Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3173570intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
27 Oct
SATI 288.475AFISARI
186.891VIZITE
170.981V. UNICI

Cum restartez/reinstalez windows 7?Cum instalez alt windows? Dati-mi va rog pe pasi!DAU FUNDA + VOTUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Foarte simplu, daca stii putina engleza, te descurci! La windows 7 ai si optiunea de restore, asta daca vrei ca systemul sa revina la o data anterioara. Faci rost de un dvd bootabil cu windows 7 iar dupa restart apesi ori ce tasta cand iti apare peres any key.Selectezi limba si apoi dai next si instal now.La instalare ai 2 optiuni:upgrade si custom, iti recomand a doua varianta. Dupa ce iti apar partitiile, selectezi c-ul, dai advanced si format.In ultima parte completezi numele, timpul de retea si selectezi daca vrei ca windows-ul sa fie actualizat automat cu cele mai recente update-uri! P.s daca nu iti booteza dvd-ul, intri bios si selectezi la third boot device cd/dvd! Bafta si spor la treaba.

  explică (pentru ROB3RT89):

  Si unde gasesc optiunea "restore" Si mai explica-mi odata la P.S pls happy

  a răspuns (pentru QiCKaaTc):

  Dai clik dreapta pe computer/system protection/ si ai acolo optiunea system restore! Unele pc-uri nu sunt setate din bios sa booteze automat, va trebui sa setezi tu! In bios intri de pe tasta "delete" sau "f2" depinde placa ta de baza.Aici trebuie doar sa setezi cd/dvd la categoria third boot device, asta daca nu e deja setat.In caz de dai ceva gresit, dai load optimized default pentru a reveni la setarile din fabrica si f12 pentru a salva.

  - Ascunde conversatia (2 răspunsuri)
 • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • explică:
  Eu vreau sa-l restartez sau sa-l reinstalez.