| SpikLo a întrebat:

Salut cum pot arde grasimile de pe abdomen si solduri? Fac banda 30minute 30stepper, bicicleta si fac abdomene la 2 aparate. Alimentatie:pui peste legume iaurt fructe. As vrea sa slabesc 5kg.

5 răspunsuri:
| CulturismsiFitness a răspuns:

Trebuie sa reduci nivelul de cardio pe saptamana la doar de 3 ori pe saptamana si sa faci abdomene minim 100 la fiecare aparat si trebuie sa ai 3 aparate cel putin cu cate 4 serii pe fiecare aparat. Iar dieta ta trebuie sa cuprinda si fibre si proteine.

| Dahul a răspuns:

Este o greseala sa spui ca vrei sa arzi grasimea doar dintr-o parte a corpului. Corpul nostru este o masinarie care functioneaza in imbinare perfecta. Daca arzi grasimea de pe piept sau brate sau orice alta parte a trupului, vei arde automat grasimea si de pe picioare. In alte cuvinte gandesteste la un bob de orez pe care il pui intr-un bol cu gelatina. Nu poti sa topesti gelatina doar dintr-o parte, toata se va topi uniform din jur in prejurul bobului. Daca vrei sa arzi stratul adipos cel mai bine, pe lang aalimentatie, trebuie sa faci si antrenamente de tip hit, sau cardio.

| Bianca2104 a răspuns:

Nu poți arde doar grăsimea dintr-o anumita regiune a corpului. Și nu nu destul sa lucrezi doar la aparate, trebuie sa faci și exerciții cu greutatea corpului. Iar pentru a da mai repede din "burtica" alimentația este cea care contează cel mai mult. Fără băuturi carbogazoase, prăjeli, făinoase etc.
De exemplu, cu un program care îți lucrează toți mușchii corpului și cu alimentația potrivita, eu am dat 4-5 cm din abdomen pe săptămână.
Dacă ai nevoie de alte informații te ajut cu mare drag. Îmi poți da adresa ta de e-mail și te ajut.
Succes!

| SpikLo explică (pentru Bianca2104):

Mimiflorena21@gmail.com astept un mesaj de la tine.

| Bianca2104 a răspuns:

Lasa-mi tu un mesaj la adresa asta pentru ca nu reusesc sa iti trimit eu mesaj. bianca21_21@yahoo.com