TPU Blog

La sugestia voastra, pentru am implementat o politica impotriva folosirii (abuzive sau nu) a nickurilor duplicate. Asadar:

1. Incepand de ieri seara, noii utilizatori nu isi pot alege un nick care deja a fost alocat altei persoane

2. In cazul utilizatorilor deja inregistrati care au acelasi nume se aplica urmatoarele reguli:

a). Daca ambii se afla in top 5000 din punctul de vedere al activitatii pe site (rank) – numele ramane celui cu mai multa activitate, in vreme ce celalalt nu poate sa posteze alte intrebari/raspunsuri pana la momentul schimbarii nickului

b). Daca unul se afla in top 5000 iar celalalt nu, primeaza cel care se afla in respectivul top.

c). Daca ambii sunt utilizatori care nu se afla in top 5000, atunci criteriul de alocare este data crearii contului (cel care a creat contul primul castiga nickul)

Nickurile duplicate care nu vor fi schimbate pana la data de 10 septembrie for fi schimbate automat dupa modelul: Nickul —-> Nickul_xyzq  = unde xyzq este un numar aleator de patru cifre

Imi dau seama ca aceasta masura va crea o serie de confuzii, insa punand in celalalt talger al balantei frustrarile cauzate de clone, cred ca e o optiune corecta.

Later update: in perioada de suspendare, un utilizator nu va mai avea dreptul de a-si schimba nickul. Avem astfel de utilizatori mai degraba inventivi decat morali, care cred ca o alba-neagra cu nickurile intre conturi trece neobservata.

Si inca ceva: obscenitatile in nickuri sunt motiv de suspendare a contului pe termen nelimitat.

151 thoughts on “Anti-clone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.