TPU Blog

Pe cine propuneti pentru titlul de “Expert TPU” si de ce?

Vrem sa luam in calcul opinia voastra atunci cand alegem expertii TPU si, de aceea, va rugam sa propuneti utilizatorii pe care credeti ca ar trebui sa ii numim experti.

Va reamintim ca puteti nominaliza cate trei utilizatori TPU.ro, mentionand si de ce anume ii propuneti pe ei. Criteriile de eligibilitate le gasiti aici. Acceptam propuneri pana miercuri, 16 decembrie (inclusiv).

PS – cei care va propuneti singuri, va rog, nu va mai obositi πŸ˜€

Echipa TPU.ro

82 thoughts on “Propuneri?

  1. Tepes si nony. Aaa…si bro, imi plac rasp. lui, iar la unele chiar nu ma pot opri din ras. Consider ca toti trei, cei nominalizati de mine se implica si ajuta. πŸ™‚

  2. Propuneri?Ce fel de propuneri,indecente?!Ca altfel de propuneri nu am .Si ca de obicei(nu ca as iubi-o eu pe Oliana in exces asa cum “crede unii”),Oliana are dreptate,ca tot am propus “aici” si “aici”,si sau adunat atatea aiciuri ca am ramas fara useri

  3. O propun pe zbenguici, pe eu_o_mare_enigma si as propune-o pe Anastasia, insa nu cred ca are cele 500 de raspunsuri necesare, desi are bun simt, echilibru, sensibilitate si inteligenta rara, pe langa o cultura solida!
    Dmonik

  4. Buna Raluca
    Eu il propun pe Flav de ce? Pentru ca imi place cum gandeste,se vede un tip inteligent si care are niste raspunsuri ajutatoare
    Chiar merita Flav
    O mai propun si pe vivi ..este o fata foarte inteligenta

  5. marykeira Says: “Eu il propun pe Proca George Alexandru(bacemi)…”
    constantaproca Says: “Eu propun pe Bacemi pentru ca este un tanar care… ”
    Aici avem toti un nickname si, iata ca se desconspira numele lui @bacemi”. De ce oare? Sincer, nu m-ar deranja daca ar fi oaresce grad de rudenie pe acilea intre useri si nici ca se sustin, dar poate era mai bine sa procedeze ca si @harciog, cu familia, care s-au declarat @harcioaga si @hamsterii, si nu au avut probleme de nici un fel, ba chiar au fost simpatizati si apreciati.
    Acum nu spun ca @bacemi nu este un baiat istet, dar de ce graba asta sa ajunga expert in 3 luni? De ce nu rateaza nici o intrebare din nici un domeniu? Mi-e greu sa cred ca un tanar la varsta lui poate fi nonstop pe tpu sa raspunda si, inca foarte la obiect de parca ar avea deja cunostiinte in toate domeniile… Cati ani ziceati ca are?
    Atata timp cat useri de baza pe site, inca nu sunt experti au vechime si, chiar merita,nu vad de ce ar fi expert @bacemi inaintea lor.
    Daca am suparat pe cineva, imi pare rau, dar am prostul obicei de a spune ce gandesc. Si va spun inca ceva: sic, aici nu puteti sa-mi dati stupid!!! :))

  6. Regret ca in graba mea am uitat, doar pentru o clipa, de o persoana extraordinara de pe site. Este o femeie remarcabila, cu o poveste de viata tulburatoare. Caldura si blandetea cu care da sfaturi, reusesc sa invinga bariera impersonala a spatiului virtual.
    Stiu ca avem voie sa facem doar 3 nominalizari, dar rog adminii sa nu o dea uitarii pe una dintre cele mai alese doamne ale site-ului, utilizatoarea @Luciana.
    Merita mai mult decat oricine titulatura de expert!

  7. @Oz, unul din userii de baza pe tpu, este, iata @Luciana. Bun simt, buna sfatuitoare, blanda, vocabular ales…da, este un user de baza. Multumit? Mai gandeste si singur acum, dar iti dau un indiciu…tot doamne sunt.
    Hai ca iti spun pentru ca tu il citesti doar pe @bacemi, @Furni si @psiholoaga.
    Inca o precizare si, nu mai raspund aici. Nu am nimic cu @bacemi, este un tanar de treaba, dar parca prea este prezent tot timpul si da sfaturi in toate domeniile. Sunt sfaturi fara consistenta, doar asa, generalitati de bun simt, dar ..ma rog, sunt sfaturi.

  8. Il propun pe Valy Mocanu fiindca are ceva experienta in media,inclusiv pe bloguri si siteuri,plus ca se implica pana la capat atunci cand incepe o actiune…Bafta!

  9. Hai sa iti spun altfel atunci,pe mine chiar nu ma intereseaza daca @bacemi “parca prea este prezent” si da “sfaturi in toate domeniile”(pentru mine astea 2 sunt sunt culmea 2 “chestii” pe care le-as lua in considerare daca as nominaliza eu /expertul/)
    luciana are 107 fundite
    bacemi are app 300 fundite(in numai 3 luni)
    Oliana, imi pare foarte rau daca tu il citesti doar pe @nony, @bro mai rasfoieste si putin @bacemi,dar totusi,sa nu fie prea mult…
    E democratie, uite ca userii tai nu sunt la putere.

  10. @Oz, de ce nu l-as citi pe @bro, @eu_o_mare_enigma, @HepHap? Sunt inteligenti!!! Chiar daca nu sunt favoritii mei, chiar daca de multe ori i-am judecat, (si o sa ii mai judec, na) nu pot sa nu recunosc ca sint inteligenti. Sa nu-l uit pe @nony care este un baiat exceptional si care merita de mult sa fie user. Inca ceva, nu intotdeauna numarul funditelor conteaza ci consistenta raspunsurilor. Funditele pentru mine (si pentru multi)nu sunt un reper. Sunt(eti) echipe care pun intrebari special ca sa fie punctati anumiti useri. Asa isi fac ei puncte si nu este drept. Dar in “democratia” voastra scopul scuza mijloacele. Apropo, ultima propoziti scrisa de tine, te descalifica! Majoritatea userilor, experti mai noi, care au fost sustinuti prin ID-uri personale multiple, plus familia si prietenii adusi in ajutor, nu merita acest titlu. Funditele sunt date aiurea la intrebari aiurea. Inainte puteai fi expert cu mai putine fundite, dar raspunsuri adevarate, folositoare, nu de pe “goagal”, cosmetizate si prezentate ca raspunsuri personale (bacemi – un exemplu). Imi pare rau ca polemizam aici, dar nu te poti abtine sa nu-ti aperi fratele. Daca mai doresti sa raspunzi te rog sa o faci in privat, nu este cazul sa “forumim” aici.

  11. Ce imi place cand iese cu scandal=)).Nu ar fi mai bine sa nu se mai faca nominalizari pentru experti?:-? Inainte parca Raluca decidea.Asa nu se mai cearta nimeni.:D

  12. eu chiar nu ma cert.Nu am nici o legatura cu @bacemi…nici in lumea reala nici in cea virtuala.Mie mi s-a parut ca oliana duce o “campanie” anti bacemi.Si nu ar trebui sa cititi literalmente ce scriu :)(aici poate e vina mea).De asta pun destul de multe ghilimele intocmai sa se inteleaga ce vreau sa spun.
    e democratie,uite ca userii tai nu sunt la putere…tradus ar suna ceva de genu:
    Nu toti trebuie sa fie de acord cu persoana aleasa de tine.

    Ce nu mi-a placut fost ca,la o intrebare simpla mi-a raspuns pe un ton acuzator(cel putin asa am inteles eu).

    Si tin sa precizez…eu chiar nu vorbesc cu nimeni de pe site.Pe privat vorbesc lucruri banale sau lamuriri asupra unor raspunsuri.Singura care are id-ul meu este stejara(si cu care m-ai interactionez) si ea poate sa confirme ca nu pun la cale vro’ conspiratie sau vro’ lovitura de stat.Am discutat si cu flav(Nu vreau sa il implic) si m-am mai luminat putin.NU fac parte din vro’ alianta sau vro’ bisericuta.Nu am vru’n motiv ascuns pentru aceasta postare.Raspunsurile mele sunt simple si nu vreau decat sa ajut,sa lamuresc persoanele care poasteaza intrebari.atat.

  13. Nu pot decat sa zic un singur lucru: multumim Raluca!
    Am ajuns sa ne certam, sa avem discutii in contradictorii in legatura cu cine ar trebui sa devina expert. A inceput sa ne pase mai mult asta, decat ceea ce semnifica acest site, decat ceea ce ar trebui noi sa ne comportam. Am inceput sa discutam de useri, sa le ”investigam” calitatile si inclusiv defectele de expert.
    Acum, dupa aceste discutii, intreb si eu. Unde mai este frumusetea acestui premiu? Semnificatia? Spiritualitatea lui? Onoarea? Unde Raluca? Ai transformat totul intr-un balci, unde acum ocazia de-a fi desemnat expert e ceva comercial, desemnat de prieteni, de ‘gasti’. Frumusetea acelui patratel colorat nu mai reprezinta o stare sufleteasca mirobolanta unde stiai in sufletul tau ca eforturile iti sunt apreciate pe acest site, ci doar o satisfactie ca ai mai multe simpatii, ca esti mai popular, ca ai mai multe voturi.
    Lucrurile se transpun exact ca-n viata reala. Unde ceva e frumos, trebuie sa profiti la maxim ca sa-i diminuezi aceasta nuanta si sa-ti scoti cat mai mult cascaval. O sa devenim experti cu totii ( nu ma intereseaza cine iese, cum iese, daca a meritat sau nu ) si cu asta basta. O sa ajungem sa fim toti experti in afara de cei pana-n 14-15 ani care predonima pe site, o sa ajungem sa fim batraneii cu morale si sfaturi pentru periutze, teme si mai nou am observat, linguri.
    Vremea zacustei. Mai dureaza? Spune-mi Raluca, iti place in ce s-a transformat totul cu acest concurs de propuneri? Pentru mine a fost un alt giumbuslucru de-a mai atrage/atzatza/tzine userii pe aici, dandu-le un impuls si-un scop de-a ramane- aceea de-a deveni expert. Acum target-ul nu mai este sa fii de folos, ci sa ai patratelul. Mai rau de atat, pui lumea sa bage stampila si ies unii care nu-s pe foaie, asta da inovatie.:))
    Ce mai urmeaza, ma rog? Sa ajungem sa vedem care mai are drept de vot? Sa punem stelute pe categoria de expert? Exemplu: expert de-o stea, de doua stele, de trei stele si dupa sa ne batem ca ala merita cu jumate de stea mai mult? Prostii se cearta, aia de sus castiga. Nu va pasa, banul curge, uite-i cum se cearta. Asta-i motto-ul pe care va bazati? Mai bine scoateti naibii toata harababura asta cu expertul, ca toti sunt programati ca biletele la meci pe stadion la sfarsit de saptamana.
    Propun expert pe Catalin-administratorul. Are echilibru, nu se baga unde stie ca nu-i fierbe oala iar fasoale se inmulteste ( pe conceptul: ”prosti, dar multi” ), inteligenta: tace si nu face nimic desi site-ul e plin de plodarime si lumea se cearta pe ceva ce constituia condimentul acestui site ( curge banu` mai ceva ca la lautari )
    Insa, tin sa precizez c-a fost o nominalizare doar asa, ca sa fac pe plac. Ma astept sa iasa aia care se masturba aseara cu lingura, una care e fan Miley si de 3 luni cauta id-ul ei sau unul care-si bate iubita ( e suspendat, dar nu-i nimic, devine baron din beci )Succes Tpu. V-ati atins scopul. ”Merge bine afacereaaa, mai bine nu se puteaaa.” – e a lui Gutza, asta pe care nu-l suportati, ca deh, i-a compus manea lui Basescu nu lui celalalt, cu care ne-ati inrosit pe aici site-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.