TPU Blog

Ne bucuram sa va anuntam ca, de saptamana aceasta, vom colabora cu Dietetik.ro, unul dintre cele mai reusite site-uri romanesti dedicate alimentatiei sanatoase, dietelor rezonabile si informatiilor super-utile pe care cel mai probabil inca nu le-ai aflat.  Stilul de viata pe care il promoveaza este “Good food, great life” si, de astazi, vor fi prezenti pe TPU.ro pentru a ne ajuta si pe noi sa ne ghidam dupa acelasi principiu.

dietetikVom publica articole interesante semnate Dietetik.ro si, de asemenea, veti putea primi raspunsuri la intrebari despre diete, retete, calitatile alimentelor, turism culinar, influenta alimentelor asupra sanatatii si trucuri (la indemana) de infrumusetare si asa mai departe.  Trebuie doar sa formulati intrebarile  “Pentru Dietetik.ro: (textul intrebarii)?” , asa incat intrebarile voastre sa fie usor de identificat si sa primiti un raspuns cat mai prompt.

Va reamintesc ca intrebarile postate aici, pe blog, sub forma de comentariu, risca sa nu primeasca raspunsuri, asa ca postati-le pe site, ca de obicei.

Spor la intrebat!




14 thoughts on “Dietetik + TPU = ♥

  1. TPU incepe sa imi placa din ce in ce mai tare! Siteul dietetik.ro nu il stiam,este foarte interesant,felicitari pentru ideea de a creea aceasta “combinatie”

  2. @juniper: Iti poti face saptamanal masca cu lamaie si masca de castravete. Zdrobesti pur si simplu castravetele (fara coaja) si il tii pe fata 20 de minute. La fel si cu lamaia, se indeparteaza de pe coaja cu un cutit si se tine pe fata maximum zece minute. Daca faci odata pe saptamana masca cu lamaie si dupa doua zile masca de castraveti si reptei asta timp de trei luni, excesul de sebum se va regla pentru o perioada foarte lunga de timp.

    @bamboocha: Multumim. (Pentru nimiK :p)

  3. de cateva luni incoace mi-a iesit un fel de matreata in cap si mi se face coarja am schimbat samponu dar degeaba nu merge.ce as putea face pt a scapa de acest chin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.