TPU Blog

De cand am lansat Toti Pentru Unu (la sfarsitul lunii noiembrie, pentru cei care nu stiu), multi dintre voi ne-au intrebat de ce am “facut” acest site, de ce cu acest specific, de ce exista TPU  si de ce in aceasta forma, etc.

Cred ca cel mai frumos, mai concis si mai concentrat raspuns pe care vi-l pot da este un citat pe care l-am descoperit intre timp:

“Real joy comes not from ease or riches or from the praise of men, but from doing something worthwile.” (“Adevarata fericire nu izvoraste dintr-un trai usor, din bogatii sau din laudele pe care ti le aduc ceilalti, ci din a face ceva care sa merite”) – spunea Sir Wilfred Grenfell (1865 – 1940, misionar si medic englez)

Aceasta este motivatia noastra. Ceea ce ne bucura cel mai tare este faptul ca sunteti alaturi de noi fiindca, in definitiv, voi sunteti cei care contribuie cu elementul worthwile“.

Si pentru asta  va multumim.

Raluca, in numele echipei Toti Pentru Unu


4 thoughts on “De ce facem ceea ce facem

  1. Felicitari pentru idee, multumiri tuturor celorlalti participanti – si sper sa dureze cat mai mult. Eu ma gandeam ca in viitorul mai indepartat (cand voi iesi la pensie) voi avea mult mai mult timp… Dar cine stie ce va fi peste vreo 20 de ani… 🙂

  2. de ce nu imi gasesc niciun raspuns la intrebarile serioase?sau nu vi se adreseaza nimeni cu intrebari legate de medicina?

  3. Sunt de curand un membru al acestei formatii TPU si cred ca ideia este salutara si intr-adevar, bine poti sa faci si fiind aproape si impartasind din experienta ta, celor care, la un moment dat au nevoie de ceva sprijin.
    Avand in vedere ca sfaturile, prin acest sistem, se dau “gratuit”, este si mai bine pentru ca, se face o munca in folosul altora, fara a se percepe comision, onorariu, ori alt fel de taxe si atunci prin cele pe care le scriem, putem da un ajutor cat de mic si putem la randul nostru sa afla diferite pareri, opinii, noutati, care ne poate ajuta si sa nu ne simtim singuri.
    Succes in munca tuturor si felicitari pentru cei care au rangul de experti in prezent, la nivelul tarii.
    O echipa tanara cu dorinta de a schimba ceva pentru care de asemenea, urez succes si multa sanatate.
    Cu stima,
    Mariana

  4. Pentru ca asa simtim.Oferi si primesti inmiit,esti bun ,primesti energie pozitiva iar daca poti oferi ajutor neconditionat inseamna un lucru simplu:esti om.
    Felicitari pentru aceasta minunata idee,eu v-am descoperit mai tarziu dar…mai bine asa decat niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.