| epicquestion a întrebat:


Recent am hotarat si eu sa ma apuc sa imi dezvolt abdomenul intr-un mod cat mai armonios in speranta ca poate o sa fac s iasa numitele,, patratele".
Pt asta am schimbat un pci regimul alimentar si m-am apucat sa fac exercitii pentru abdomen (folosesc si un aparat fitmaxxx5 si mai fac cateva abdomene din cateva videoclipuri vzt pe net cu abs-work out ),intrebarea mea este tonguet a ajunge sai m idezvolt abdomenu asa cum doresc eu, exercitiile trebuie facut in fiecare zi sau cu pauza? adica o zi da, una nu?

9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

In primul rand o faci pentru sanatatea ta nu pentru niste patratele, ai nevoie de cardio intens macar o ora pe zi, si flotari, genoflectiuni, ridicari la bara zilnic

| SiLaS a răspuns:

Mda si eu am vrut sa am patratele si printr-o simpla perioada de definire de 5 luni am ajuns la patratele si nu prin"abdomenele"care le fac toti copii pampalai.

| epicquestion explică (pentru SiLaS):

Si in ce a constat mai exact aceasta perioada de definire?

| SiLaS a răspuns (pentru epicquestion):

Nu stii ce inseamna perioada de definire in culturism? Inlocuiesc antrenamentul de masa musculara cu cardio, adica 4 zile pe saptamana cardio si imi inlocuiesc carbohidratii din alimentaite cu mix-uri de legume si salate, mananc carbs 2-3 mese pe saptamana

| Petrica1337 a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci e sa faci exercitiile clasice pentru abdomen (abdomene) si sa le faci corect. Nu face abdomene intr-o parte sau alte feluri pentru ca o sa il deformezi total. Tot ce trebuie sa faci este: 4 serii de abdomene + alergat:
- seria1 - 30 abdomene
- seria2 - 25 abdomene
- seria3/4 - 20 abdomene
*O zi faci abdomene, o zi pauza*
Abdomenele normal sunt cate 30 de fiecare serie dar daca nu poti 30, incearca sa faci dupa cum am scris...
Alergatul poate fi de cel putin 30 de minute in fiecare seara si cand alergi pune haine pe tine sa transpiri. te va ajuta mai multwinking
Sper ca te-am ajutat cu ceva si sa obtii abdomenul dorit happy... Bafta!

| Skynox a răspuns:

Arfi mai ok sa fac 3 zile da una nu, pentru ca nu depui asa mare efort cum ar fi la sala sa lucrezi fiecare muschi in parte. Cu Fitmaxx 5 din cate am vazut lucrezi tot, si e de-ajuns 5-10 minute pe zi cu Fitmaxx 5 ( mici pauze intre exercitii) si alte aparate. Bafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Skynox):

Corect e 1 zi da si apoi 3-4 zile nu

| epicquestion explică (pentru Cosmin86):

3-4 nu? ...cum asa? eu am auzit ca de ex Cristiano Ronaldo... celebru fotbalist dupa care toata lumea e innebunita, face cam 1000 abdomene pe ZI si el le are bine definite iar eu nu le am prea bine facut, abia daca se vad iar cu pauze asa mari mi-e teama sa nu dispara orice urma de speranta//

| Cosmin86 a răspuns (pentru epicquestion):

Aia ai auzit pe ziare.com, care e o porcarie de site.

Sincer, daca faci 100 de abdomene pe zi ( nu 1000 ) esti REDUS MINTAL.

Abdomenele nu au NICIO TREABA cu definirea, definirea se face din alimentatie si cardio.

Sunt oameni care au abdomenul MAI DEFINIT ca al lui Ronaldo si nu-l antreneaza DELOC, il au asa doar cu CARDIO si ALIMENTATIE.