anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU azi ma gandeam sa ma apuc sa fac exercittii acasa am gantere de 20 kg fiecare si ziceam sa imi iau creatina si sa trag tare ce parere aveti pot creste la fel de bine ca si la sala? PS mi-e greu sa ma duc la sala fac 30 de min pe jos.

5 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Ia-o și tu logic un pic: dacă ar fi posibil să ai aceleași rezultate pe care le ai într-o sală dotată cu atâtea aparate și unde poți lucra cu greutăți MULT mai mari de 40kg, DE CE ar mai exista săli? Sau de ce nu ar fi dotate doar cu seturi de gantere de 20kg?

P.S. Eu fac 30 min până la sală cu mașina și vreo 45+ dacă aleg să merg pe jos (cu transportul în comun). Cu toate astea am zile în care merg de 2 ori pe zi. Ce e așa "greu" mai exact?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mare sporiv ce ești tu dar ți-e lene sa mergi o oră pe jos. Arunca ganterele și las-o moartă. Cred ca ești genul ala care vrei sa faci mușchi doar ca să impresionezi fetele.

| Anonim2452333312 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu fratioru meu nu vreau sa fac muschi ca sa impresionez fetele vreau sa fac pentru mine sa am incredere in mine intelegi nu stiu de ce esti asa toxic puiu meu frumos tu pentru ce faci muschi spune-ne si noua

| anonim_4396 explică (pentru Anonim2452333312):

"puiul tău frumos". Vezi ca mă confuzi cu băieții de la Târgu Ocna unde probabil ai fost închis. Sau dacă nu cumva te pregătești pentru vreo detenție de aceea ai nevoie de mușchi. Încrederea în tine nu o câștigi trăgând de fiare pentru că degeaba arăți bine pe exterior dacă ești praf pe interior. Însă pentru coeficientul tău de inteligență trebuie să îți desenez pentru a ma face înțeles.

| Mearyus a răspuns:

Buna ziua, poti avea rezultate daca executi corect, ai acelasi numar de repetari si diversitate in exercitii, insa nu precum la sala.Acolo ai mai multe aparate si mai multe posibilitati. Creatina doar te umfla temporar, trebuie sa iei proteine din suplimente si alimentatie. Cu ganterele poti lucra biceps, triceps, antebrat, picioare si daca ai banca-piept si umeri