| Ch0co a întrebat:

Vreau sa ma apuc de sala din vara si am gasit un abonament cu instructor personal la 250 de lei pe luna si mi se pare destul de convenabil, ca nu am mai gasit undeva mai ieftin in Brasov cu tot cu antrenor personal. Intrebarea mea este, instructorul lucreaza doar cu tine sau o sa fiu inclus intr-un grup cu alti 4-5-6-7 oameni si o sa lucreze cu toti? Pentru ca eu as avea nevoie de un antrenor care ma vegheaza mereu si ma corecteaza in orice, si care are timp sa vorbeasca cu mine despre ce program si nutritie sa am, ca sa ma ajute sa ma dezvolt. Daca asa mai lucreaza cu inca 5 persoane, de ce mai e personal?

16 răspunsuri:
| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Ma scuzi ca te intreb da pentru banii astia vine si iti face curat si in casa? laughing Daca esti fata isteata poti sa platesti un abonament de sala normal fara instructor si poti intreba baietii care mai fac sala cum sa faci un exercitiu, pe cel care este acolo la sala ( instructorul de acolo ) despre program de sala si cu un nutritionist despre program de nutritie si asa eu cred ca scapi mai ieftin. Si cel mai simplu afli daca intrebi acolo la sala daca mai face si cu alti oameni sau doar cu tine.

| Cosmin86 a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

E destul de ieftin... alti antrenori cer lejer peste 500-1000 pe luna.

| BuLaNNNeL a răspuns:

De cele mai multe ori lucrează cu mai mulți odată doar in circuite de antrenament, sesiuni la trx de astea. Ca sa fii sigura ii precizezi ca vrei sa te supravegheze pe tot parcursul antrenamentului si sa fie individual. Cam prea ieftin la banii aia. Ce sala?

| Ch0co explică (pentru BuLaNNNeL):

Sala se cheama Energym.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru Ch0co):

Grand Fitness-ul e departe de tine?

| Ch0co explică (pentru BuLaNNNeL):

Cam da. Ca stau in Steagu. Dar nu e o problema asa mare, ca iau un autobuz si aia e.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru Ch0co):

Dacă poți te duci acolo si cauti pe Alex Stoian, e certificat si are ceva in cap, nu doar chestii citite de pe net si se ocupa de tine. Sau oricare dintre personal, dar parerea mea ca el face cea mai buna treaba. Nu stiu sa-ti spun preturi, nu sunt de la voi, dar poti discuta cu el.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Nu ai nevoie de antrenori, majoritatea nu sunt specializati pe ce vrei de fapt si nu au pus mâna pe o carte de stiinta musculara in viata lor, doar au luat o diploma, si experientã ca barbati in sala nu sunt specializati in a antrena fetele, mai bine mergi tu acolo si faci exercitii a napoda rezultatele tot alea o sa le ai. :))
Este plin foarte plin youtubul cu programe si fete care te invatã, daca stii engleza urmarestele pe astea:

https://www.youtube.com/channel/UCSaYCyda-i7enHvQ8Wns8_w
https://www.youtube.com/channel/UC4gDYbCEIb69uvFmCX5Lyuw
https://www.youtube.com/channel/UCoTda1BvrlGjPRsRinf3OZw

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine spus majoritatea, nu face parte.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Mie mi se pare Penibil Alex Stoian, inainte era mai ok dadea sfaturi bune acum cred cã ii sau urcat bicepsii la cap. Nici barbati nu stie sã antreneze apai femei, mai castigata ar fi fata cu ceva alergare sau bicicletã.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă te referi la canalul de Youtube, habar n-am, nu urmăresc Youtube, ce-mi mai pica pe la sugestii, dar nu sunt fan la asa ceva. L-am "cunoscut" personal, e din Medgidia, ca stie, ca nu stie, are clienteala, imi place cum gândește. Simplist. Pe Youtube (daca ai ajuns aici) (parerea mea) cel mai prost om in materia asta e rainz nu stiu cum, îl Stii?

| anonim_4396 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Nu il stiu, pe Alex Stoian nu am treaba cu el dar era mai serios acum 2 ani, pe moment face prea multã caterinca de asta a si pierdut o grãmadã de urmaritori, antrenamentele nu stiu ce sa zic le libseste factorul cel mai important "intensitatea" e prea, prea simplist si strict. Daca chiar vreau o serie de vomitat ma uit clar la Dorian Popa, in maxim 10 secundã când dã acel zâmbet fals plus un clickbait de asemenea.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor). Jur ca n-am nicio treaba cu omul, când îmi apare la sugestii dau "nu ma intereseaza", la următoarea verificare, imposibil să nu-mi apara inca un videoclip de-al lui. În schimb, am dat acum vreo luna (tot pe yt) de un băiat de 20-21 maxim, care e pe testo enantat. https://youtu.be/weRmwWwtiso

| anonim_4396 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

laughing am vazut, Baiatu asta a posta pe Facebook acum cateva luni, cred cã a sharuit pe toate grupurile se fitness si culturism rolling on the floor
nici macar nu a maximizat halterele la sala si el bagã steroizi, jalnic. Singurul lucru ok e ca este onest, macar a zis ca foloste, dar Mai bine nu spunea, la prima vedere pare natural laughing

| Lostlyric a răspuns:

Nu te apuca de sala si antrenori decat daca esti sigura ca te tii, altfel, nu e convenabil. De ce nu incerci singura sa faci un mic antrenament acasa, iti formezi o rutina de antrenament si incerci sa o faci corect, apoi daca ti se pare ca te poti tine de ea, sa incerci sa investesti si intr-un abonament la sala?
Uite aici o rutina interesanta:
https://ro.pinterest.com/pin/558516791282301460/ - asta o fac si eu.
Iar in playlist-ul acesta, ti se explica cum sa faci totul corect:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL6xaV92Om3UCI8oj-2H0psot5xO_5J47D
Incearca sa o faci timp de o luna si, daca ti se pare distractiva si nu e prea pretentioasa, merita sa investesti si in antrenament la sala.
Antrenorii nu se concentreaza pe o singura persoana tot timpul, in fiecare zi, cap-coada. N-ai sa vezi asta niciodata. Poate doar cand ai cu adevarat un antrenor personal, iar preturile, depasesc de cele mai multe ori 500 lei. Si nu are absolut nici un sens sa faci aceleasi lucruri la sala singura, cu antrenorul, cand le poti face acasa daca urmezi exact sfaturile din playlist. Ideea unei sali este pentru a te concentra mai bine si a-ti impune sa fii serioasa. Dar, daca esti serioasa, lucru pe care il poti observa si singura, atunci incearca singurica sa inveti si sa treci prin toate.
E acelasi lucru, numai nu ai pe cineva care sa te tina in frau tot timpul. Exercitiile le poti face in ritmul tau si nu renunti atat de usor cand iti formezi o obisnuinta. Sala este pentru cei care ajung deja la un nivel. Iar chestiile de introducere pot fi invatate de acasa la fel de bine. Oricum, seriozitatea este punctul cheie.
Ceea ce face antrenorul este sa-ti explice cum sa faci totul corect, te urmareste un timp si, cand iti dai drumul singura, vei fi lasata singura. Cam asta e ideea.
Cel mai important lucru nu este viteza cu care faci exercitiile si nici durata, ci corectitudinea lor.

| randy93333 a răspuns:

Tu ce vrei sa dezvolti? daca te referi la masa musculara imi pare rau pentru tine dar nu o sa pui, femeile nu au testosteronul barbatilor, daca vrei sa scapi de celulita atunci e alta treaba dar nu ai avea nevoie de un antrenor personal pentru asta, te poti documenta si singura