TPU Blog

Alex

SpiritulluiLoveCur

FlavDinNou

DClaudiu

TheBlindMan

WildShowerIsPureMadness

AnnaFunkyGirl

Antikrist

DUMNEZEUePESTETOT

Cîrnat

TheZozotex

Dan

Antikrist

vladd16

AntikristVorbestePrinParfum

NINEL

Cei 15 utilizatori pe care nu ii dorim pe TPU si nici marea majoritate a membrilor care sunt cu bun simt si respecta aceasta comunitate. Va rugam sa ne spuneti de fiecare data cand observati persoane care injura, vorbesc urat sau jignesc ceilalti utilizatori.

NU NI-I DORIM PE TPU. Daca nu va puteti abtine de la utilizarea unui limbaj vulgar va rugam sa plecati. In cazul in care nu o faceti, va vom sterge conturile zilnic.

825 thoughts on “Lista rusinii

  1. Si sa nu mai zic… vai de romana ta, ai calcat vreodata intr-o scoala? Stii ce e aia scoala? Esti o retardata imputita, de fapt tie ti-e locul intr-un spital de nebuni.
    Tu acum ce incerci sa faci? “roacker” 😀 ce dracu mai inseamna si aia? Pentru informatia ta, eu ascult de toate in afara de manele si populara. Lasa muzica, ca nu muzica il caracterizeaza pe om. Pe bune acum, in cateva comm-uri de ale tale, a trebuit sa le citesc de vreo 10x ca sa imi dau seama ce vrei sa zici.
    Tu acum arunci replici la nimereala, doar sa vada lumea ca nu te lasi dar, cu cat o tii mai mult, cu atat ii amuzi mai tare cu rahaturile tale 😉

  2. Ce garda fa zdreanto, iar deraiezi? Mi-am batut joc si inca imi bat joc de tine pizda obeza, mucegaita si infecta. Oricum tot mi-o sugi dar hai sa nu fie cu tot cu coaie, alea ii raman lui mata 😀 Si sa ii sugi p*la lui tactu pana ii se usuca coaiele, ca stafidele sa se faca. Tu nu vezi ca nu se baga nimeni pentru tine, esti insuportabil de enervanta, tocmai ce ai demonstrat ca esti una din specimenele cu prostie omeneasca infinita.

  3. Luci nu ne comparam de cretinitate.evident ca cictesti de 10 ori.tu nu ai facut nici scoala de chiori PAM PAM

  4. Mai suge mult ca tot nu ti-a reusit 😀
    Cum a zis si Zeul, esti o neinsemnata, o tarfa infecta, analfabeta, obeza, jegoasa, tembela, imbecila, dobitoaca, sparta in cur. Esti o sugatoare de p*li, nu stiu cum de mai poti sa o saruti pe mata pe obraz la cat iti duhneste gura a p*li. Esti o terminata, o distrusa, doar tactu te f*te si ala o face din mila ca esti fiica sa, sigur ii vine sa se spanzure la cat handicapata ai iesit.

  5. LUCIFER pacat ca te porti asa…si na degeab imi mai cer eu scuze acum ca tu tot urat faci.da-ti shut down sau termina cu dastea

  6. Ba impertinenta dracului nu meriti nimic altceva decat p*li in gura. Daca erai o proasta care vrea sa invete din greseli mai ziceam dar tu continui sa o sugi. Esti plina de cacat din cap pana in picioare. Marsh odata de pe blogul asta ca l-ai imputit cu rahaturile tale.

  7. @admin, fa tu un sondaj cati vor sa plece familia lui Satan+eu(LoveCur). Chat-ul a devenit mult mai vesel de cand suntem noi aici ca, in rest, oricum se cearta si se injura. Asa ca noi am venit cu ideea sa invioram un pic chat-ul. Uite, cand ai citit LOVE CUR, nu te-ai distrat un pic? Nu ai ras un picut? Sincer acum. Iti dau si exemplu. Am fost plecat si am aparut pe chat din nou dupa o perioada. Multi au intrebat de mine, daca mai intru pe chat. Prin urmare, sustine cauza noastra si vei vedea ca vom scapa de toti obsedatii si distrusii de pe chat care, intr-adevar, aia trebuie eliminati.

    Cu stima si respect,
    LoveCur

  8. Inca nu m-am plictisit de TPU, deci o sa mai stau o vreme pe el 😀 😀 😀 Daca intr-adevar nu vrei sa vada cei mici injuraturile, sterge postul, si reposteaza-l iar. Daca nu, lasa-l asa sa vada toti cum a ajuns site-ul vostru 😉 Si asa postul e facut degeaba, nu aduce nimic comunitatii 😀

  9. Concluzia postarii asteia, adminii dorm. Se mai trezesc, arata cu degetul si se culca pe cealalta ureche.
    Noapte buna admini. TPU (cu blog cu tot), s-a transformat in hazna.

  10. @admin (Catalin) referitor 212: Iti confirma Cristina ca i-am aratat jignirile/ atacurile nejustificate la adresa mea facute de persoana pe care o tot aperi asa cum afirma si ardnaxur1961 (Roxy). Si mi-a dat dreptate 😉 Dar asta nu ma incalzeste cu nimic pentru ca eu m-am simtit cam rau sa vad atatea atacuri nemeritate asa cum te simti tu acum ca nu ii mai poti stapani…

    Orice om care insista in remarci care ocolesc un pic adevarul, isi pierde mai mult sau mai putin din credibilitate… Stii bine ca esti om matur ca si mine… Ca si Roxy, etc…

    In fine, e problema ta de ce aperi anumite persoane si cat timp, eu nu vreau sa dau lectii acum, mai ales ca esti obosit si stressat de atatea plangeri. Cat despre alta persoana catalogata de tine, Catalin, ca fiind “matura”, “serioasa”, iti pot demonstra eu in particular ca acea persoana laudata de tine nu a dovedit seriozitate fata de mine in viata reala 😉 Poate este “serioasa” doar in lumea “virtuala”… No comment… Vezi cum te poti insela daca nu cunosti oamenii cu adevarat?

    Pentru site, pentru ideea de site, te felicit sincer si iti urez mult succes in viitor. Si ii multumesc din nou Cristinei ca macar a avut taria necesara sa recunoasca pe mail ca am fost atacat nejustificat de persoana laudata de tine…

    E bine ca fiecare sa-si tina nervii “acasa” si daca tot au unele persoane (prea laudate…) iesiri din acestea nervoase nejustificate si “devieri” comportamentale (desi tot aceste persoane posteaza intrebari legate de “ipocrizie” si “atacuri nejustificate”), e bine sa li se atraga atentia din timp ca sa nu ti se mai “urce” lumea in cap…

    E doar un sfat pentru tine Catalin, eu nu-mi permit sa dictez ceva pe munca ta… Nu dau replici nimanui, e singura mea postare, sa aveti o zi frumoasa!

    Cu drag,
    MihaiFlorian

  11. Completare la postarea mea: are dreptate si Catalin cu limbajul. Haideti sa eliminam cuvintele urate si atacurile la persoana, se poate folosi ironia mai de calitate (mai civilizata), eventual. Am observat aici in diverse conflicte si cateva persoane care au afirmat ca ma apreciaza mai mult sau mai putin astfel incat le rog si eu alaturi de Catalin sa eliminam macar limbajul vulgar intrucat nu ii ajutam deloc pe cei mai mici aratandu-le supararea noastra prin unele cuvinte care pot fi destul de vulgare. Eu cand m-am inregistrat aici in decembrie anul trecut am vazut postari frumoase (intrebari si raspunsuri) care m-au determinat sa ma inscriu si eu. Mi-au placut mult.

    Nu e mai frumos asa? E doar un sfat pentru cei care inca ma mai apreciaza (mai mult sau mai putin) si o mana de ajutor intinsa Cristinei pentru ca in ultimele 3-4 zile m-a inteles si mi-a raspuns atat de frumos incat am ramas impresionat. Ii multumesc frumos pentru reactie si scriu aici ceea ce i-am scris si ei: inteleg ca e dificil sa te descurci cu atatia utilizatori in conflict, dar si atatea postari zilnice, raportari, etc., dar, din pacate, trebuie mentinut un echilibru cat de cat intre utilizatori indiferent cat de vechi sunt sau ce “rang” au pe acest site.

    Si un alt mic sfat pe care l-am dat si in trecut si s-a interpretat eronat (va pot confirma si Catalin si Cristina ca e un sfat bun): uneori stand prea mult in fata pc-ului, riscam sa devenim mai nervosi, mai alienati (insingurati), mai suparati, etc. Uneori incepem sa vedem “atacuri” care nu sunt, sa confundam persoanele, sa dam prea mare importanta lumii virtuale in viata noastra si sa vrem noi sa facem “dreptate”, incalcand chiar noi insine unele reguli desi le cerem altora sa le respecte ei…

    Poate reusiti de maine sa fiti mai intelegatori, sa evitati vulgaritatile (care mie nu-mi plac desi apreciez multe persoane pe aici, as prefera sa renunte la ele…), sa fiti mai… oameni asa cum sunteti, asa cum ne-am nascut toti.

    Imi cer scuZe pentru “sfaturi”, nu vreau sa fac “dreptate” (nici nu as reusi, eu macar recunosc…), nu am dorit decat sa vad un site mai linistit si mai mult respect reciproc. Asta cer si in viata reala celor din jurul meu.

    Aveti grija de voi, un weekend placut!

    Cu drag,
    MihaiFlorian

  12. Eu de fiecare dată când vreau să mă amuz intru pe TPU. Multe prostioare amuzante scrise de copii cu acces la internet. Ar fi bine o moderare mai selectivă, nu doar pentru conţinut maimult deci vizite mai multe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.