| Salamandra44 a întrebat:

Hey TPU.În câte luni de fâcut exerciţii de fund pot vedea rezultatele?

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poți și după o lună dacă faci regulat și crești constant dificultatea

| Sekim a răspuns:

Buna
NU avem cum sa stim asta noi, putem doar sa aproximam si atat, ceea ce poti face si tu. Rezultatele se pot vedea si intr o luna daca exercitiile sunt facute regulat. Intensitatea antrenamentului trebuie aleasa de tine, cat de mult iti doresti sa ajungi la un anumit rezultat si cat de repede vrei sa obtii acel rezultat. Totusi, depinde si de corpul tau, tocmai de asta NU putem sa iti dam un raspuns fix si corect. Unele persoane fac exercitii o luna si pot avea rezultate mult mai mari decat la alte persoane si invers. Asigura ti numarul de proteine pe care le necesita corpul tau pe zi si vei vedea rezultat intr o luna daca muncesti din greu. 0, 8g proteine per kg ( exemplu 0, 8g x 60kg=48 g proteine pe zi ). Mult succes cu antrenamentul.
See youwinking

| AnastasiaK a răspuns (pentru Sekim):

Ala e numarul de proteine pentru o persoana "normala", nicidecum pentru cineva care vrea sa creasca in masa musculara (minim 1, 5g/kg corp). In plus, si cu mama proteinelor, fara surplus caloric nu se vede mare lucru.

| Sekim a răspuns (pentru AnastasiaK):

Buna
Intr-adevar, este pentru o persoana normala, am uitat sa mentionez ca trebuie si acolo crescut, ai dreptate, imi cer scuze. Surplus caloric am mentionat mai sus in ambele cazuri, cred ca se poate descurca de acum.

| iChristiaN47 a răspuns:

Exercițiile pentru musculatură nu vor da roade doar în câteva ore! Trebuie să exersezi zilnic și regulat, să nu depui extrem de mult efort, însă pentru a apărea rezultate trebuie să ai răbdare și să depui o muncă pe măsură!

| irezistibilul a răspuns:

Daca lucrezi fundul de 2-3 ori pe saptamana si mananci calumea rezultatele o sa apara dupa 3-6 luni. Doar de 2-3 ori pe saptamana, nu mai mult, fiindca muschii se dezvolta in zilele de pauza.