| Membru001 a întrebat:

Salut, as vrea sa imi spuneti cum sa sutez tare in minge sa se duca pe sus. Am incercat sa sutez si cu siretul dar nu dau bine uneori cand vreau sa dau siret, dau cu cioaca ce asputea sa fac sa dau cu forta dar si sa prind cu siretul.

Ar mai fi ceva ce exercitii imi puteti propune sa fac ma refer sa fac muschi la picioare(gamba) ca sa am sutul puternic?

Nu prea stiu sa joc fotbal dar vreau sa invat sa joc foarte bine si nu stiu cum... As vrea sa stiu sa fac si cateva miscari tari(scheme) si ce mi-ati propune sa fac ca sa am viteza si rezistenta?

Daca imi mai puteti da alte informatii despre cum ar trebui sa dau ca sa dau gol din lovituri libere sau altele...este ok....Multumesc

10 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Da, incearca sa iti bagi piciorul sub minge. Incearca asta, invata sa ridici mingea de la sol. Dupa ce iti iese, mareste forta. Eu asa am invatat sa sutez si pot spune ca execut destul de bine loviturile libere.

| DaftPunk a răspuns:

Uite tot ce trebuie sa stii despre fotbal
http://joc-fotbal.ro/regulament_fotbal.php

| Andrei1000super a răspuns:

Trebuie sa incerci sa bagi picorul sub minge si atunci cand lovesti incordeaza-te. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Golofca22 a răspuns:

Trebuie sa-ti incordezi piciorul si sa bagi piciorul sub minge si sa dai cu putere si vei reusi.asa am facut si eu.(poti sa te inscrii la fotbal si vei invata mai bine fotbalul)

| xF1n3Ti a răspuns:

E destul de simplu ca sa dai pe sus cu mingea trebuie sa te lasi cu corpu in sus adica sa nu stai cu capu in pamant sau ceva de genul si casa suti tare incearca sa dai cu latul



Sper ca te-am ajutat

| SeBbByYy a răspuns:

Dai cu exteriorul, siretul. Spitul(cioaca) nu ti-o recomand deoarece poate poti intra in echipa scolii de la scoala care esti tu si poti fi post atacant, lovitura de pedeapsa(penalty) trebuie batuta cu exteriorul(latul), loviturile libere trebuie batute cu exteriorul, dar trebuie bagat piciorul sub minge sa se duca pe sus, sau daca vrei sa dai pe jos dai cu sutul in minge cu efect, sau sa dai pe sub zid: te prefaci ca tragi ei o sa incearca sa se apere, dar tu de fapt nu tragi cand vezi ei ca sare in sus tu dai pe sub ei, sau daca nu iti iese asta, fi atent la pozitia cum stau ei, si daca il vezi mai cracanat incerci sa ii dai urechi, Sper ca ti-a fost de folos. Funda?

| Trakker a răspuns:

Ca sa tragi tare si pe sus ar trebui sa incerci sa iti bagi piciorul pe sub minge
P.S. inscriete la fotbal!

| alexpromd a răspuns:

75% dorinta si 25% antrenament si vei reusi

| alexpromd a răspuns:

Daca vrei sa darami un zid loveste ca si cum ai lovi dupa zid, asa si cu mingea, imagineazati ca mingea este un pic mai in fata. happy Nu sunt sigur dar cred ca un pim o sa te ajute.

| Tabaka a răspuns:

Work work work... Antreneaza-te si vei reusi pana la urma :-p