| StefanDrg a întrebat:

Mi se pare mie sau FC Barcelona a fost mereu supraapreciata in fotbalul european? Din cate știu eu are 5 trofee UCL. Real Madrid, Liverpool, Bayern au mai multe trofee UCL decat Barcelona. Am auzit multi spunând ca Barcelona e cea mai buna echipa din lume. Cum sa fie cea mai buna echipa din lume cand te elimina As Roma din ucl, Liverpool te umilește cu 4-0. Si bayern cu 8-2. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| NuCitescNotificari a răspuns:

Cine a zis ca e cea mai buna din lume? Poate doar jucatorii barcei sau suporteriilaughing)
Ei (jucatorii si suporterii barcei) se auto-intituleaza 'cea mai buna'.Cam aroganti.

5 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

E cea mai hoata din istorie, asa trebuia inceputa intrebarea. Echipa asta e facuta sa incaseze umilinte dupa umilinte an de an. In perioada in care luau trofee rupeau hotiile in 2, adversarii nu aveau nicio sansa, al 12-lea jucator era cel mai bun de la ei: arbitrul. Efectiv ti-e mila de ratatii astia la cate umilinte au incasat, mai ales acel 8-2, las-o dracu...

| StefanDrg explică (pentru Drimmero):

Zici ca ii ajutau arbitrii?

| Drimmero a răspuns (pentru StefanDrg):

Nu te uiti si tu la meciuri?

| StefanDrg explică (pentru Drimmero):

Nu am văzut suspiciuni. Sper ca nu esti genul ala care vede ca arbitrul face o mica greșeală ca e om si el si gata zici '' blat '' nu?

| Drimmero a răspuns (pentru StefanDrg):

De cand te uiti la fotbal? Prietene, Chelsea-Barca 2009 cand Pique juca handball in careu si multe alte faze, Barca-PSG 2017, Barca-Arsenal 2011 cand l-au eliminat cu japca pe Van Persie + penalty acordat pentru barza, Arsenal-Barca 2006 cand Jens Lehmann a fost eliminat aiurea + multe alte faze de-a lungul timpului, prin campionat cat nu au furat, dupa messi vine potopul peste astia.