi cumperi costum " Efect Sauna " îl găseşti în fiecare magazin cu articole sportive, ţi-l recomand.Baftăă Chrisstiinawinking