TPU Blog

Saptamana de saptamana, sute de oameni au apeleaza la comunitatea TPU.ro si ne incredinteaza problemele si intrebarile lor, cautand o solutie. Ma bucur nespus sa pot afirma ca cei mai multi dintre acestia primesc solutia cautata in mai putin de o jumatate de zi.

Totusi, saptamana de saptamana avem de-a face cu sute de enunturi ce-ti fac mintea sa stea in loc.  Iata, v-am facut o selectie de 20 de astfel de paratraznete:

  1. XXX?
  2. Ce fac eu dimineata? (intrebare postata in categoria Dragoste si Sex :D)
  3. As vrea ca saptamana aceasta sa intoduc o actiune in justitie impotriva unui scorpion.este sau nu o perioada propice? (tocmai am avut o imagine mentala cu un specimen arahnoid cu ochelari de soare, cercel in coada, trabuc si palarie de mafiot, sfidand un procuror)
  4. De ce nu merge jocul? soare vreau un ras puns pe loc ! (continua) De ce nu merge jocul? soare!
  5. Sunt nascuta pe 12 decembrie 1994, iar zodia sagetator este mai potrivita personalitatii mele decat zodia ophiuchus.Dak eu m-am nascut in zodia sagetator cum se poate shimba dupa atata timp zodia mai ales k au sunt opusa zodiei ophichus? (ii dam nota zece din ophiuchu)
  6. Doamna Stela este una dintre mamele mele preferate.Este o fire puternica.Doamna Ildigo parca este un copil…a facut atata scandal cu casatoria ei iar sotul ei a exagerat…cu ceea ce s-a intamplat sambata trecuta.Doamna Lucica se baga cam mult in seama…vorbeste gura fara ea…ar trebui sa taca din gura si sa nu se mai bage atat!Doamna Ioana este o femeie sensibila si buna.Despre fete pot spune ca preferatele mele sunt Alina si Andreea…ar trebui sa se inteleaga mult mai bine…Violeta nu pot spune nimic…De ce este asa de rea?…ar trebui sa se inteleaga cu Alina!despre baieti sunt toti oke…de nota 10…mai putin Catalin care acum nu-l suporta pe prietenul Mihaelei -Alexandru!Gabriela Cristea saraca nu stiu cum m,ai poate tine emisiunea…s-au intamplat atatea.Pup toti concurentii (m-a debusolat dupa “Doamna”…)
  7. Cum satu cu dragoste?
  8. Cum se numea melodia aia?
  9. Cum ma inteleg eu ku el eu sunt ow 15 iunie si el pe 12 iunie?
  10. Cum pot sa iau o fata sa fac sex cu ia?
  11. Cand vi in timisoara, sa ma cauti ca vreau sa mergem la shopping si sati vad garderobe!?!!!!!!!!!!!
  12. Ce limba ai? Romana?
  13. Doreste cineva din zona jud vilcea o prietenie cu o doamna din delta chiar din tulcea
  14. Oare Indico osa divorteze de sotul iei
  15. Eu am facut (treaba mica? mare? un ou, poate? te pune pe ganduri, nu?!)
  16. De ce nu e si muzica cu scufita rosie
  17. Ce a urmarit Stefan prin desenul pe care la facut pe perete?Cu scopul de ai denigra pe ceilalti concurenti??
  18. Este adevarat ce spunae (dovada vie ca romana este o limba romanica si ca romanul este un reflexiv desavarsit)
  19. Am multi dusmani…si credeti k e bine sau rau k umblu mereu cu cutitul la mine??? ..dusmani criminali:D
  20. De ce internetul?!

(v-au placut?)

Raluca, admin TPU.ro

14 thoughts on “20 de paratraznete

  1. As vrea ca saptamana aceasta sa intoduc o actiune in justitie impotriva unei sirene. este sau nu o perioada propice?

    😀

  2. intrebarea nr.12…e prea de tot!!!!”ce limba ai”?:))oare ce limba am….?=)))s-a umplut site-ul de astfel de intrebari ”minunate”=))
    aa…si ei oare cred ca noi suntem Nora pentru mama?=)))
    dar stiti ce lipsesc????
    …SIRENELEEEEEE……unde s-au ascuns..??cred ca in formol…. o sa arate asa ”X_x”:)))
    Imi cer scuze ca am scris asa oribil dar radeam si…asta e!:))

  3. Asta e… fiecare a fost afectat de modificarile climatice si de influentele politice modiale si reactioneaza diferit in functie de anumite conditii anterioare… unii isi pun intrebari dupa cum ii duce mintea… altii doresc neaparat sa li se cunoasca “inteligenta” :)) sau nu mai gasesc nicaieri subiecte interesante de discutie… sau intrebari care sa merite un raspuns! Toate cele 20 de paratraznete sunt bestiale!

  4. ce fac eu de dimineata…bestiala!!!raluca posta/se mai demult o poanta care merge perfect.,,doi clarvazatori se intalnesc si primul intreaba>ce fac eu?…al doilea raspunde>tu faci bine…dar eu?!!! cam asa si aici !

  5. Am vazut si la sectiunea “dragoste & sex”, multe intrebari de la minore in legatura cu viatza sexuala. Dar cea mai tare a fost “Cum aflu daca mai sunt virgina?”. Traiasca Romania :))

  6. Ma gandesc ca unele sunt puse totusi in gluma. Sunt optimista si nu cred ca sunt atatia prosti in tara – mai ales ca stiu sa utilizeze un calculator…
    Preferata mea categoria matrimoniale “Doreste cineva din zona jud vilcea o prietenie cu o doamna din delta chiar din tulcea”. Poate e o idee… :))

  7. Am o propunere.
    Daca cineva doreste sa raspunda unei intrebari pe care a gasit-o dupa ce deja a fost declarat castigator un raspuns, sa se poata puncta din urmatoarele raspunsuri, unul, cu medalie de argint.

  8. Un sfat: daca se doreste un site serios, ar fi bine ca un moderator sa stearga raspunsurile care nu au legatura cu intrebarea, sau sunt incomplete. Sau macar aranjate dupa relevanta. si raspunsurile printr-o intrebare le consider offtopic.
    Pe de alta parte, e binevenit acest site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.