anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu sa inot, ma ajuta cineva cu sfaturi?

Răspuns Câştigător
| yadora a răspuns:

E... nu e tocmai usor...trebuie sa ai un pic de curaj si sa nu intri in panica; apoi depinde si de varsta pe care o ai: cand esti mai mic ai si un pic de doza de nebunie, nu prea constientizezi multe si inveti mai usor; cand esti mai mare lucrurile stau altfel. Bine = mai intai iti iei un colac pe masura si intri in apa usor, dai din picioare lent asemenea scafandrilor dar foloseste si mainile; apoi incetul cu incetul exerseaza miscarile bratelor astfel incat capul sa-ti ramana la suprafata; Nu intra in apa mai mare decat statura ta fiindca o sa obosesti la un moment dat si sa ai un punct de sprijin la picioarela o adica;... dupa o perioada poti lua vesta de salvare si la fel usor-usor intri in apa si mai ca te ajuti de picioare mai ca nu dai din maini si din picioare astfel incat sa-ti mentii capul si 1/3 din trup la suprafata... iar cand consideri tuu...renunta la tot si da-i bataie in apa la o scaldatoare buna. Eu am invatat sa inot legata cu funia de barca intr-o apa curgatoare si nu mi-a fost tocmai usor. Ma puneau sa inot in amonte nu in aval...asa ca de disperare sa nu ma duc la fund am dat din maini si din picioare pana n-am mai putut.

31 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Pe mine m-au invatat parintii. mi-au aratat de o gramada de ori, insa eu am invatat sa inot altfellaughing. ei imi aratau ca broasca, iar eu am invatat singura ca un caine. :-))

nony
| nony a răspuns:

Este foarte simplu. Dai din mana stanga, picior drept.si invers.Nu te panica, ca oricum nu o sa te duci la fund.Incearca la apa mica prima data.ca sa ai siguranta ca sub tine nu este nimic periculos, si in caz de ceva poti sa te opresti.
Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la bazine special amenajate si ia-ti un instructor, sfaturile noastre sunt degeaba crede-ma in practica e mai ok, oricum nu e greu o sa inveti repede.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Fugi de buni voitori.
Mergi la bazin și îți faci un abonament.
Acolo vei găsi și antrenori care te vor învăța tainele înotului.
Mult succes.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti dau toate sfaturile de pe lume dar ai sa constati ca poti sa inoti la fel...adica la fund.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru sfaturi toate sunt folositoare in afara de cel al lui raidu. Sfatul lui mi s-a parut amuzant.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar nici eu nu stiu sa inot crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut prieteni, am invatat sa inot!
Broasca si bras, dar fara profesori la bazin bla, bla, usor si simplu am intrat in apa am si l-am imitat pe tata cum inota si gata puteam sa inot, problema e ca sunt greu si inot cativa metri.

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut, uita-te cum inoata un caine si fa la fel. cel mai simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aa da eu stiam sa inot caineasca dar nu aveam incredere in mine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai intai trebuie sa inveti sa dai foarte bine din maini si din picioare. Tine picioarele apropiate si drepte si da repede din ele, mainile trebuie rotite peste cap una dupa alta. Stai in pozitie orizontala si relaxeaza-te gandindu-te la ceva frumos care te relaxeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu stiam sa inot si m-am bagat in cada si acolo faceam ca cainele si am invatat sa inot si e foarte foarte usor! metoda cu cada e buna pentru ca acolo nu te scufunzi!

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie doar sa duci mainile in fata apoi in spate si dupa aia iar in fata, ca o roata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imagineaza-ti ca mergi pe bicicleta, da din picioare ca si cum ai pedala si da din maini dar da din spate in fata, ca sa te mentii la suprafata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu stiam sa inot pana acum 2 luni cand am inceput niste cursuri de inot la laguna aici in c-ta...nu credeam ca niste cursuri m-ar putea invata sa inot dar este mai usor decat pare.totul consta in a nu-ti fie frica de apahappy. In 3 zile am invatat sa inot si pe fata si pe spate.Iti recomand niste cursuri iar daca nu vrei sa dai bani ia-ti pe cineva cu tine si du-te in mare dar sa nu-ti faci ambitie la apa mare pentru ca este mult mai bine.Succeshappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la un curs de inot

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici eu nu stiam sa inot, anul trecut si anul asta m-am dus la un golgoi de 5 metri si am sarit si de frica sa nu ma inec dadeam din picioare si din maini si cand obosesc stau pe loc in apa adanca calcand apa cu piciuare si lent din maini... Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca te poate ajuta nimeni cu sfaturi.
E ca si cum tu ai vrea sa inveti sa joci fotbal dintr-o carte.

| crisS a răspuns:

Ia niste cursuri mai ales acum pe timpul verii o sa vezi ca iti foloseste


winking

| yanny`s a răspuns:

Stii cum am invatat eu sa inot?laughing Anul trecut am fost cu un prieten la plaja si mi-a zis asa "dai din picioare si din maini, ca si cum vii acasa, iti arunci pantalonii in sus si te dezbraci de bluza".si asa am invatat eu sa inotlaughing)

Alte răspunsuri
| alexuzha a răspuns:

Depinde ce stil de inot vrei sa inveti.eu le stiu pe toate dar nici eu nu le stiam pana anul trecut.si eu tot incercam sa invat dar singura nu prea reusesti si daca reuseti oricum nu inveti cum trebuie sa faci cel mai bine e sa te duci la un curs de inot eu am fost si can m-am dus nu stiam absolut nimic dar acum inot in piscina de 50 de m faci si 5 bazine fara sa am opresc e mai bine sa te duci la un curs ca acolo te invata cun sa respiri bine cum sa te misti si mai ales cum sa stai la suprafata care e cel mai importat. u poti sa incerci si singura dar nu cred ca o sa sreusesti e tot incercam de vreo 4 ani si nu am reusti dar in 2 luni cat a durat cursul am invata 5 stiluri de inot.asa ca cel mai bine e sa te duci la cineva care stie.

| Virgil_Iurascu_1989 a răspuns:

Trebuie sa ai curaj sa te intinzi in apa... daca nu te intinzi, nu faci nimic si nu o sa inveti nici o data sa inoti. O data ce ai prins curaj sa te balacesti si sa stai la fundul apei atunci inseamna ca poti sa inoti dar trebuie sa exersezi intr-o apa cu adancimi mici, 1, 5m.

| Cristikidu a răspuns:

Eu am invatat sa inot de la 7 ani cu tatal meu in piscina.Nu te avanta sa inveti sa inoti in mare, sau intr-o apa care te depaseste.Intai cauta o piscina, de exemplu, si roga pe cineva sa te invete.Pentru inceput, este nevoie sa te tina la suprafata apei de la mijloc, cu o mana(doar sa nu-ti dea drumul si sa te duci la fund) si tu sa dai din maini si picioare.SI sa faci asa pana cand o data, respectiva persoana isi va lua mana de sub tine, si tu vei pluti la suprafata apei.Trebuie sa ai incredere in tine, si vei reeusi.Bafta

| Ivanciu_Ionutz_1998 a răspuns:

Poate daca incerci in apa sarata ca plutesti. Mult succes laughing)
PS:nici eu nu stiu sa inot.oO

| DrW a răspuns:

Cel mai usor te inveti sa inoti pe spate, intra in apa si incearca sa reproduci miscarea pe care o fac meduzele cand inoata, dai si din maini si din picioare in acelasi timp, expiri cand impingi ca sa nu iei apa la bord big grin, eu asa am invatat sa inot, era sa ma inec o data si daca nu imi venea in cap sa dau din maini asa, acum nu mai scriam aici... straight face si acum stiu sa inot aproape perfect

| maryangigi a răspuns:

Frate eu m-am nascut in barca, din pacate, si de atunci eu sunt legat de apa pentru ca singurul lucru pe care l-am vazut atunci a fost apa si mama si stiu de atunci sa inot si ma simt foarte bine in apa si chestia e ca imi pot tine respiratia chiar si cate 2-3 minute. Am doar 14 ani.
Si inotul daca vrei sa inveti, intai intra la apa mica, si pune pe cineva sa te tina pe brate (tu sa fii intins pe bratele lui in apa) si sa dai din maini si din picioare

Alte răspunsuri