TPU Blog

Luciana este una dintre prezentele discrete de pe TPU.ro. Nu se lupta pentru atentia nimanui, nu posteaza nimic de dragul de a posta. In schimb, atunci cand o face, ai impresia ca raspunde propriului copil si nu unui strain: calm, detaliat, cu implicare, cu maturitate, fara ironii gratuite si, mai ales, cu cele mai bune intentii.  Cam la asa ceva ne gandeam atunci cand am creat acest site 🙂

Luciana

Multumim, Luciana, pentru tot ceea ce faci!

Raluca, admin TPU.ro

30 thoughts on “Luciana este noul Expert TPU.ro!

  1. Felicitari doamnei Luciana! Ii urmaresc raspunsurile de multa vreme si ma intrebam de ce nu e inca expert. Felicitari si adminilor pentru decizia luata.

  2. Felicitari!!!
    Este, intr-adevar, un adevarat EXPERT si va fi, sper, in continuare un adevarat sfatuitor pentru cei care au nevoie de o vorba buna si de un sfat competent.
    Da-i, doamne puterea sa nu se lase invinsa de obraznicia unora care, de la o vreme, zburda nestingheriti pe aici.
    Bravo, Luciana!

  3. Doamna Luciana m-a impresionat pe mine in mod placut.Mi-a raspuns la intrebari foarte atent,a incercat intotdeauna sa imi dea un sfat bun,si a si reusit.Felicitari,doamna Luciana!:)

  4. Felicitari ! Sarbatori fericite ! Fie ca Domnul sa va imbratiseze si sa va sarute pe frunte ! Meritati acest titlu cu prisosinta .

  5. Felicitari, doamna Luciana ! Ma bucur enorm 🙂 . Va multumesc din suflet, pentru sfaturile pe care mi le-ati dat. Sarbatori fericite !

  6. Multumirile mele si adminilor ce au fost de acord,desi nu am obtinut multe fundite, dar boala grea ce o am si obligatiile pentru tatal meu din carucior, nu mi-au mai permis de a mai sta pana-n noapte, raspunzand- ca nu demult,- la intrebari ;la fel multumesc de apreciere,celor ce mi-au scris,pentru felicitari,apoi pentru urarile si gandurile bune. Prin voi, eu,- Exist. La multi si nealterati ani ! Lucien .

  7. Felicitari doamna Luciana!:x
    Meritati din plin sa deveniti expert Tpu ;)Raspunsurile dumneavoastra au fost de folos multora de pe aceast site.

  8. am si eu o intrebare nu pot sa fac poze cu webul meu de la laptop compaq 610 si am incercat la control panel da nu am gasit nimic despre camera si eu camera am simi merge pe mess

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.