| WimziMihai98 a întrebat:

Cand ma joc fotbal cu prietenii,si am mingea la picior si un adversar in fata,ma uit numai la minge si nu stiu ce sa mai fac incerc tot felul de scheme dar tot nu trec, si nici pase nu pot da ca ma concentrez pe mingesad Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Ibrahimovic a răspuns:

In primul rand incearca sa nu te mai uiti la minge, ridica capul sus si priveste adversarul direct incercand sa I'll fentezi.
In al doilea rand antreneaza-te mai mult, lucreaza rapiditatea picioarelor si o sa vezi ca poti trece de adversar. Trebuie sa fii rapid atunci cand faci un dribling pentru a "ameti" adversarul!
Salut!

3 răspunsuri:
| Sebastian98 a răspuns:

Antreneazate stand cu capul in sus punand in fata ta orice jalon si ai sa vezi ca merge. Pt ca ai sa dai cu mingea de acel jalon daca nu ridici capul si o pierzi.

| elev a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci este sa incerci acasa sa repeti acele scheme, sa-ti faci niste jaloane printre care sa treci cu minge tinand capul sus, si incearca sa dai niste pase in spate lateral, dar sa nimeresti acele jaloane cu mingea...mult antrenament si va iesi. fundita?

| LoCkStaR24 a răspuns:

Sall Mihai! In primul rand iti spun ca pentru a juca fotbal cat de cat bine si sa te pricepi trebuie sa fii bine facut! Ma rog acum nu trebuie sa ai 100 kg sau sa atarbe msuchii pe tine dar nici sa fii ca un sticks! Incearca sa privesti adversarul si sa il driblezi cat mai repede(mai ales daca ai o viteza buna)! Si bineinteles nu te mai uita la minge uitate la prietenii tau cu care esti in echipa si daca crezi si vezi ca nu poti dale pasa! E cel mai important sa joci pasa! Bafta!