| jimhdjejsbsbsb a întrebat:

Hey cum as putea sa invat sa joc fotbal mai bine. adica cand sunt cu mingea in fata unui adversar ma intimitez si nu mai stiu ce sa fac.Cum as putea sa joc mai bine sa driblez sa sut tare.va rog sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| Olah_Stefan_1999 a răspuns:

Salutare! te ajut eu...

1 prima dat cand esti in fata unui adversar! nu te intimita incerca sa il fentezi sa ii dai cu mingea intre craci cu o fenta sau sa fugi mai repede decat el!

2 Fugirea! este cea mai eficienta metoda de a dribla un adversar incearca sa fugi cat de tare poti! daca nu reusesti iti dau eu un sfat in fie care seara sa iti faci program 1 ora de alergat intr-un loc linistit pe strada intr-un parc sau ceva gen!

3 Fentarea adversarului!

cand esti in fata lui incerca sa faci ceva ce il distrage incearca de exemplu sa te prefaci ca dai in minge dar asta nu se intampla pana el se sperie tu fugi cu mingea!

4 Sutul! este cel mai important pasarea se da cu latul daca este aproape colegul daca este la indepartare se da centrare! cu siretul!

Sper ca te-am ajutat Funda?

3 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Jucand cat mai mult, antrenandu-te cat mai mult, asa te vei perfectiona, asa vei reusi sa-ti driblezi adversarii si vei capata forta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti imaginezi o fată de porc care rade si vrei sano lovesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa o *