| tony04101997 a întrebat:

Salutare, vreau sa incerc un mix de steroizi, produsul Pharma Mix 4. La mai folosit cineva? Produsul l-am gasit pe site-ul steroizi-anabolizante.ro, sub denumirea de Trenbolon ENANTHATE-200 DIAMOND! Si cateva pareri despre site, daca vind produse bune, nu fake'uri!? Va multumesc anticipat.

4 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Copilu'. hai sa iti explic ca pentru prosti, ca esti unul din ei:
1. steroizii sunt droguri. Romania condamna drogurile prin lege speciala. deci nu gasesti steroizii "originali", fiind ilegali

2. daca sunt fake-uri, si 100% sigur sunt, daca nu sunt facuti cum trebuie si iei dupa ureche o sa iti cante popa mai repede decat doctorul la ureche.

3. ai 10 ani de sala cu peste 1000 de antrenamente, peste 6 mese pe zi si nu mai pui masa musculara? altfel dai banii degeaba.

4. ia tu dupa ureche sau parerile unor tigani care fug de lege niste steroizi facuti in beciul vreunui bloc sa vezi ce misto o sa arati...intre 4 lemne cu inca 2 la cap.

pareri? ori pui mana pe greutatile alea si cresti natural, ori lasa-te. mai bine slab si prost decat umflat, impotent, cu insuficienta renala si hepatica, daca scapi decat cu atat.

steroizii buni, adusi in farmacii si folositi medical (da, daca sunt in scop medical sunt legali, poti sa verifici legea) se dau DOAR cu prescriptie, se recomanda DOAR de un doctor SPECIALIST si DOAR ei il injecteaza. adica piata steroizilor originali este strict medicala. acolo sunt substantele care trebuiesc sa fie in fiole, nu rahaturi facute in beci

| Qwwww a răspuns (pentru JohnnyBi):

De când au ajuns steroizii droguri? Băi oameni buni voi nu știți să faceți diferența între niște medicamente și adevăratele droguri.

| florynmondialul a răspuns:

Eu niciodata nu am fost contra folosiri anabolizantelor, deoarece fiecare este lasat cu corpul lui si poate sa faca ce vrea! Dar in situatia ta sunt 100% de acord cu colegul (johnnyBi) daca stii ca poti sa gasesti originali, go ahead! Daca nu, ABTINE-TE pana gasesti!
Ps:colegii mei de sala cumpara de pe esteroizi si sunt multumiti!

| SalvatoreLeon a răspuns:

Hilma Biocare, nu bag mana in foc ca sunt 100% originale insa sunt singurele dupa piata cu cea mai buna calitate. Sunt la al 2 lea ciclu, rezultatele sunt uimitoare, nu am avut probleme cu nimic dela ele, ginecomastia nu a aparut binenteles am luat doze mici de incepator.

ps: Nu lua niciodata trenbolonul singur, este nevoie de un testosteron de preferat testosteron enantat cu o durata mai mare de viata ca sa nu fii nevoit sa te injectezi foarte des. Insa grija la doze trenbolonul este foarte puternic!