TPU Blog

Luam in considerare noi directii pentru TPU si avem cateva chestiuni in legatura cu care am dori sa va aflam parerea.

Noi credem ca TPU.ro e o platforma care in viata reala ar putea fi asemanata cu o agora, asa ca intrebam: vi se pare optim si oportun sa deschidem o zona a dezbaterilor, in cadrul careia sa puteti avea ocazia sa va exprimati opiniile? Credeti ca acesta ar putea fi mediul propice pentru stimularea unor discutii pe baza carora sa se poata trage concluzii pertinente?

Ne gandim sa alocam fiecarei luni o tema, si in baza acesteia sa deschidem o serie de discutii, urmate apoi de un sondaj, adica o completare cantitativa a unei parti calitative.

Considerati ca TPU.ro este platforma potrivita de pe care aflati punctele de vedere ale sustinatorilor unor initiative, reprezentanti ai unor institutii publice sau companii private precum RMGC si apoi sa va declarati propria pozitie?

De asemenea, v-ar placea ca la urmatoarele alegeri prezidentiale, sa ii puteti chestiona prin intermediul TPU.ro pe candidati si sa le adresati intrebarile incomode care se afla pe buzele tuturor?

Va asteptam raspunsurile si va multumim inca de pe acum pentru toate sugestiile.

 

Alexandra – TPU

38 thoughts on “E TPU locul unde va doriti sa va implicati in dezbateri?

  1. Eu sunt de acord!
    Dar la faza cu candidatii,cine sta pe TPU sa fie chestionat de niste useri virtuali si sa mai si raspunda la intrebari “incomode”?Mi se pare aiurea,mai bine nu ati pierde timp (si bani) cu asa ceva,ca nu sunteti post de televiziune sa-i luati la intrebari.

  2. sincer nu !
    daca siteul asta a demonstrat ceva este ca atunci cand userii au parerii contradictorii ,ies certuri…mari !
    as fi de acord cu dezbateri daca ar tine de structura siteului ,sau subiecte care sa nu tina de politica sau cine stie ce companii private !
    …nu asta e esenta siteului …tou este un site de ajutor reciproc …Unul destul de interesant !
    Nu il transformati intr-un site de dezbateri ..nu cred ca o sa iasa bine

  3. Flav, penal!
    Dar ce drequ’ se intampla azi pe blog?? Tocmai m-am stroflocat juma’ de ora sa dau un raspuns coerent la postarea aia aiurea de dimineata, ca toata lumea era muta, si a disparut ca magaru’ in ceata??
    Pai ce fel de blog e asta in care nu are rost sa raspundem, ca ne barbieritzi imediat?
    Si da, binenteles ca vrem sa ne certam aici, la gramada, ca e mai cool decat pe postari! Plus ca shoubox-ul vostru e naspa, e prea pueril si fara alternative, asa ca e napadit de bebe idioti toata ziua.
    Ia faceti si voi un shoutbox ca pe google+, sa ne certam pe echipe, fiecare cu gasca lui de prieteni.

  4. edit :
    as fie de acord cu dezbateri daca ar tine de dezvoltarea siteului ,sau de subiecte interesante …carti ,stiinta ,..poate chiar religie ..etc !
    Dar nu politica …sa compui chestionare pentru presedintie e una ..dar sa nu degenereze chestia asta !

  5. @PoneiulTroian – Si mie mi-a sters comment-ul de ieri. Aveam chiar o curiozitate profunda, de-mi tremurau pana (mai ales) si pantalonii. Daca Alexandra e buna. M-au cenzurat, banditii. Unde-s Parazitii?

  6. Dezbaterea presupune argumente viabile pro si contra. Aici, copiii nu folosesc asa ceva. Au niste pareri bine insurubate in cap, le sustin, fara argumente, pana-n panzele albe si, sa te fereasca cerul sa nu fii de acord, ca ala esti!
    In legatura cu “intrebarile incomode”, hai sa nu ne imbatam cu apa rece! Chiar va imaginati ca viitorii candidati, care evita pe cat posibil genul asta de intrebari, facandu-si campanie pe Taraf si Etno, vor raspunde aici? Zau asa! Nu suntem chiar toti abia iesiti de pe portile gradinitei! Am invatat (unii dintre noi), demult, ca nu tot ce zboara face si oua!

  7. Ruxandritzo, lasa-i bre sa aduca vreo 2, 3 cu studii superioare…
    Uite eu propun sa o aduceti pe EBa, Becali, Dan Diaconescu si eventual pe Adrian Severin, pana nu e prea tarziu…
    Pe Ponta nu, ca e dat in mintea copiilor, pe Boc nu, ca n-ajunge la keyboard sa ne raspunda, iar pe Crin nici atat, o avem pe NOname pentru raspunsuri blonde…
    Deci tot Flav are dreptate. Adu Motanul!

  8. Da, teoretic este o sugestie destul de intrigantă, însă din punctul meu de vedere nu se bucură de prea multă viabilitate.

    În primul rând, gândiţi-vă că în întregul site, nu există mai mult de 300 de oameni cu adevărat competenţi şi realişti, care îşi pot exprima o opinie relevantă. Restul se compune din copii imaturi, care mai mult vor da peste cap statisticile în loc să le influenţeze într-un mod pozitiv.

    În al doilea rând, totuşi parcă transformăm site-ul într-o formalitate exagerată. Nu ne putem rezuma doar la conceptul iniţial, şi anume acela de a răspunde la întrebări şi de a ne exprima nelămuririle?
    Înţeleg că întregul proiect TPU necesită o constantă promovare, însă parcă încercăm să mergem prea departe.

    Un poll ocazional este întotdeauna binevenit. Cu condiţia să nu transformăm site-ul într-un nonsens politic sau mai ştiu eu ce.

  9. Nu..nu…nu…de 100 de ori NU!
    Politica pe un site unde 75% sunt copii? Cam cati useri de aici au drept de vot? Faceti un sondaj si dupa aceea hotarati!

  10. Nu sunt de acord cu transformarea sitului in dezbateri si nici in a face politica fatis aici. Nu-mi place ca vreti sa schimbati ceva ce era esenta sitului:ajutorul. Nu vreau ca sa studiez cinestie ce brosuri, ca sa fiu in stare sa particip la cinestie ce dezbateri! Faceti asta pe blog.

  11. Exclus! Majoritatea utilizatorilor sunt minori, așadar nu au drept de vot- numai aici nu și-au băgat cada politicienii. De Roșia Montană ce să mai vorbesc… sunt dezolată de aceaste propuneri ale staff-ului acestui site.

  12. Alo, domnisoara Miha! Lasa sa vina orice fraier crede ca ne dovedeste! Cand or incepe aia mici ce bantuie pe la Sex and Love sa puna intrebari de baraj, sa vedem daca se mai codesc astia atat sa legalizeze prostitutia!

  13. Mihaela31, tocmai ne-a cerut parerea, deci asta este de fapt un sondaj.
    Elianna, Mihaela31 si Imperia, parerea mea e ca nici un politician n-ar face greseala sa intre aici, unde li s-ar vorbi pe sleau (ca sa folosesc un eufemism). Daca la tv sint protejati de CNA si in piata de jandarmi, in spatiul virtual… Intrati pe blog la “lista rusinii” sa va faceti o idee de ce-ar inghiti hahalerele de politicieni.

  14. Vreti sa transformati TPU in Hyde Park si blogul in Coltul Vorbitorului?Iertati parerea unuia mai in varsta “nu e o haina prea mare pentru voi(noi)?Sunteti putini cei care puteti purta o discutie mai mult sau mai putin elevata fara da scapati uneori in decor(ma refer la VOI cei care sunteti aici de obicei)Ce ve-ti face cu cei care dupa 3-4 cuvinte inrosesc cursorul mousului?Le refuzati accesul la dezbateri?
    Dschideti o rubrica si un chat ad hoc.Cred ca puteti sa verificati Cine si Ce a postat pana acum pe TPU.Pe baza unor criteriipe care le ve-ti stabili voi ,cei pe care ii considerati in masura sa participla discutii,vor primi o parola secreta care se va activa fara ca ei sa stie atunci cand vor accesa rubrica sau chatul in chestiune.Multi veniti,doar cei care merita,acceptati!Sistemul de selectie sa ramana deschis ci cred ca ve-ti avea dezbateri interesante.Multumesc pentru timpul acordat!Succes!

  15. Buna.
    Nu inteleg pana la urma care este rostul acestei intrebari.
    Sa inteleg ca vreti sa faceti site-ul mai mult decat este?!
    Ar fi o idee minunata, dar nu mi se pare una care va avea si spor.
    Sa fim seriosi, nu cred ca se deranjeaza Boc sa intre pe acest site ca sa ne citeasca noua parerile, fie ele bune sau rele.
    Parerea mea.
    Succes.

  16. @mihaela – 75% copii , da , asa este, dar daca nu ai observat pe site au dreptul la vot doar seniorii, din cate stiu, asa ca nu orice prichindel care isi face cont si da 5 raspunsuri poate vota aiurea, stai linistita.
    Bye

  17. Citesc eu pana la ultimul paragraf si ma entuziasmez imaginandu-mi cum o sa se afiseze regulile debate-ului si iti poti alege o tabara pro/contra unei idei si cineva modereaza si vii cu argumente si mi se luminau ochii gandindu-ma ca va fi educativ si ca voi avea ocazia sa aflu puncte de vedere diferite de ale mele, sustinute, sa imi pun intrebari si sa am revelatii. Apoi vii cu ultima parte, ca o palma peste fata si ma trezesc la realitate. In concluzie, sunt total de acord cu ce a spus Apache; niste dezbateri organizate, cu argumente pro/contra ar fi super, dar politica, afaceri si mai stiu eu ce aveti pe planul de lucru… pas.

  18. @BRO, un sondaj prin care sa afle media de varsta pe TPU( desi se stie , cu aproximatie ). Aici da, se incearca un sondaj…insa copii?? Unde sunt copii? Majoritatea nici nu intra pe blog. O, da…au postat intrebare pe site. Si? Cate raspunsuri au primit?
    @ExpertainFrumusete , in nici un caz nu faceam referire la voturile de pe site :))

  19. Lorra, un fleac, ne-au ciuruit…
    Cred ca chiar a nimerit Catalin cu ala in lift, si a reusit sa il convinga (stii doar ce insistenti sunt astia cu idei fixe!)

  20. De acord cu Flav.Chiar vreţi să ajungeţi pe la vreun post de tv?Sau deja sunteţi cu ei şi incercaţi să le băgaţi ceva în cap oamenilor cum fac toţi….D`aia nu merită să ne pierdem timpu` pe TPU

  21. Catalin, nu stiu de ce s-a inteles ca acea postare trebuie stearsa, eu sunt de parere ca astfel de postari trebuiesc cat mai bine promovate ca sa fie gasculitele puse in tema despre indivizii respectivi.

  22. Sunt foarte bune multe schimbari facute pana acum sit-ului.In legatura cu ideea asta nustiu ce sa zic,mi-e indiferent.Dar pana a inaugura o zona a dezbaterilor incercati si inaugurati butonul “intra in cont” ca sa poata da useru’ enter si sa intre in cont nu sa se opreasca din tastat si sa dea click.Sper ca intelegeti despre ce e vorba.

  23. Iarta-l Lorra, doar stii ca Domnul Manager Catalin este fost avocat. Or avocatii sunt platiti sa ia partea infractorului, nu a victimei… pentru asta exista o alta meserie, se cheama “Procuror” , ha, ha.

  24. Kroane, de 3 saptamani de cand sunt iar turist pe TPU, de cand te-au de-suspendat ma stric de ras! E ca in filmele alea mute, cu Groucho Marx agitand din maini nervos, dar nu-l intelege nimeni ce macane, din cauza pianului din fundal…ha, ha, ha!
    Eu cred ca deja ai devenit atractia zilnica a TPU, ceva gen ratzusca galbena de la TIR, pe care o asteapta toti cu alica pe teava s-o impuste de cum apare in decor… ha, ha, ha!
    Cred ca o sa te raportez si eu de-acuma, la misto, ca imi place cand explodezi!

  25. Azi am auzit o chestie interesanta la psihologie “Trebuie sa fii deseori pus in situatii conflictuale, contradictorii ca sa te poti dezvolta psihosomatic, atat creativ (pt. a-ti stimula imaginatia), cat si afectiv, (pt. a-ti putea exprima ideile, sentimentele, pt. a fi sigur pe tine). Altfel, ajungi la 20 ani si daca nu iti gasesti cheile de la masina, o suni pe mama… ca ea sigur stie.” Deci cred ca ar fi o idee buna, mai ales ca sunt multi adolescenti pe site, insa de ce nu, si pt. noi, astia mai mari, sa ne punem mintea la contributie, aici pe tpu.
    Totusi, ca sa aiba succes noua rubrica, ar trebui sa evitati politica, si sa aveti grija la limbajul inadecvat si la eventualele certuri pe o anumite tema (asta ar strica tot farmecul rubricii); sunt unii care nu stiu sa se certe, sau mai bine zis, sa se contrazica “frumos”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.