| 1Anonymous2 a întrebat:

fac sala de 4 luni, de la inceput la Impins de la piept cu haletera (inclinat) de abia daca ridicam haltera goala (20kg), acum ridic in total 45kg, (3 seturi cate 8sau12), insa sunt zile cand pot ridica chiar si 50-52kg, iar in alte zile nici macar 45kg nu le pot ridica, stie cineva de ce? Am un regim elimentar echilibrat, dorm 8-9 ore, nu sunt stresat, dar nu inteleg de ce am zile cand parca nu am putere in mine?
Sper ca ati inteles intrebarea.

Răspuns Câştigător
| Ionut3399 a răspuns:

Grija mare la perioadele in care lucrezi anumitr grupe si pentru forta iti recomand o zi intre doua grupe principale sa faci abdomen si antebrat, o sa iti dai seama de rezultate crede-ma si legat de forta, sa stii ca psihicul are un rol important, daca tu pleci cu ideea ca nu pot azi sa ridic atat, nu o sa ridici, tine mult de stare si de nervul ala, corpul duce, mintea e incapatanata succes si stai linistit, progresul vine usor usor! P.S grija la activitatea sexuala, da, ejacularea te oboseste deoarece elimini substante nutritive importante pentru energie NU PENTRU DEZVOLTAREA MUSCHILOR!

| 1Anonymous2 explică (pentru Ionut3399):

Cand ma duc la sala nu zic ca nu pot sa ridic, doar ca cand incerc nu am puterea necesara, oricum mersi de sfat ca am gasit in raspunsul la intrebare in comentariul tau, mersi inca o data

2 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

1. Ce inseamna la tine "regim alimentar echilibrat"? Iti asiguri necesarul de proteine?

2. Tine de odihna, probabil nu esti suficient de refacut in zilele in care "nu ai putere".