TPU Blog

arthurPe Arthur cu siguranta il stie toata lumea! Noua nu ne place de el  neaparat fiindca e atat de activ (chiar foarte activ!) sau atat de popular, ci pentru ceea ce scrie.

Ne place ca da raspunsuri argumentate, ca ajuta in stanga si-n dreapta, ca stie sa ofere contra argumente in loc de injurii si ca respecta ce ne-am propus noi de la TPU.

Ii multumim ca ne e alaturi si admiram ca scrie cu diacritice ( 😀 )!

Echipa TPU.ro

133 thoughts on “Arthur este noul Expert TPU.ro!

  1. se destepti va mai credeti.CARCOTASILOR,desteptilorrrrrrr
    suntei pe cale de disparitie

  2. Ohohooo…dar ce ne-am mai distrat in weekend!
    Oameni buni, nu mai avem loc unii de altii? Nu ne putem exprima simpatiile si antipatiile civilizat?
    Mi-am propus sa nu mai moderez comentariile de pe blog, gandindu-ma ca am de-a face cu oameni maturi si capabili sa traga singuri linia intre “decent” si “usa cortului”. Atat de tare sa ma fi inselat?

  3. @Furni
    Ce raspuns frumos i-ai dat unei fete de 14 ani.Esti demná de respect,ce sa spun,pentru varsta si educatia ta ( pe care pretinzi ca le ai )
    Ai idee cine e singura prostá cu spume de aici ? …corect !

  4. Peoplee!!!!!!!
    Mai dragilor, terminati!
    Nu va mai certati ca o faceti degeaba!
    Se poate pace si liniste?
    Macar incercati 😀

  5. 107 comentarii? WOW!
    Daca nu depasesti cazul Elodia, cel mai popular user de pe TPU tot ajungi!

  6. Cat de penibil. Stau si ma intreb, cum naiba sa ai o anumita varsta, sa fii la caminul tau si sa-ti pierzi vremea certandu-te pe Internet, aruncand cu noroi dar, mai ales, sa pupi-n fund persoane ce-ti pot fi chiar copii sau sa te angrenezi intr-o disputa injurioasa cu ei. PENIBIL. Get a life, get a fucking life, lupta e dincolo de lumina monitorului si-un amarat de mouse. Acolo sigur sunteti varza: divortati, femei nesatisfacute, frustrati, singuri. Daca erati realizati si multumiti, nu ieseati sa va aratati coltii, invidia si rautatea.
    Dau doar un citat: “Cand un geniu adevarat apare pe lume, il vei cunoaste sigur dupa un semn, anume ca toti imbecilii se vor uni intr-o conjuratie impotriva lui.” – aici geniul apare ca un user normal, activ, ce a plusat prin atitudine, prin angajamentul de-a se face folositor. Un user care daca n0a castigat admiratia tuturor, a castigat admiratia adminilor. Si oare e site-ul vostru? Nu va place: JET! EJECT! EXIT!
    Nici eu n-am fost de acord cu desemnarea unor experti, dar am tacut. Nu-si avea rostul sa-i denigrez la momentul respectiv numele, niciun rost. E un un titlu virtual, intr-o comunitate care demult nu mai e o comunitate, ci o jungla pline de animale, bisericute. Toti se cred destepti, toti se cred superiori.
    Mi-e greata, mi-e sila. Sa va fie rusine.
    Hai felicitari Arthur, lasa-i sa vorbeasca. Cu imbecilii n-ai s-o duci niciodata la capat.

  7. Bro, “sau” se scrie legat cand il poti inlocui cu “ori”. 🙂
    Citez: “Mai bine-l alegeai ca exemplu pe Obama, s-au pe Michele”.

  8. Adina, asa este. Mai gresesc si eu ca doar om sint. Dar sint convins ca daca ai mai citit postarile mele ai vazut ca stiu cind se scrie “sau” legat sau cu liniuta. Profesoara fiind, ar trebui sa-ti dai seama cind cineva greseste ocazional sau greseste din nestiinta. Simteai nevoia sa fii malitioasa? :)) Ma intreb de ce ma intepi pe mine acolo unde nu este cazul si nu ai critici cind vezi ce catastrofe sint prietenii tai care scriu cu picioarele si se exprima ca pe balta. Anturajul iti afecteaza capacitatea de a fi corecta?

  9. Bro :))
    Credeam ca daca te corectez o sa-mi multumesti, nu o sa te ataci in felul asta.
    Never mind, am uitat cu cine imi pun mintea…

  10. @tarziu..e faina melodia 😀
    Jimmy Cliff? interesanta alegere…
    Dar eu mai bine va dau o dedicatie asa ….

    Stromae – Alors on danse 😀

    Ca prea e Agitatie si energie pe aici…:)))

  11. Nu inteleg de ce nu mi-a aparut comentariul anterior, in intregime. Inclin sa cred ca i se face blogului greata la sesizarea anumitor substantive proprii, altfel nu-mi explic…:))
    Deci, pentru domnul kronstadt, de la prost citire: kronstadt, esti un DESTEPT! Toata lumea si-a dat seama de asta, din manierele tale ireprosabile si din exprimarea academica fara cusur. O mica observatie are si prostul: “looser” se scrie, de fapt, “loser”. Daca tot esti bun la limbi, macar da-le corespunzator.

  12. Mama, cate jigniri si cata rautate din partea multora.
    Pentru cultura generala a celor care nu au acest titlu( care iti da o multumire in momentul in care-l primesti pentru ca simti ca esti apreciat, nimeni nu este perfect) as vrea sa va anunt ca acest titlu nu iti aduce siguranta locului de munca, nu iti plateste facturile sau biletul pentru a-ti petrece un concediu intr-un loc mult dorit, asa ca relaxativa dragilor. Chiar ati depasit limita bunului simt. Uneori ma intreb daca unii o au.
    Si daca tot am postat, nu sunt o admiratoare a noului expert, multe raspunsuri de ale lui chiar ma abtin sa nu le votez cu stupid DAR ARE SI MULTE RASPUNSURI BUNE, cu care cred ca a ajutat multe persoane pe aici.
    Asa ca sincere felicitari.

  13. @carmen, adminii se distreaza de minune. Si s-a demonstrat din nou, daca mai era necesar: scandalul, circul se vinde. De ce ar interveni? E clar ca pe ei (adminii) ii doare-n basca de cat de bun e, din punct de vedere calitativ, siteul, targetul e altul, se cauta cantitatea. D-aia se desemneaza experti la kilogram, dupa criterii nici / numai de ei stiute. Vazand ca oricine ajunge expert si nu-ti trebuie multa scoala pentru asta, capata sperante si cei mai ignoranti useri si aspira la titlu, ramanand legati de site. Ia, facem o proba, scoatem fundele si desemnam un expert la 3 luni. Sa vedeti atunci scadere dramatica a siteului. Totul e afacere si TPU e Can Can!

  14. @Lora, subscriu.
    Ce de replici, p’aici. Care mai de care mai elevate. “Bent”, conteaza daca a fost o eroare de tastare, un neologism amarat, sau un cliseu de “oo” de “loser”, ramas de la limbile mentionate ? De ce nu purtati voi, cu totii, dusmaniile-n privat ?! Citesc multa tensiune printre voastre.
    Oricum. Asa circ, numai in cinstea unui rege (Arthur) se putea organiza. 🙂
    Ave, Arthure/la !
    Un, ne-simpatizant.

  15. @GenOm Deoarece mereu adminii sterg intrebari la care au loc discutii in contradictoriu, permit tuturor sa raporteze(e, eu cu ce sunt mai prejos decat cei care apasa constant pe ,,raporteaza“ si-si fac legile dupa bunul plac, consider ca imi pot exprima si eu nemultumirile ) si Raluca mai raspunde la unele intrebari legate de politica site-ului ca si cum ar fi fost conceput pentru a ajuta si asta e principalul scop.
    Inca o data: Trezirea , adminii!

  16. Lipsesc si eu 2 zile si deja se ajunge la 127 comentarii
    Arthur,esti popular men:))Bvo tie
    SI felicitari pentru titlul de expert

  17. Daca se mai aduna inca 50 de raspunsuri, fac un scenariu pentru un film cu cei mai buni actori din Hollywood =))
    PS va promit ca fiecare dintre voi se va gasi intr-un personaj

  18. @Carmen si Genom – acesta era un test. Verificam ce fac utilizatorii nostri atunci cand au libertate totala de expresie si nu vine nimeni din urma cu buretele. Pana acum, cei care au deversat cele mai urat mirositoare cuvinte sunt cei care s-au plans cel mai tare in ultimele luni ca li se sterg postarile abuziv si ca sunt “cenzurati”.
    Cancanul si circul nu ne plac si nu ne intereseaza, iar daca voiam profit din asa ceva, nu ne “pierdeam timpul” cu TPU.
    @Arthur – imi pare rau ca asta s-a intamplat fix la postarea de fata.

  19. Pingback: ANTHONY
  20. Pingback: glass

Comments are closed.