| GeoOk a întrebat:

Am 15 ani jumate si 1.66 inaltime, daca m-as duce la sala sa fac muschi, mi-ar opri cresterea, sau as creste normal, si cat as mai creste pana la varsta de 18 ani?

Răspuns Câştigător
| ADDYYY a răspuns:

Salut,la 15 ani pe care ii ai si cu o inaltime de aproxi 1.70, pana la 18 ani eu iti garantez ca vei mai creste, mult, poate vei ajunge pe la 1.80/1.90 dar asta cam pe la 19 ani pentru ca la 19 ani organismul se opreste din dezvoltat(oase/maxilar/etc) parerea mea e ca ar fi mai bine sa te apuci de ''facut muschi'' dupa varsta de 17/18 ani ca sa ai timp sa te dezvolti bine,odata cu efortul de a-t creea muschi dezvoltarea poate stagnasad si nu cred ca vrei sa ramai la aceeasi inaltime dar cu muschi,una din doua,astepti si vei avea muschi sau te apuci si vei sta cu regretul ca ''de ce doamne n-am mai asteptat'' este alegerea ta,ca exemplu ti-l dau pe micutul Giuliano, de la atat antrenament este posibil sa ramana asa, dar tu esti seful, tu decizi, nu-mi ramane decat sa-ti spun sa ajungi la o concluzie buna in acest sens.Mult succes!

| GeoOk explică (pentru ADDYYY):

Multumesc mult, cred ca nu o sa mai ma duc la sala, nu mi-ar placea sa fiu mic de statura si muschiulos, o sa ma duc cand o sa fac 17 ani, multumesc din nou ca mi-ai deschis ochii.

| ADDYYY a răspuns (pentru GeoOk):

Nu ai pentru ce, ma bucur ca ti-am putut fi de folos si sincer, daca as fi fost in locul tau tot alegerea asta as fi facut-o, inca o data mult succes si spor in viata.

| Cosmin86 a răspuns (pentru ADDYYY):

Sala nu opreste cresterea, astea sunt aberatii de copii mici.

E demonstrat STIINTIFIC ca nu opreste cresterea, dar cum multi copii mici au creierul subdezvoltat, cred toate prostiile posibile

6 răspunsuri:
| lSummerl a răspuns:

Daca faci mult efort poti opri cresterea

| asasunteucesafaci a răspuns:

Daca ridici greutati mari, da opresti cresterea!
Dar daca faci abdomene, biceps, etc adica mai usor, nu cred ca are nici o problema!

Eu tot de la 15 ani merg la sala. aveam 1.70 si acum am 17 ani si 1.83

| GeoOk explică:

Nu ca imi opreste cresterea, dar poate cresc mai greu si nu m-ai ma fac inalt cum vreau eu.