TPU Blog

Ne bucuram sa va anuntam ca in urma voturilor voastre, Legiuitoarea a fost desemnata Utilizatorul Anului 2011 pe TPU.ro!

E o incantare sa avem alaturi un utilizator atat de deosebit, care si-a dovedit prin raspunsurile oferite implicarea in cadrul comunitatii si disponibilitatea de a ajuta. E metoda ideala de a serba trei ani de TPU.ro.

Felicitari, Legiuitoarea!

Iata care a fost situatia din acest an. In urma celor 1368 de voturi acordate, clasamentul este acesta:

Legiuitoarea – 290 voturi – 992 puncte
neluL – 302 voturi – 868 puncte
Apache – 187 voturi – 762 puncte
Ioandelasal – 105 voturi – 558 puncte
greece12 – 109 voturi – 474 puncte
ÉrotiqueConseils – 108 voturi – 432 puncte
IMPERIA – 113 voturi – 279 puncte
Jelli – 57 voturi – 219 puncte
kongeriket – 66 voturi – 205 puncte
ardnaxur1961 – 31 voturi – 130 puncte

Va multumim tuturor!

128 thoughts on “Legiuitoarea este Utilizatorul Anului 2011!

  1. Felicitari,n-am nimic personal cu ea,dar permieti-mi sa spun atat”Doamne iarta-ma!Ce tara frumoasa avem,pacat ca e locuita”
    Felicitari domnului Ioandelasal!Pentru mine dumnealui e castigatorul!

  2. Sincere felicitari Legiuitoarea, chiar daca nu te-am votat si votul meu a mers ( de 2 ori :)) ca a votat si Borgir ) la Kongeriket si chiar daca raspunsurile tale sunt cam fade pentru gustul meu, te respect si iti apreciez activitatea de aici, apreciez ca de cand esti pe site ( si cu primul cont ) ai stiut sa fii diplomata si nu ai raspuns provocarilor decat foarte putin si intr-un mod de invidiat si Daaaaaaaa meriti acest titlu cu adevarat.
    Felicitari inca o data si iti doresc multa putere in viata reala si sa zambesti cat mai curand.
    Ma asteptam sa iasa Ioandelasal, nu stiu de ce, dar ma bucur ca ai iesit tu,daca domnul chiar este expert in domeniul in care profeseaza consider ca ai dat mult mai mult pe acest site.
    cu siguranta ai sa primesti si palme, nu le da atentie, meriti titlul.

  3. Legy, nasol! Trebuie sa scoti si tu acum pe prietenul tau la o cina romantica si sa platesti tu, ha, ha. Bine ca n-ai!
    Sanatate tatalui tau, sa se faca bine cat mai repede, sa se bucure de nepotei (peste vreo 20 de ani).

  4. “Daca am zis,am zis” componenta raspunsurilor Legiuitoare este 70 % “Buna!,Pa,pa!” iar doar 30 % raspunsul in sine si de multe ori ambiguu.A luat mai multe pct pt ca era expert si alte criterii pe care nu m-am obosit sa le retin(daca peste X nr de puncte,etc.)

  5. Felicitari Legiuitoarea!Sper ca acest titlu sa iti aduca putina bucurie.Il meriti pentru ca ai muncit mult pe TPU.
    Felicitarile mele si celorlalti nominalizati pentru punctajul obtinut,in special domnului Ioandelasal pentru care am votat si care mi-as fi dorit sa castige!

  6. La asta chiar nu mă așteptam.
    Felicitări, Legi!

    @Skittles, vezi și tu că, pe a 3-a coloană, se prezintă niște chestii numite ”puncte”. Legiuitoarea are mai multe.

  7. Poneiule – esti criminal, desi intreci masura, pe alocuri. Eu azi sunt in doliu, o sa ma fac prastie. O oltencuta a castigat titlul suprem pe Tpu.
    Ospatare, adu vinul, ospatare….

  8. eu as fi vrut ioandelasal…dar nici cu legiuitoarea nu imi e rusine !
    Felicitari….uneori are raspunsuri cam vagi ,dar per total ……merita titlul asta !
    S-a implicat pe site ,si a ajutat mai multa lume ..ca jumatate dintre noi la un loc !
    Felicitari….sincer chiar meriti

  9. Poneiule intreci masura cand vii cu detalii din viata personala a unui om.Mai ales unele dureroase.Nici in cele mai macabre glume nu se face asta.
    Si daca esti barbat, de ce povestesti discutiile dintre tine si femei?
    Consoleaza-ti prietenele ranite deocamdata. 😀

  10. Ma scuzi justitiare, nu am venit decat cu detalii pe care ea singura le-a postat, PUBLIC, pe TPU. Fiind o persoana VIP, e voie, nu?

  11. Daca le-a postat PUBLIC,inseamna ca toti le stiau.De ce era nevoie sa le mai repeti tu aici?
    Eu ti-am zia ca ai avut concediu prea scurt.

  12. GenOm, pe vremuri, Regiunea Pitesti a facut parte din Nord-estul Olteniei. De altfel, toti oamenii cunoscuti personal din Pitesti(ce-i drept, nu multi), se declara olteni. Am mutat-o bine?

  13. Bine, și Brigaela e olteancă, dacă-mi aduc aminte bine. Deci, care-i problema cu olteni ca Useri ai anului? Că, din câte știu, tu o apreciezi pe Briga.
    Personal, nu cunosc niciun piteștean să se declare oltean. Și sunt sigur ca eu cunosc mai mulți ca tine, fiind din zonă.

  14. Genom – asa e, o apreciez pe Briga si stiu ca este olteanca. Raspunsul a fost jumate din gluma, cunoscuta fiind rivalitatea olteni-moldoveni. N-am intalnit decat un pitestean la un concurs sportiv si vreo 2-3 prin camin, unde colegii ii spuneau oltenii iar ei nu comentau nimic. Pana la urma, am mutat bine Pitestiul in Oltenia? A facut parte sau nu?
    Trecand la vorbe mai serioase, aici nu este problema de provenienta user-ului anului, ci de calitatea lui si cantitatea de implicare. Iar aici, cred ca erau altii mai buni. Tinand cont ca n-a iesit cine am dorit (desi n-am tinut cu nimeni), si combinand ca este si ”oltencuta” (asa-mi place sa folosesc cuvantul asta, ca sa starnesc reactii, precum aici), a rezultat un cocktail alunecos de amagire sau dezamagire. Ma imbat am zis!

  15. Lora, orice intrebare are mai multe variante de raspuns. Una dintre ele se numeste “exceptia de la regula”. Cineva trebuie sa o zica si pe aia, just in caz. Altfel societatea devine conservatoare, iar viitorul suna static. Lasa-ma deci sa imi duc crucea, macar eu le zic, si le si ambalez uneori frumos.
    PS. Stii de ce s-a desfiintat condamnarea la moarte in Romania? Nimeni nu mai vroia sa devina calau, ha, ha.

  16. Știu că a fost mai mult în glumă. Oricum, de la a nu comenta când erau numiți olteni, până la a fi de-acord cu asta e o cale mai lungă.
    În rest, spor la beție, și să nu le combini aiurea, că te ia pe nașpa.

  17. Stiu ca nu m-am exprimat bine cu acel ”nu comentau”, dar e alt subiect. Deocamdata beau o cafea.
    As zice si eu felicitari Legiutoarea, dar nu pot, oricat m-as stradui.
    Noi sa fim sanatosi.

  18. @Poneiule – Esti tu dulce amar. Sau acru? Ma rog, ai umorul tau si stii ca te plac dar uneori esti mai rautacios ” decat permite legea ”. Nu este cea mai potrivita pentru titlu, dar gandindu-ma ca putea fi mai rau, ca anul trecut a fost tragic nu imi ramane decat sa o felicit si sa incerc sa nu primeasca sagesti cu venin mai mult decat doza permisa.

  19. Singura concluzie la rezultatul acestui vot are cateva alternative,dar daca nu sunteti superficiali,incepe cu un singur lucru:

    Bullshit!

  20. Felicitari Legiuitoarea!
    Felicitari si celorlalti pentru locul obtinut.
    Ioandelasal este un utilizator extrem de valoros al tpu-ului si ar fi meritat acest titlu.Vreau sa ii multumesc in mod special pentru ajutorul acordat acum un an,cand am urmat sfatul lui si am rezolvat cu bine o problema delicata!
    Dar la fel de bine meritau titlul si ÉrotiqueConseils sau kongeriket care s-au remarcat in mod deosebit prin inteligenta si implicare.
    Sa ne bucuram insa acum pentru Legiuitoarea si sa ii fim alaturi macar astazi,cand e un moment special pentru ea.
    De maine,mai vedem ce o mai fi 🙂
    Numai bine tuturor!

  21. Felicitări din tot sufletul pentru acest titlu. L-ai meritat și mă bucur că administratorii ți-au recunoscut valoarea adevărată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.