TPU Blog

TPU.ro te invita sa faci din mediul in care traiesti, unul mai bun! Ii sustinem pe cei de la Let’s Do It, Romania! si te invitam si pe tine intr-o actiune de amploare.

Doar pentru ca te muti cu 2 metri mai departe de o gramada de gunoi cand iesi la picnic, nu inseamna ca mizeria nu mai e acolo. Doar pentru ca alegi sa te uiti in alta parte, nu inseamna ca in apele raului care iti alimenteaza orasul cu apa potabila nu plutesc zeci de mii de PET-uri si pungi. Doar pentru ca nu fotografiezi si muntii de gunoaie cand pleci in vacanta, nu inseamna ca ei nu erau acolo. Asa ca e timpul sa actionezi!

Schimba foaia! Noteaza in calendar data de 24 septembrie si spune alaturi de sute de mii de alti romani”Stop!”. Curata tara de PET-uri, pungi si hartii lasate de altii, purtate de vant si apa in cele mai frumoase locuri din Romania! Intr-o singura zi hai sa curatam intreaga Romanie si sa ne mandrim apoi ca avem o tara curata, ca am scris istorie, ca am actionat impreuna macar pentru o zi!

Daca nu vrei sa ratezi sansa de a-ti schimba tara, inscrie-te la Let’s Do It, Romania, adica la curatarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale tarii.

Iti mai punem la dispozitie si o alta metoda de a sustine aceasta actiune de amploare: in setarile profilului tau vei descoperi o casuta noua. Tot ce trebuie sa faci e s-o bifezi daca iti doresti ca sub imaginea ta de profil sa apara textul “Sustin Let’s Do It, Romania!”. Ne-am bucura sa descoperim cat de interesati sunteti de acest tip de activitati de voluntariat. Iata cum va arata apoi profilul vostru:

Felicitari pentru Utze, ToKen si AskVlad, primii trei utilizatori ai TPU care au folosit aceasta noua optiune!

 

Daca ai participat la editia anului trecut si ai poze, trimite-le ca atasament intr-un mail la contact@tpu.ro. Daca participi la Let’s Do It, Romania! 2011, nu iti uita aparatul foto acasa! Noi le vom aduna pe toate intr-un album creat special pentru acest eveniment si le vom prezenta intregii comunitati. Toti cei care participa pe 24 septembrie si ne trimit poze vor primi un badge special “Am participat la Let’s Do it, Romania! -editia 2011”.

 

Alexandra TPU

81 thoughts on “TPU.ro sustine Let’s Do It, Romania!

  1. Buna. Sunt din Botosani si pe data de 24 septembrie eu impreuna cu Colegiul National Mihai Eminescu din Botosani vom merge si vom curata o padure. Si noi sustinem Let’s do it Romania! si toata lumea ar trebui sa faca asta.

  2. buna!si.eu.si.pr.mei.neam.inscris.la.acesta.activitate.speram.ca.va.fi.distractiv:))bafta.celorlalti.copii.sau.adulti.care.sau.inscriS:x…LET’S.DO.IT:x

  3. Este o idee foarte buna mai ales ca ideeile astea au fost puse si in aplicare in unele scooli printre care si sc la care invat eu unde mergem intr-o astfel de activitate cu profesoara de bio

  4. tocmai am venit acasa de la aceasta activitate,dar am fost dezamagita deoarece in loc sa ne duca sa facem curat intr-o zona care avea nevoie pe noi ne-a dus sa strangem gunoaie la groapa de gunoi a orasului,si neau pus sa strangem din jurul groaei gunoaiele,doar asa ca se ne aflam in treaba

  5. eu am participat…si nem distrat foarte tare…bravo tou-ului ca face reclame si ne indeamna spre asa ceva…numai ca noi curatam azi s maine merge lumea la camping si se face inapoi deoarece unora nu le pasa de SANATATEA PLANETEI NOASTRE…

  6. si eu sustin let’s do it Romania am fost si anul trecut.chear daca in timp gunoaiele starnse vor reaparea este bine sa ajutam mediul

  7. eu am paticipat si am vazut cat gunoi a fost.Au fost stransi numai 20 de saci pe persoana si noi am fost 26 de persoane. A fost prea mult gunoi si vad si eu ce fel sunt romanii.

  8. salutare sunt fete frumoase pe acolo? daca da sa ma anunte cineva vin si eu la curatenie poate agat o fata draguta, nu numai gunoaie! app sunt din gl. spor la treaba
    oameni buni!

  9. Frate sa fie clar! asta e o parte putin importanta..lol gunoaie? asa e in oras care-i faza…problema este poluoarea adevarata parfumuri,petrol,benzina,..etc asta e prob!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.