| Droghh a întrebat:

.. Am o problema... nu pres stiu sa sutez cu siretul, sutez cu cioaca si nu prea am putere in sut. ce sa fac. urgennttt va rog. Funda cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| aflavius a răspuns:

Pentru forta in sut fa astea: dai cu sutul in perete, alergi mult sati intaresti picioarele. diferite exercitii la sala. pentru precizie inainte de a da un sut preiveste unghiul din care trebuie sa sutezi. gandeste-te in ce parte a portii vrei sa plece mingea, gandeste-te cum va reactiona portarul. trebuie sati calculezi bine pasii inainte de a suta nu sutezi asa in voie buna laughing. cu siretul sa prinzi mingea nu trebuie sa fie neaparat in aer. trebuie sa bagi ft putin piciorul sub minge avand grija ca mingea sa nu plece cu scarita. sau bdaka vrei sa prinzi un sut ft puternic cand mingea e in aer laso sa cada odata pe pamand si dupa din putina laterala sutezi in ea. totul e sa gandesti. bafta! sper ca te-am ajutat

| Alex442 a răspuns (pentru aflavius):

Cu siretul e mai eficient in aer sa nu o lasi sa cada odata pe pamant, ai sanse foarte mari sa o pierzi.

4 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Te duci la primul perete mai sanatos si dai un sut in el! daca se darama inseamna ca you're a good striker! happy Succes baga suturi in perete!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu șpițul prinzi forță, rareori precizie. Exersează mai mult în fața blocului și o să fie ok, du-te la un perete și trage de mai multe ori. Succes!

| Alex442 a răspuns:

Siretul e partea piciorului unde sunt sireturile adidasilor, deci poti lovi cu siretul doar o minge in aer.Trebuie sa lovesti o minge care e pe pamant cu latul pentru mai multa precizie.Pentru forta in sut fa antrenament de forta la picioare la sala sau acasa(genuflexiuni, fandari). Sper ca te-am ajutat