TPU Blog

In aceasta seara a avut loc Gala Webstock, unde s-au decernat premiile pentru cele mai reusite proiecte din online-ul romanesc. La categoria User Generated Content comunitatea noastra si a voastra a cules laurii, luand locul I.

Meritul nu este doar al nostru, pentru ridicarea “metropolei oamenilor buni” :), ci va apartine intr-o mare masura voua, celor care aproape zilnic va rupeti din timpul liber pentru a-i ajuta pe ceilalti cu un sfat sau o vorba buna.

Asadar, va multumim si speram sa devenim tot mai puternici cu fiecare zi ce trece!

Cu drag si cu recunostinta,

Echipa TPU.ro

25 thoughts on “Multumita voua, TPU.ro a fost premiat la Webstock

  1. Felicitari TPU. Mai dati ceva detalii caci nu stiam despre aceasta gala. Ceva video nu este? Sau un site?

    Psihoyounger

  2. Da , si eu salut punerea reclamelor pe site ( fac aici decursul ca sa nu ma umplu de stupizi pe la intrebari , da !? ) Daca inainte mi se pareau inexistente , acum chiar sunt stresante , nu pot vedea unele voturi .
    Sa ma bucur , sa nu ma bucur. Daca stiam rolul site-ului e fix pt. a ajuta doar , cred ca acum era o seara magnifica. Dar cand vad ce razna a luat-o cu totul si o dati din ce in ce mai multa publicitate parca fericirea c-ati obtinut premiul asta imi este oarecum deghizata .

  3. Multumiri in public!!, nu aici pe blog unde nu se vede nimic, trebuia scris pe toata pagina dar cum zice si @flav deranjau reclamele…
    Nu merit eu dar sunt utilizatori care posteaza zilnic si petrec 10-12 ore din zi pe site…

  4. Asta explica reclamele. Stiam ca va fi inevitabil odata cu cresterea accesarilor, insa acum pus in fata pare cam deranjant. Ma-nvatasem cu atmosfera din ianuarie. Oricum, felicitari! Pare a fi o bucurie ptr. voi si nu vreau sa v-o stric. Buna treaba ati facut, n-o stricati. Mult succes inainte. 😉

  5. Dragi admini, v-a deranjat ca am postat anonim, sau v-a deranjat mesajul in sine? Ca nu il vad printre raspunsurile la acest post.

  6. Bai, cred ca nu intelegeti cum sta treaba in viata asta. 🙂 Flav, in mod special.

    Flav, afla ca majoritatea site-urilor pe care intri zilnic “fac bani pe spinarea ta”. Ai vazut un videoclip pe Youtube? Pac, le-ai facut niste bani. Ai facut un search pe Google? Pac, si lor. Arata-mi mie un site cu trafic decent care n-are reclame pentru ca nu vrea.

    Si daca tu poti sa faci un site ca TPU benevol (platind din buzunar salarii de programatori, de admini, server si tot ce mai trebuie), te invit sa il faci si o sa fiu prima userita inregistrata, promit.

    Asa ca, daca nu vrei sa mai faca cineva bani pe spatele tau, inchide computerul de tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.