TPU Blog

Pe cine propuneti pentru titlul de “Expert TPU” si de ce?

Vrem sa luam in calcul opinia voastra atunci cand alegem expertii TPU si, de aceea, va rugam sa propuneti utilizatorii pe care credeti ca ar trebui sa ii numim experti.

Va reamintim ca puteti nominaliza cate trei utilizatori TPU.ro, mentionand si de ce anume ii propuneti pe ei. Criteriile de eligibilitate le gasiti aici. Acceptam propuneri pana miercuri, 16 decembrie (inclusiv).

PS – cei care va propuneti singuri, va rog, nu va mai obositi 😀

Echipa TPU.ro

82 thoughts on “Propuneri?

  1. Propun pe Samoila. De ce? De…chilotii ma-sii de treaba. In curand, vor fi mai multi experti decat useri normali.

  2. Eu ii propun pe nony ,stefan si monyk16 . Toti au avut bun simt mereu , au fost activi si au dat multe raspunsuri inteligente .

  3. Buna.Ma propun pe mine:)).Am glumit:*.Pe sweetcandy:d.dar oricum nu ii incalzeste cu nimic daca au sau nu chenarul acela portocaliu,pentru ca cu sau fara chenar ,tot experti sunt:*.Pa pa:*

  4. -eu_o_mare_enigma, pentru ca, desi uneori patimase, raspunsurile lui sunt de bun-simt
    -Silvia, pentru ca e isteata, simpatica si da niste raspunsuri de nota 10
    -Furni pentru ca e ponderata, retinuta, gandeste de 3 ori si scrie o data.

  5. ANDRUTZA!
    off ma doare gatul cat strig pe aici Andrutza si nu ma aude nimeni…. e ultima data cand mai fac propuneri
    si silvia si Gregory

  6. Psihoyounger. Lia. Pypa007.Sa nu intelegeti gresit ca il propun pe Psihoyounger pentru ca si el m-a propus pe mine, ci pentru ca merita acest titlu. Toate trei sunt niste persoane minunate. Te ajuta intotdeauna cand ai nevoie. Iar cand ai nevoie de o vorba buna ei stiu sa te faca sa te simti mai bine si iti ridica moralul. Sunt niste prieteni adevarati. Stiu sa glumeasca, dar si sa fie seriosi, dupa caz.
    Pa-pa.

  7. Propun un tanar intelectual de pe acest site care are 20 de ani de invatamant, va dati seama in fiecare an pe 14 septembrie repeta clasa intai si are ocazia sa intalnesca o posibila partenera de viata.La el m-au atras elemente unice precum ar fi:scrisul frumos si ordonat, avatare placute vazului, ia cu placere voturi stupid si are demnitatea de a bate cu pumnul in masa si cere fundita cand e cazul, nu cere web…barbatilor si nu are ganduri ascunse.
    Sharky merita!:) bye

  8. Buna Raluca!
    Aleg pe (userii) nony si Tepes; ambii au rasp. bune si pline de un umor de invidiat,sper sa nu ma dezamagesc. Ok,sa auzim numai de bine!
    Cu drag,Jessy 🙂

  9. Eu il propun pe Nony pentru ca merita cu adevarat acest titlu. Nu am sa-i mai enumar calitatile pentru ca sunt cunoscute de toti. Faptul ca merita acest titlu s-a vazut si in clasamentul de la utilizatorul anului.

  10. Nony si Zbenguici. Dar ma mir de ce mai propun, pt ca nony, cel putin, a fost propus de atatea ori, de atatia useri, iar “conducerea” se face ca ploua.

  11. Il propun pe bacemi .Raspunde cu sinceritate , caldura ,are simtul umorului,nu-si bate joc de nimeni si cred ca merita.Andy

  12. Salutare tuturor ! Nominalizările mele sunt:
    1. BUBU-LINA;
    2. Bacemi;
    3. ANDRUTZA;
    Mult succes ! Să fie ales cine merită cu adevărat ! Doamne ajută !

  13. O sa propun si eu dupa regula de baza : dupa prietenii ;))

    Il propun pe Phoenix pt ca m-au ajutat raspunsurile lui si este un baiat foarte inteligent, pe Bishop din aceleasi motive ca pe Phoenix si pe criticul.

  14. Bacemi!de ce? sa ma contrazica cineva:
    3 luni pe tpu.
    2101 raspunsuri
    260 fundite
    Bacemi la fiecare 8 raspunsuri primeste o fundita.Asta da procentaj…

  15. eu il propun pe bacemi deoarece da niste sfaturi extraordinare. stie sa vorbeasca si sa asculte. chiar merita sa fie considerat expert 🙂

  16. Nony,Sensei.BRO—–Andrei,Furni. De ce?Deoarece eu cred ca merita:).Bine..sunt multi care ar merita dar..:)

    by daii;)

  17. Ar fi momentul sa faceti ceea ce trebuia facut de mult si sa-l alegeti pe : Nony
    Cred ca are sute de nominalizari.Va prefaceti ca nu vedeti sau nu vreti sa-l alegeti ? 😕

  18. BACEMI dovedeste ca este un tanar informat,saritor, matur in gandire.Este un spirit tolerant,pledeaza pentru polemici cordiale,are disponibilitati artistice.

  19. Nony a fost ales de sute de useri.De ce nu este expert ? /:)
    Are cele mai frumoase si inteligente raspunsuri cu mesaj.
    Nony merita sa fie expert.

  20. Nu cred ca ar trebui dupa acest “tur” sa mai propunem experti saptamanal. Poate, zic poate, lunar sau cand mai apar “stelute” care sa ne aduca aminte de acest titlu, sau sa vrem neaparat sa premiem pe cineva de incredere si cu activitate indelungata, timp in care ajuta cu adevarat, nu critica si nu isi “arata muschii” doar; pe cineva care se remarca atat prin raspunsuri competente si la obiect, cat si prin atitudine; pe cineva in care avem incredere si, ramane pe acest site doar cu gandul ca poate ajuta pe altii, nu sa arate ca este mai presus de ei; pe cineva care nu doreste dupa doar cateva luni si nenumarate raspunsuri aiurea, sa primeasca titlul, fara alte merite. Altfel vom fi toti cei aproximativ 100 de useri activi, experti si va trebui sa inventam un alt titlu ca sa ii departajam pe cei care cu adevarat merita, de cei care datorita voturilor “echipei” de simpatizanti sau a voturilor personale prin multiple ID-uri, reusesc sa obtina un titlu de expert pentru: popularitate, aroganta, violenta verbala etc. Nu este o aluzie la adresa cuiva neaparat , este doar opinia mea despre acordarea acestui titlu.
    Era foarte corect la inceput, cand adminii, urmarind activitatea userilor, apreciau cine poate primi acest titlu. Ei erau cei in drept sa hotarasca daca cineva merita, in functie de specificul site-ului, dar mai ales de pretuirea celor carora li s-a raspuns, pretuire reflectata si in acordarea funditei .Nu vreau sa starnesc o furtuna, mi-am exprimat doar parerea!
    Mi-as dori SI ca Flav sa accepte acest titlu pentru ca il merita si i-a fost oferit.

  21. Eu propun pe Bacemi pentru ca este un tanar care in doar 3 luni a dovedit ca are cunostiinte in mai multe domenii , fapt dovedit de postarile lui pe TPU . Din 2163 de raspunsuri , 263 sunt castigatore , fapt ce denota maturitate in gandire . Mai propun si pe Stefan si psiholoaga .

  22. Doresc sa propun puntru nominalizare ,expert TPU pe ”BACIAMI” il urmaresc ,de cand a intrat pe TPU,intr-un interval foarte scurt a dat 264 de racpunsuri castigatoare ,prin raspunsurile lui vine intotdeauna in ajutorul celor care au nevoe de ideile lui .Este un tanar care este comunicativ si da dovada de multa seriozitate in tot ce face .STEFAN .

  23. Ii propun pe BACEMI si STEFAN deoarece intotdeauna mi-au fost de ajutor raspunsurile lor,in special ale lui BACEMI, care intodeauna m-a ajutat cum a stiu el mai bine si sfaturile lui mi-au fost de un real ajutor!

  24. Eu il propun pe Proca George Alexandru(bacemi) pentru ca este o persoana care ne-a ajutat foarte mult si care a dat dovada de o cunostiinta bogata,cu un caracter de invidiat pentru ajutorul oferit noua.Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.