| sonike a întrebat:

Vreau sa merg sa bag un bilet la pariuri sportive si nu stiu cum se procedeaza, nu vreau sa ma fac de ras laughing deci cand intru ce trebuie sa fac, explicati-mi pasii va rog
Dau funda :*

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

Daca ai biletul facut de acasa, iei codul si mergi cu el la agentie. Te duci la casa si i-l dai persoanei care bate bilete (de obicei e fata). Ea o sa tasteze, iar biletul tau o sa apara pe ecran (e posibil si sa greseasca codul si sa apara alt bilet, deci fii atent). Dupa asta, probabil o sa te intrebe miza, daca nu ii spui tu. Ii dai banii, iti iei biletul si pleci. Daca nu ai facut biletul de acasa, intri in agentie, mergi la panou sau te asezi la masa, iei o foaie, iei oferta, un creion si te apuci de ales meciuri (sper ca stii sa scrii codul + pronosticul), iar apoi mergi cu foaia la casa. De asemenea, trebuie sa stii ca daca ai sub 18 ani, e posibil sa te scoata afara.

| crytical a răspuns (pentru AFR81):

Ceva pareri Barca-Bayern? Eu zic amandoua marcheaza si bate barca cu 2-1.

| AFR81 a răspuns (pentru crytical):

Eu l-am jucat Peste 4.5 suturi pe poarta Bayern, cota 2.10 la Superbet Speciale. Ar trebui sa iasa si GG3+. Nu am stat sa ma ocup foarte mult de fotbal, turneul de tenis de la Madrid imi "ocupa" toate biletele.

| crytical a răspuns (pentru AFR81):

Aa ok, atunci de Tsonga ce zici, e in forma anul asta? Nu prea l-am mai urmarit si nu stiu cum se misca.

| AFR81 a răspuns (pentru crytical):

Da. L-am luat solist, chiar daca a fost accidentat o parte a anului. Este cu cateva clase peste Sock.

6 răspunsuri:
| crytical a răspuns:

Http://www.casapariurilor.ro/ intri aici, iti alegi echipele, iti apare in dreapta, pui la plata cat vrei sa platesti, dai generaza cod si cu codul acela te duci la casapariurilor, sau depinde la ce casa de pariuri vrei sa te duci tu. daca te duci la stanleybet trebuie sa intri pe alt site.

| Petrisor_Euu_1995 a răspuns:

1. Mergi la casa de pariuri(unde iti alegi la ce vrei sa bagi)
2. Formezi codul(fiecare meci are un cod)
3.Pui suma de bani pe care o pariezi
4. Dai click pe terminat si astepti sa-ti iese biletul.
Funda? :-D