| GutzEmy07 a întrebat:

Salutare, TPU. As avea si eu o intrebare care ma tot bate de la un timp incoace. As dori ca de pe clasa a 9-a sa ma duc la un Liceu Sportiv cu materia : Fotbal. Desi nu stiu ce necesita si cat de greu e sa intri. Sunt destul de talentat la fotbal am 1.68 (13 ani), sunt sportiv un baiat energic si nu stiu daca am sanse sau nu sa intru la Liceul Sportiv. Se poate intra la liceul sportiv si dupa terminarea clasei a 7-a. Cine ma ajuta primeste FUNDA!:*

Răspuns Câştigător
| ReadZore a răspuns:

Sall emy. Deci eu sunt la Liceul Sportiv si stiu totul. In primul rand nu prea conteaza inaltimea ci sa ai energie ( sa fi bun sportiv ) Acolo nu vei intra dupa ce termini clasa a 7 dar iti zic atat. Acolo o sa te puna sa dai probe de viteza mai multe. Este destul de usor sa treci daca zici ca esti sportiv. Ar fi bine sa faci ceva muschi pentru ca sunt si probe de forta + ca iti trebuie tehnica cu mingea si asta cred ca ai din moment ce ai talent la fotbal. Din cate spui acolo eu zic ca intrii mai mult ca sigur dar depinde si de tine sa nu ai emotii. Funda?

1 răspuns:
| AditzaNIKE a răspuns:

Pai un prieten de-al meu a dat la un liceu sportiv si a dat niste probe si din ce mi-a spus am inteles ca de viteza, dar cred ca daca te inscii la fotbal, iti trebuie si niste tehnica(mentinerea mingiei). Sper ca te-am ajutat.