| slimms a întrebat:

Sal TPU am o intrebare. am 78 de kg in clsa a 10 fac sala si as vrea sa stiu dacai bine sa mananc batoane de proteine. dau funda.

Răspuns Câştigător
| PaulCCraciun a răspuns:

Asa,fa ce zice skore, si ai sa traiesti o viata lunga si sanatoasa. GLUMEAM. vrei proteine? mananca sanatos, nu baga in tine toate"prafurile", nu ai sa regreti acu, ci peste ani de zile, plus ca este foarte RECOMANDAT sa faci niste analize sa vezi cum ar reactiona organismul tau la astfel de produse, unora s-ar putea sa nu li se intample nimic, dar e posibil ca organismul tau sa respinga acele suplimente. in orice caz, astea sunt o mare prostie, orice are nevoie organismul tau se gaseste in alimente bine si corect gatite!

2 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Nu. Nu este bine. Eu recomand pentru varsta ta, vitamine americane care le gasesti la magazine specializate pentru sportivi. Acelea sunt naturale si nu te umfla ca pe un balon. Proteinele le iei din vitamine si alimentatia ta zilnica. Pa"!

| Skore a răspuns:

Da este bine pentru ca faci sala.Incearca sa bei proteine lichide(prafuri) pentru ca eu nu prea am incredere in batoane. Iati batoane Wheybar, Protein-R, Fibro Bar.