| XoXo00 a întrebat:

Salut,

Acum 1 an, am facut skandenberg cu un coleg. El facea sala, eu leneveala, imi dadea secunda...
Anul asta, am facut din nou si l-am pus, tot ce am facut au fost niste flotari, tractiuni si exercitii pentru biceps si triceps. Astea insa fara un program stabilit. De exemplu: Luni, Joi. Peste 3 saptamani: Marti, Vineri. Adica cand imi venea si cand imi aduceam aminte, iar el face sala si acum...
Incheitura, oase, tendoane...el e peste si la asta.

Cum!?!? Are vreo explicatie chestia asta? Acum sunt al 2-lea(l-am pus si pe unu care face judo, anul trecut doar rezistam, nu puteam sa-l trag) in clasa la skandenberg, dar nu inteleg cum de la secunda se ajunge la a il pune chiar fara probleme, a durat vreo 10-15 secunde.

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Pai tractiunile ajuta la skandenberg.

Daca vrei sa te ajute si mai mult, fa-le cu incheietura indoita ( flexata ) sau (daca vrei sa lucrezi mai mult degete ) fa-le in prosop

6 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Esti unul din cei care nu inteleg faptul ca sala si skandenbergul nu au absolut nici o treaba. din potriva faptul ca faci sala e un minus la asta pentru ca ai mereu incheieturile ***. oricum sunt sali unde au aparate si mese, dedicate pentru skanderberg, du-te acolo, si incearcati norocul laughing.

| XoXo00 explică (pentru PreaDulcePreaFin):

Deci, are mai multa forta, sau cel putin avea anul trecut. Oasele sunt mult mai groase si mai rezistente ca ale mele, incheitura la fel. Eu n-am facut skandenberg de performanta ca sa poti sa spui ca eu am niste scheme de...Cel putin el la sala isi mai pune muschii in miscare, dar eu thinking Singura diferenta e inaltimea.

| Cosmin86 a răspuns (pentru XoXo00):

Cel mai probabil ala nu stie sa traga, sa-si puna muschii in valoare laughing)

am vazut destui incepatori care la skandenberg trag doar din brat, sau se duc cu corpul sub masa si mana ramane in urma, etc.

| Cosmin86 a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Depinde cum faci sala, eu practic ambele sporturi happy

| NYK4u a răspuns:

Poate acum ai folosit vreo tehnica specialahappy

| DX190 a răspuns:

La skandenberg trebuie sa ai forta in incheietura + degete si antebrat. Probabil ca colegul ala al tau nu stie cum sa se antreneze si sa manance => face sala degeaba.