TPU Blog

Anul trecut pe vremea asta plecam in concediu cu inima cat un purice, intrebandu-ma ce va fi pe site pana in ianuarie si, mai departe, daca TPU.ro va ajunge acea comunitate frumoasa pentru care am creat site-ul, in care oamenii se vor ajuta unii pe altii dezinteresat si cu intentii bune.

Intre timp, fiecare am invatat cate ceva. Unii de la altii, eu de la voi, generatie de la generatie, oameni de la oameni. Am invatat ca este foarte usor sa fii rautacios din spatele unui monitor, dar ca este la fel de usor sa  faci un bine, chiar sa salvezi o viata sau sa alini un suflet amarat  printr-un simplu raspuns.

Am invatat ca putem fi prieteni chiar daca nu ne cunoastem personal.

Am invatat ca altruismul nu este un cuvant sterp, lipsit de sens.

Am invatat sa fim mai toleranti.

Am invatat ceva despre omenie.

Eu personal va multumesc tuturor celor care existati pe acest site, pentru tot ceea ce faceti unii pentru altii si imi doresc sincer ca tot binele facut sa se intoarca inzecit catre voi.  Si va doresc un Craciun ca-n basme, in care sa uitam de grijile care ne macina, de fricile personale care ne fac mai mici, de supararile care ne incetoseaza ratiunea si ne indoaie coloana vertebrala. De asemenea, sper sa avem cu totii parte de un an nou in adevaratul sens al cuvantului, in care sa ne innoim sperantele si sa ne permitem sa fim optimisti si sa ne bucuram pentru ce avem, un an in care sa fim mai intelepti.

Si, ca un mic tribut din partea intregii echipe TPU.ro, va prezint ceva mai frumos (pentru noi, cel putin), decat orice felicitare:

TPU_multumiri

PS – am preferat sa facem asta decat sa va incarcam casuta de e-mail cu (inca!) un mail colorat si standard

Cu drag,

Raluca & Coechipierii Catalin, Anca, Ionut, Emil, Ionut, Adi, Mihai 😀

45 thoughts on “Cateva cuvinte la sfarsit de an…

  1. Inca un lucru de ce ador TPU si voi fi alaturi de el (de TPU) si la anul, pana voi absolvi 🙂
    Craciun fericit tuturor si An Nou Fericit.
    Vacanta placuta.

  2. Mulţumim încă o dată. M-a impresionat cu adevărat aceasta felicitare. Sper ca anul viiitor să fie mai bun atât pentru TPU cât şi pentru fiecare utilizator în parte. Un sincer şi călduros “La mulţi (b)ani!”

    SĂRBĂTORI FERICITE!

    Psihoyounger

  3. Foarte buna ideea colajului, mi’a placut in mod deosebit! 😡

    Imi place ca am intrat in comunitatea tpu si promit sa n’o parasesc prea curand :d . Sarbatori fericite tuturor! 🙂

  4. -De Craciun, fii mai bun, fii mai tolerant… ! Spune da, spune nu, doar pen-truu.. TPU .

    Cred ca multumirile, ar trebui sa vine mai degraba, din partea noastra, a userilor . Daca voi, n-ati fi avut initiativa sa creeati site-ul, cum am mai fi interactionat noi cu atatia oameni deosebiti ?
    Craciun imbelsugat, si-un an nou, de neuitat !

  5. Cu siguranta va meritati laudele si aprecierea noastra. Tuturor, ganduri bune si acum, in prag de sarbatori, sa fim mai buni, mai toleranti, mai calzi, mai curati si sa nu uitam sa intimdem o mana de ajutor si celor in nevoi. Catre voi toti, Gandurile mele de frumos si de implinire dar sa nu uitam nicicand, sa ne daruim Iubirea cel mai nobil si de neegalat sentiment uman. La multi,frumosi si nealterati ani !Lucien .

  6. Impresionant!,ce sa zic,dar am o nelamurire ,care dintre cei shpe coechipieri imi sterge raspunsurile cu atata silinta,bunavointa,aptitudine si dezinvoltura?

  7. Fie ca Steaua Sfanta a Craciunului, sa va calauzeasca pasii pe un drum plin de impliniri, succese si realizari.
    Craciun fericit! …printre cei dragi…sa iertati… sa daruiti… sa primiti…sa iubiti… sa va bucurati de tot ce este in jur si sa aveti tot ce va doriti,iar anul nou sa va fie plin de impliniri…
    Crăciun fericit, sărbători fericite si multă sănătate, tuturor!!
    Jessyka:)

  8. Cu drag,va urez si eu tuturor un craciun fericit,alaturi de cei dragi,multa fericire,bucurie si snatate ca-i mai buna decat toate :).
    Despre felicitare ,va spun ca este foarte frumoasa si interesanta ;).

    LA MULTI ANI TPU !!!

  9. heyyyyy merry new year 😀 in primul rand as vrea sa multumesc tuturor ce au facut posibil ca atatia oameni sa se stranga laolalta, apoi as vrea sa multumesc tuturor ce au avut rabdare sa imi citeasca aberatiile , si nu in ultimul rand tastaturii mele ce a suportat milioanele de tastari ! By the way mi-am gasit poza acolo 😀 😛

    craciun fericit alaturi de cine vreti voi si sper ca anul nou sa va aduca tot ce va doriti !

    alex out !

  10. salut!chiar miau placut aceste cuvinte.va felicit pe toti cei care sunteti administratorii ai tpu.ro.Sarbatori FERICITE!!!Un An Nou plin de BUCURII si VISE IMPLINITE!!!LA MULTI ANI!!!

  11. SARBATORI FERICITE!!!SA VI SE IMPLINEACA TOATE DORINTELE SI SA FITI FERICITI!!!:-*:-*:-*SA SA INTRAM CU BN IN NOUL AN!!!!!!!!!!!!!!SARBATORI FERICITE:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

  12. Sanatate si virtute,s’avem, ce manca si .. bea 😀
    Sarbatori fericite!M’a impresionat tare colajul ala cu avatarele userilor.Genial!

  13. Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile minunate ale viitorului,iar aceste sarbatori ,atat Craciunul cat si venirea anului nou ,2010, sa ne implineasca toate dorintele ,iar anul ce va urma sa fie mai bun si mai fara griji .Sarbatori fericite tuturor.:)

  14. Ati facut cel mai minunat lucrul cu acest site si va multumesc.Va doresc tuturor un an noi fericit si implinirea tuturor dorintele si obiectivelor pe care vi leati propus pentru noul an.La multi ani TPU si tuturor userilor

  15. Sunt noua pe acest forum dar nu sunt noua pe internet.Ador sa modific corectez,inramez,etc fotografii.Aici este singurul loc unde am gasit raspuns si ajutor inainte de al cere.Am citit intrebari si raspunsuri pentru ceilalti si mi-au fost utile.Spre bucuria mea aici sunt intradevar TOTI PENTRU UNUL.
    Un an mai bun si sanatate va doresc din inima si nu in ultimul rand viata lunga siteului.

  16. La Multi Ani tuturor si un an nou fericit fie ca fiecare an sa va calauzeasca pe un drum unde sa aveti parte numai de fericire,sanatate,iubire si tot ce va doriti voi in viatza.V-am pupat

    p.s-eu nu m-am gasit in acele colaje:))

  17. Va multumesc pentru urare si va doresc la toti un an bun, cu sanatate, fericire si mai multi bani…. Un gand bun si spor la munca si pentru anul ce vine tuturor utilizatorilor si celor care muncesc pentru ca acest site sa functioneze in buna regula. Numai bine la toata lumea, cu drag, Roxana

  18. Multumesc de urari, si voua, noua, la cat mai bine, si mai mult!
    Ar fi super ca la anul, la implinireaa 2 ani, sa putem face totusi un chef in memoriam, si mai in extenso, (idei am si se mai pot strange!..) iar colajul sa fie facut maaare, ca un banner electoral.., si care sa troneze la loc de cinste in sala de bal!…
    Ma bucur enorm ca am reusit sa ajungem la un numar atat de mare de membri, cunoscuti si apreciati!…
    Sperand in atenuarea simtitoare a disfunctiilor tehnice, cat si a improvement-ului corespunzator, va multumesc si eu tuturor pentru colaborare, va urez un An Nou Fericit!, cu multa sanatate, bucurii, impliniri si realizari peste asteptari!…
    Toate cele bune!!!…
    Psihosex

  19. Fie ca Bunul Dumnezeu sa ne aduca tuturor un an bun ,sanatate ,pace sufleteasca ,iubire si belsug , La multi ani ! Oriunde mergem sa ne gindim numai si numai la bunul Dumnezeu si o sa avem sorti de izbinda ,Doamne Ajuta !

  20. Acesta felicitare a ajuns sa imi unga sufletul cu bucurie alaturi de cei pe care i-am ajutat si m-au ajutat.
    Va multumesc pentru urari, asemenea va doresc si eu voua, echipa TPU, fara de care acest concept nu ar fi existat. MULTUMIM PENTRU IDEE.
    La multi ani! si in anul nou ce vine sa ne reintalnim cu totii impreuna mai buni si mai prosperi.
    Cu bine,
    antonia09

  21. I love you guys!Da e adevarat impreuna formam TPU!Sunteti cei mai buni!Apropo v-am vazut la TV!Pe locul 3 in topul celor mai cautate site-uri sau cam asa ceva!Sa ne intalnim si la anul cu bine si multi ani de aici inainte!

  22. Multumesc si eu de urari! De un an faceti parte din viata mea, de un an ma amuz, sunt indignata, sufar, ma implic, dau sfaturi si cresc alaturi de voi. Am invatat multe aici, si dintre toate lucrurile insusite, arta de a fi om mi s-a parut a fi cea mai utila.
    Urez echipei TPU, un an nou cu cat mai multe realizari, cu multa santate si sa ne “intalnim” si la anul pe vremea asta.
    La multi ani!

  23. E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

  24. La multzi ani cu veselie,
    sanatate pe vecie,
    masa plina de bucate,
    dragoste,succes in toate,
    bani la greu,noroc cu carul:
    LA MULTI ANI si sus paharul!

  25. Da..a mai trecut un an…
    Dar am invat multe in acest an si sper ca si in 2010 sa invat tot atat de multe sau si mai multe…sa speram sa fie un an bun.

  26. daaa..acum cateva luni cand m-am inregistrat pe site simteam ca va ajunge ceva foarte folositor si asa a ajuns….keeeep rockin’ TPU!…si spuneti NU manelelor 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.