| ano123 a întrebat:

Salut.



Fac sala de forta; de curand mi-am luat o centura care o pun la burta si transpir mult in acel loc, vreau sa dau jos grasimea care e ( nu e multa, dar destula cat sa nu se vada 'patratelele' ). Intrebarea mea este: Pot slabi la burta si in acelasi timp sa cresc in piept? ( in restul zonelor ). Centura o tin cat timp sunt la sala de forta, indiferent ce parte a corpului antrenez.

4 răspunsuri:
| Dkgray a răspuns:

Cu centura respectiva pierzi doar apa, care se elimina prin transpiratie in nici un caz grasime.

| cristi1505 a răspuns:

Fi atent.Nu ai cum sa le faci pe amandoua de o data! Sa reduci si stratul adipos si sa pui masa musculara.E imposibil.Le faci pe rand.Mai intai perioada de masa si dupa perioada de definire.Sau invers.

| Spex188 a răspuns:

S-ar putea sa mai dai jos atata timp cat zici ca transpiri si tine-o acolo in continuare ca nu iti strica.

| BogdanFitness a răspuns:

Echilibreaza ti somnul si alimentatia- daca vrei sa scapi de stratul adipos in special din zona abdominala elimna in special prajelile si mancarurile grase. trece pe fierturi - si multe legume si fructe, carnea incearca sa o faci pe un gratar sau o plita... daca vrei sa slabesti nu inlatura mancarurile bogate in vitamine si proteine- doar invata cum sa le pregatesti in bucatarie pentru ca ele iti dau energia necesara