| cristi995 a întrebat:

Ieri m-am apucat de o sala de forta numita,,sala de greutati/fitness,, dar banda de alergat e defecta, ce credeti pot scapa de grasime ajutorul acelei sali?

Răspuns Câştigător
| raMLesS a răspuns:

60 flotări, 10 flotări in pumn pentru a ţi-l întării, in fiecare zi adaugi cu 2 mai multe, faci multe fandări, exerciţii pentru abdomen, alergi pe un deal cu lungimea între 20-50 metri sau chiar mai mare, daca ai ajuns în vârf in 30 secunde incerci să ajungi mai repede in vreo 28, şi tot aşa 27, 26.
Dacă n-ai deal alergi pe nişte scări lungi, între 20-50 metri.
Alergi 30 minute pe zi în popas şi in ultimele 30 secunde in sprint.
Faci pauză, alergi în sprint maxim 20 secunde după alergi cu 2 secunde mai mult şi tot aşa.
Alimentaţia contează, alege deaici nişte legume pe care le poţi cumpăra şi face salată din ele:

sfatulparintilor.ro/familie-parinti/alimentatie-sanatoasa/100-de-alimente-sanatoase-pentru-buna-functionare-a-organismului/

Sper că ţi-am fost de folos, fundă? :X

| LimonadaBaa a răspuns (pentru raMLesS):

Nu stiam ca daca faci flotari slabestihappy

| raMLesS a răspuns (pentru LimonadaBaa):

Îţi arde grăsimile şi este sport, te antrenezi. Ca să slăbeşti nu înseamnă că trebuie să alergi non-stop zilnic, deci mai documentează-te.

| LimonadaBaa a răspuns (pentru raMLesS):

Pentru a arde grasimile trebuie sa faci exercitii cardio, nu flotarilaughing.Am o intrebare pentru tine:Tu ai slabit din flotari?

| raMLesS a răspuns (pentru LimonadaBaa):

Puţin, vreo 300 grame, am făcut mai mult muşchi pentru că e băiat ar arăta foarte bine cu nişte muşchi pe el.

5 răspunsuri:
| MorganaM a răspuns:

Buna. Eu am avut o prietena, adica si acum o am big grin - mai demult era destu lde grasuta, si a mers la asemenea sala cum zici tu, Acolo nici macar nu era banca de alergat. Doar biciclete, si ceva chestii de care tragi cu mainile si cu picioarele - ceva greutati de ridicat, genoflexiuni si alte dinalea. Am mers si eu cu ea, ca nu am vrut sa o las singura.
Era intr-o vacanta de vara. Si am mers... aproape 2 luni in total, de cateva ori pe saptamana, dar nu mai tin minte cat exact, si eu am slabit mult - 3 kg, iar ea aproape 10 kg. A aratat foarte bine dupa. Si dupa ce a inceput din nou scoala, a mai facut inca sport, insa acasa, adica gimnastica, alergat, etc. Nu a intrerupt, pentru ca altfel iar se punea pe ea. Ooo, si de asemenea, a fost atenta la ce mananca, cat mananca si cand mananca. Si a reusit.

Eu cred ca si tu poti, si e chiar distractiv. Daca esti singur, poti sa iti puni casti cu muzica, si o sa te distrezi la fel de bine! happy

Multa bafta!