| galma a întrebat:

Hei TPU:* Am gambele subtiri, si nu imi plac deloc de la genunchi in jos..Pana la vara, vreau sa fie mai groase asa ca m-am apucat de facut exercitii cum ar fi ridicarile pe varfuri(am citit ca sunt cele mai bune) si fac cate 200 pe zi( 4 serii a cate 50) Gambele ma dor, si simt cum lucreaza muschii. Intrebarea mea e daca credeti ca pana la vara se vor vedea rezultate? Si mai stiti si alte exercitii pentru gambe?

3 răspunsuri:
| Cronki a răspuns:

Cu aceste exercitii picioarele tale se vor dezvolta armonios ca ale Olive Oyl. Trebuie un pic de perseverenta. Succes!

| lBroken69 a răspuns:

Genoflexiunile.Mersul cu bicicleta. Există pe internet nişte benzi cu care să faci exerciţii.(inclusiv jucătorii de fotbal lucreză cu ele)

| rocket1204 a răspuns:

Foarte bine! Mai incearca sa iesi cu bicicleta si sa mergi mult, mai ales in urcare pe pante. Un alt exercitiu care iti face bine este urcatul si coboratul scarilor. Incearca undeva in aer liber daca gasesti scari. Daca nu ai mult timp sa oferi exercitiilor, poti sa iti cumperi greutati de picioare care se prind cu arici in zona dorita a gambei. Poarta-le prin casa cand faci diverse treburi sau chiar si cand stai jos si citesti, lucrezi la birou etc deoarece poti flexa picioarele de la podea pana la nivelul genunchilor. Bafta si fii increzatoare!