| Anonim6666644 a întrebat:

Fac de 7 luni sala si sunt foarte dezamagit de rezultat.Am avut 6 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati.Cand am inceput am avut 74 de kilograme iar acum am 91 de kilograme.Rezultate se vad la piept,spate, picioare dar la brate deloc sunt foarte subtiri.Am incercat sa fac odata pe saptamana cateva luni nimic de doua ori pe saptamana tot nimic.Ar trebui sa ma las de sala? ce fel de antrenament sa fac pentru a avea brate mai mari? de masa musculara? slabire? sau densitate musculara?

5 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Pot sa descrii programul tau de antrenament? Cum te antrenezi? O poze before and after ar fi si aia buna, sau o poza de acum sa vad exact care zici tu ca e problema.

| WaterDrop a răspuns:

Treci pe exercitii de izolare doar pentru brate.Sa insa ca, toti suntem asimetrici si este foarte posibil sa nu reusesti vreodata sa gasesti un echilibru perfect.

| DanielPH a răspuns:

In 7 luni ai pus 17 kg? Cum naiba ai reusit? Esti endomorf, sau cum? 17 kg de masa sau masa si grasime?
Uite cum procedez eu:
Luni bag spate cu biceps si trapez
Marti piept cu umeri si triceps
Miercuri picioare, gambe, abdomen
Joi Pauza
Vineri biceps, triceps, umeri si antebrat.

Problema mea pe parcursul timpului a fost asta: La inceput aveam pieptul cel mai mic si mai mult lucra tricepsul, am bagat piept marti si vineri si am scos tricepsul, apoi mi-a ramas tricepsul mic dupa ce si-a revenit pieptul, am bagat triceps de doua ori si acum observ ca trebuie sa lucrez la umeri de doua ori pe saptamana.


Prietene, totul este legat de genetic, nu te lasa de sala, vei avea bratele mari, dar mai greu daca este vina geneticului.
Sau
Poate doar ai un antrenament ineficient pentru brate, schimba-l, trage mai mult, mai tare, si las-o mai moale cu ce naiba mananci acolo, cum dracu sa pui 17 kg in 7 luni?

| hgcl a răspuns:

Eu zic ca lucrezi trisat, prea trisat di asta-i motivul. Lucreaza corect si cu o greutate care sa iti permita 8-12 repetari.
Exercitiile conteaza si ele, axeaza-te pe cele de baza:paralele, impins cu priza ingusta, fexii cu gantera, flexia antebratului peste brat cu haltera. Foloeste la exercitiile pentru biceps arm blaste-rul.
Odata pe saptamana ajunge, doar sa stii in ce moment al saptamanii sa le antrenezi.

| tuberculoza a răspuns:

17 kilograme in 7 luni? Ce ai mancat frate?