| lifecta a întrebat:

Salut, vreau sa fac patratele si am nevoie de niste sfaturi. am inceput sa fac un abs trainer de pe youtube care are 40 milioane de vizualizari, pe care il fac o data la 2 zile si unii zic ca se vad rezultatele (asta am citit printre comentarii) in plus sambata si duminica ies afara la alergat vreo 30 minute, mananc dimineata mai consistent, dupa amiaza nu mananc deoarece nu am timp, iar seara la 6 mananc tot consistent dar fara multa paine. Beau cat de multa apa pot (dupa calculele mele beau cam 1.50 l pe zi). Am 15 ani, sunt baiat si am 69 de kg, inaltime 1.80. Mai bine sa fac eu singur acasa exercitiile acestea si sa se vada rezultatele cam intr-o luna sau sa ma duc la sala?

4 răspunsuri:
| Memecy a răspuns:

Experiență proprie
Fugi o dată la 2 zile 40 minute
mai faci și alea cu abdomenele și mănânci regulat, nu după ora 5-6 (cel târziu) și pâine ( eu personal aproape că nu mai consum, doar cu ocazii speciale) ai 1.80, 69 kg. vrei să zici că ție nu ți se vede abdomenul? pai cumpără-ți o coardă și sari coarda foarte bună și pentru abdomen.Sau vrei să ți-l conturezi?

| lifecta explică (pentru Memecy):

Mi se vede abdomenul, adica parca e un ''inceput'' de patratele.

| Memecy a răspuns (pentru lifecta):

Atunci e bine ^_^

| petrescuionut a răspuns:

Du-te la sala si alearga prin parc si manaca carne de pui fara cipsuri si alte prosti si in cam 2 luni esti baiat fin happy