TPU Blog

In ultima vreme, am din ce in ce mai multe motive sa ma bucur cand ma uit pe TotiPentruUnu.ro

De ce?

Fiindca a depasit etapa in care era un site pe care oamenii intrau ca sa fie “fiecare pentru el”. Nu mai e de mult doar locul unde “ma ajuta cineva atunci cand am nevoie”. Treptat, a devenit o metropola a oamenilor buni (© metafora preluata de la mike 1993 : )  ).  A devenit cu adevarat un oras virtual in care oamenii se ajuta, se sprijina, se dojenesc, se amuza sau se critica atunci cand este cazul.  Ce ma bucura cel mai tare este faptul ca locuitorii acestui oras, voi, comunitatea, va dati silinta sa pastrati acest loc curat .

Sunt membri ai comunitatii care imi semnaleaza nereguli. Sau care ma intreaba care este procedura corecta de mentionare a sursei informatiilor postate pe site.  Sau care imi fac sugestii.

Un exemplu relevant:  de ieri seara si pana azi  am observat cum o posibila tentativa de  auto-promovare a unei utilizatoare a fost imediat sesizata si dezaprobata de restul comunitatii. Cativa dintre cei  mai implicati membri si-au spus punctul de vedere, iar decizia pe care am luat-o in aceasta privinta a fost luata in functie de aceste puncte de vedere.

Nu ma bucur deloc ca doamna in cauza a fost acuzata de diverse lucruri, nu incurajez folosirea de injurii  si nici nu neg posibilitatea ca intentia dumneaei sa fi fost aceea de a ajuta.

Ceea ce am retinut eu din aceasta situatie este ca membrilor comunitatii le pasa, ca nu-si doresc ca cei care au nevoie de ajutor sa fie dezinformati, ca isi doresc ca TotiPentruUnu sa nu se abata de la principiul de ajutorare dezinteresata.  Ceea ce mi se pare mai mult decat frumos.

Acestea fiind spuse, va multumesc ca va pasa si va doresc un weekend cu soare pe crestete si in suflet!

Raluca, administrator TotiPentruUnu.ro

6 thoughts on “De ce ma bucur

  1. Draga Raluca,ce este al meu este si al vostru…te rog,poti folosi oricand ”metafora mea” fara sa mai pui numele ”autorului”.Si eu ma bucur ca voi va implicati si sunteti alaturi de noi.

    Iti doresc un weekend frumos alaturi de cei dragi!

  2. Abea acum am inteles multi dintre noi, cata nevoie am avut de un site ca acesta. Ma bucur mult daca pot sa ajut si nu trece nici o zi fara sa intru sa vad cele mai noi intrebari. Am fost bucuroasa sa primesc mesaje private pe site si sa am deja prieteni aici. Deja stiu cine va raspunde la anumite intrebari si cu mare placere le citesc postarile si invat chiar si la varsta mea o multime de lucruri noi, unele chiar le salvez.Sant convinsa ca intr-o buna zi vom vrea sa ne intalnim, sa ne cunoastem.
    Va felicit si va multumesc pentru ideea de a creea acest site.

  3. am observat ca unii dintre utilizatori isi dau singuri calificative(sau gresesc?),au acces la calificative(folositor,inteligent e.t.c)numai cei care pun intrebarea sau si utilizatorii la raspunsurile pe care le dau pentru a acumula cat mai multe calificative?
    multumesc.

  4. exista deja o lume virtuala.cred ca multi stiu.a fost reportaj la pro cu carmen avram.ceva imi spune ca lucrati deja la acest proiect care aduce f multi bani.f bine!

  5. Ma simt aproape de toti cei care intreaba si deja ii cunosc pe cei care raspund… Ma bucur foarte mult ca exista TPU. Imi pare rau ca s-a iscat in familia noastra o divergenta. Poate ca a fost pe drept sanctionata. Astept ca pe viitor sa decurga totul la fel de bine ca si pana acum. Si sa fim la fel de uniti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.