| Anonimul1233 a întrebat:

Intr-o saptamana de sala de forta ar trebui sa se vada rezultate? Sau in cat timp? Eu fac sala mai mult pentru a slabi...

8 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Putine s-ar putea. Cu alimentatie corecta si antrenament corect, cred ca minim o luna pentru niste rezultate mai ''considerabile''. Depinde si de genetica.

| siriusblack98 a răspuns:

Dupa o saptamana in nici un caz. Minim o luna

| HadesSs a răspuns:

Un antrenor zicea ca rezultatele vizile daca ai o alimentatile corespunzatoare apar dupa 21 de zile, acum depinde de la organism la organism, la cat de intense sunt antrenamentele si cat de pusa la punct ai alimentatia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In fiecare luna creierul tau poate vedea o schimbare la propria persoana, pana atunci nu vei observa nimic tu chiar daca sala va face rezultate, va trebui sa intrebi pe cineva care nu te vede prea des.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! O săptămână e prea puțin, bine înțeles depinde și de organism dar în general rezultatele vor fi observate în mai puțin de 25 de zile. Sper că te-am ajutat!

| iknoweverything a răspuns:

Dacă vrei rezultate în 1-2 saptamani, rupe antrenamentul si mănâncă sănătos.
Un antrenament zilnic cu exercitii si o alergare ușoară seara.
3 mese pe zi.
Fructe si legume regulat.

| davedavedave93 a răspuns:

Indiferent pentru ce faci, sportul contează 20%, pe când dieta (ceea ce mănânci, când mănânci, cum mănânci, cât mănânci) contează în procent de 80%. Dacă vrei să slăbești rapid, scoate pâinea din alimentație (o poți înlocui cu „biscuiți" din tărâțe fitness), scoate zahărul definitiv (inclusiv alimentele care au peste 3 g zahăr per 100g (4g = o linguriță). Doza maximă zilnică ar fi undeva la 20g. Tu oricum iei zahăr din produse bogate în amidon, fructoză, etc. Așadar, nu mai mânca o săptămână zahăr, paste făinoase, făină albă, pâine, covrigi...etc. Și nu are nimic dacă îți e puțin foame. E normal pentru corp să încerce să recupereze masa pierdută și atunci îți provoacă o senzație de poftă accentuată și foame față de toate prostiile. Abține-te și mergi înainte, mănâncă sănătos (doar fiert/copt/ la abur/poșat...etc) și fă sport și totul o să fie bine. Succes!