TPU Blog

Asta va uram pentru cele 92 de zile ale acestei primaveri!470306_74466269

Sau, daca va plac numerele mai mari, 132480 minute. πŸ™‚

Fie ca doamnele si domnisoarele de pe TPU sa primeasca cele mai frumoase martisoare de la cei mai extraordinari barbati/baieti din lumea aceasta. Si fie ca domnii de orice varsta de pe TPU sa primeasca in schimbul martisoarelor cele mai frumoase zambete (and something more πŸ™‚ )

Si ne dorim ca voi totiΒ  si cei dragi voua sa aiba o primavara cu mult soare, cu bucurii, pe care sa o traiti cu pofta de viata.

La multi ani!

265 thoughts on “2208 ore de zambete!

  1. nu am o inima larga sa iubesc pe ori si cine am o inima ca sa te iubesc numai pe tine. compusa de mn sper sa va placa si voua

  2. Toti spun ‘multumim’ dar eu vreau sa spun

    ‘Thank you very very very and very much !!!’

  3. Multumim foarte mult!VA urez tuturor o primavara frumoasa,si plina de dragoste si fericiri!VA iubesc pe toti caci,aici suntem o familie,ce se ajuta unul pe altu!T.P.U

  4. Buna ziua,

    Ma numesc Ionut Puica, si va scriu acest mail in legatura cu un caz medical foarte important.Bianca Maria are 5 luni si sufera de o boala foarte grava:retinopatie de prematuritate gr. V,adica dezlipire de retina.Singura clinica care i-a dat sanse mari de a-si recapata vederea se afla in Detroit,Statele Unite ale Americii.Insa costurile operatiei sunt imense:30.000 $.
    In acest sens, pentru cei care doresc sa faca donatii s-a deschis un cont pe numele tatalui,Petrica Sorin, la BRD-Groupe Societe Generale.

    RON

    RO87BRDE350SV33043173500

    USD

    RO87BRDE350SV 33123683500

    EURO

    RO06BRDE410SV05390954100

    CONTURILE IN RON SI IN USD SUNT LA SUCURSALA BRD ALEXANDRIEI

    CONTUL IN EURO ESTE LA SUCURSALA ACADEMIEI IN BUCURESTI

    http://bianca-retinopatie.blogspot.com/

    Va multumim!

  5. La fel si ce pot spune la multi ani si tot ce va doriti si voi barbatii ca pe 9 Martie este ziua voastra baietilor sau barbatilor.O primavara frumoasa tutor de pe TPU si celor care nu sunt.Sa aiba fiecare cat mai multa fericire.

  6. Va multumim echipa TPU.ro.Pentru ca neati ajutatsa aflam mai multe.Si noi va trimitem un martisor prin scris.Funda pentru TPU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.