| Unknow01 a întrebat:

de curand m am decis sa imi fac abonament la o sala de forta. Imi puteti spune cateva sfaturi (un program, ce fel de proteine sa iau) si alte chestii de genul acesta. Dau funda celui mai folositor raspuns!

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Alt copil abia intrat in sala care vrea suplimente. cand tu habar nu ai cu ce se mananca sportul asta, nu stii ce exercitii sa faci, cum se fac corect acele exercitii, pauze, alimentatie, somn, nimic repede bagi rahatul asta "vreau proteine". pune-ti tu la punct alimentatia, invata exercitiile si modalitatea corecta de executie, invata anatomie de pe internet sa vezi cu si despre acest sport si dupa 5-6 luni de toate astea vino si ceri proteine.

cat despre antrenament: megaproteine.ro ai acolo nutritie si antrenament. bagi caracteristicile tale si iti genereaza un program alimentar si de antrenament.

5 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Ai nevoie de un antrenor sa iti evalueze nivelul de fitness si sa-ti recomande un program pe masura atat alimentar cat si din punct de vedere al antrenamentului.

| Husicel a răspuns:

Păi dacă ai abonament la sală trebuie să ai și un antrenor care să te ajute cu sfaturi și să îți spună exact ce ai de făcut

| dyk3yy a răspuns:

Primul program o sa ti-l dea antrenorul.
Incepe sa iei batoane proteice si dupa ce ai invatat cum sa faci corect exercitiile intreaba antrenorul de niste suplimente pentru tine. Cea mai importanta este alimentatia.Trebuie sa fie bogata in proteine si carbohidrati daca vrei masa musculara.

| FataDeCiocolata a răspuns:

Pentru a compensa antrnamelntele de la sala, abtine-te de la mancat carene si foarte multa paine, ar trebuiiisa mananci btoane cu prteine ca: Nestle fittnes sau Belvita si ar trebui sa manannti cereale musli sanatoase!

| JohnnyBi a răspuns (pentru FataDeCiocolata):

Limba romana o vorbesti? nu cred ca poate manca el carene ca fiind parti componente ale unei motociclete, dar carnea este baza masei musculare. fara carne NU CRESTE. ce rahat proteine au batoanele alea de rahat? 90% zahar si cica batoane cu proteine. du-te la scoala si invata limba romana. lasa sfaturile pentru aia care stiu ceva