TPU Blog

Ne bucuram sa va anuntam ca in urma voturilor voastre, Legiuitoarea a fost desemnata Utilizatorul Anului 2011 pe TPU.ro!

E o incantare sa avem alaturi un utilizator atat de deosebit, care si-a dovedit prin raspunsurile oferite implicarea in cadrul comunitatii si disponibilitatea de a ajuta. E metoda ideala de a serba trei ani de TPU.ro.

Felicitari, Legiuitoarea!

Iata care a fost situatia din acest an. In urma celor 1368 de voturi acordate, clasamentul este acesta:

Legiuitoarea – 290 voturi – 992 puncte
neluL – 302 voturi – 868 puncte
Apache – 187 voturi – 762 puncte
Ioandelasal – 105 voturi – 558 puncte
greece12 – 109 voturi – 474 puncte
ÉrotiqueConseils – 108 voturi – 432 puncte
IMPERIA – 113 voturi – 279 puncte
Jelli – 57 voturi – 219 puncte
kongeriket – 66 voturi – 205 puncte
ardnaxur1961 – 31 voturi – 130 puncte

Va multumim tuturor!

128 thoughts on “Legiuitoarea este Utilizatorul Anului 2011!

  1. @alicecullen Sunt varză pentru ce? Că am felicitar un utilizator? Nu am votat-o,nu merita,dar acum totul este pierdut. Am votat-o pe ioanadelasal. Oricum,pentru mine nu contează ce spui.

  2. Deci conversam de 5 ore aici, nu s-a intamplat nimic inca. Cand ii puneti chenarul? Cand vine nenea cu cheia de la server?

  3. Că veni vorba de chenare, n-ar fi rău să se specifice la fiecare Utilizator al anului și anul în care a fost desemnat cu această titulatură. Că să vezi 3 Utilizatori ai anului, fără nicio distincție între ei, poate să creeze confuzii, în special printre utilizatorii care or să mai apară.

  4. Mda, din pacate Andraxur are cele mai putine voturi. Era de asteptat de altfel, avind in vedere ca le da peste nas semianalfabetilor, asta nu te face popular, dimpotriva, iti atrage antipatii.

  5. GenOm, apare pe profil anul/anii. Asta ar aglomera chenarul albastru mai rau pe site.
    @Lora, da, stiu, stiu…nu-mi mai spune. Stiu ce face Alexandra, mai ales, in ultima vreme.

  6. Buna. Felicitari pentru titlu! Nici eu nu te-am votat, ca…deh…raspunsurile tale nu-mi spun mare lucru.
    In orice caz, e o alegere mai buna decat alta data.
    Astept cu nerabdare reactia lui NOname la aceasta postare pe blog. Mai ales dupa campania electorala sustinuta saptamana trecuta. Ma mir ca n-a aparut.
    In privinta antipatiilor pe care le-am starnit printre micii analfabeti…e normal! Oricum, nu voi face niciodata rabat de la limba romana in favoarea vreunui vot nauc.
    Pa,pa.

  7. Ruxandra, asa se vede fata adevarata, prin micile iesiri sau abtineri. Na, ca m-am incurcat.
    Noname este ocupata cu postarile irelevante si de ciuda ca nu a iesit favorita ei acum le face concurenta adminilor :)) .

  8. Nu cred ca Legiuitoarea a primit voturile necesare pentru a deveni userul anului. Sincer nu cred. Mai degraba cred ca a fost “ajutata” putintel. Raspunsurile ei sunt nenumarate, aproape cred ca este somera la cat sta pe tpu si cate raspunsuri are. Problema este ca raspunsurile sunt fara substanta, fara o anumita intelepciune cuprinsa in ele, daca intelegeti ce spun; nu prea ajuta la nimic, sunt doar raspunsuri generale pe care orice tanar la 16 ani poate sa le dea. Oricum daca s-a hotarat ca ea sa fie userul anului, este probabil pentru vechime si revenire ;), o felicit si eu ca de, asa se cuvine. Nu pot insa sa nu remarc ca raspunsurile Brigaelei, lui Ioandelasal, Apache, Andraxur, plus inca vreo cativa, nu se compara cu cele fade (da, Lora, asa este), fara substanta ale Legiuitoarei. Regret ca nu a luat titlul cineva cu raspunsuri mai putine dar realmente folositoare si competente. 🙁

  9. La ce va ajuta titlurile pana la urma??
    Si restu’.la ce va ajuta sa obtina titluri preferati vostri??
    Nu inteleg.

  10. MaDoareIn1DeTotCeEInJurulMeu, eu nu vreau sa obtina titluri “preferatii mei”, ci sa nu obtina titluri. Titlul strica caracterul. Uita-te la NOname si o sa intelegi, ha, ha.

  11. @Lora te rog dezvolta subiectul asta
    Lora Says:
    November 26th, 2011 at 11:50 am

    @Emilia62, mai bine asa, pentru ca site-ul s-ar fi facut de rusine pentru a doua oara.
    Cum s-a facut site-ul de rusine si in fata cui ? cand este pe locul 8 in trafic rank Romania !

    @ Aero credeam ca ai inteles din discutiile pe care le-am avut noi. Aici vad altceva decat spui tu.Nu-mi place sa vin cu argumente chiar aici pe blog.

  12. – Sincere felicitări Legiuitoarei. Este un om care tot timpul ajută, cu tot ce poate. Să fi în continuare la fel. Felicitări şi celorlalţi, nu degeaba au fost nominalizaţi, tot timpul răspund inteligent şi la obiect.

  13. Felicitari Legiuitoarea.
    Permiteti-mi totusi sa-mi exprim frustrarea”Doamne iarta-ma!Ce tara frumoasa avem,pacat insa ca e locuita”!

  14. @nelutzule, tie ti se pare ca-ti mentionez numele pe aici doar ca am ceva cu tine? Ti-am mai explicat… si daca doresti, o sa-ti mai explic punctul meu de vedere de oricate ori e nevoie pana ajung eu la concluzia ca ai inteles unde bat.
    Fara suparare, esti un om matur, sa inteleg ca-ti face placere sa fii impodobit pe TPU, laudat, votat? Sper ca nu, desi nu pare. Cand adminii vor fi mai stricti pe site pana si cu tine(si Apache, fiind al 2-lea dupa tine) in ceea ce priveste distribuirea de placinte atunci vei avea promisiunea mea ca nu voi mai avea nimic de discutat despre tine si fanii tai(numerosi) care te-au votat. Pana cand n-o sa mai vad eu urma de firimitura de placinta pe site atunci o sa ai toata admiratia mea din orice postura de user special ai avea tu pe site. Macar daca placintele ar trebui sa mai fie pe site, ca plac tuturor, atunci sa se scoata din regulament interzicerea lor ca sa fie fair-play si sa stie toti internautii romani ca TPU.ro e cea mai buna patiserie de tollente unde toti copiii vor avea copilarie fericita! Cat de trist…

  15. Din moment ce s-a votat pe puncte,unde e egalitatea intre useri?NU e corect,desi nu tin cu nimeni,trebuie sa spun ca am impresia ca s-a facut o baga discriminare.

  16. Cei din urma voi fi cei dintai(sau sunt) oricum…nu conteaza atat timp cat raspund la intrebari care chiar necesita ajutor

  17. Aero Says:
    Felicitari, Legy, draga! Ai facut pitestenii mandri!
    FuckTheSystem Says:
    Care piteșteni, că eu nu mă simt mândră… Preferam să iasă cineva din alt oraș dar care are personalitate și măcar puțin umor, nu un robot.

  18. Am, totusi, o mare nedumerire. Pe site sunt aproape 300 000 de utilizatori. Sa zicem ca au votat doar seniorii, desi, n-as crede; am inteles ca a putut vota oricine. Cum se face, atunci, ca, in total, sunt numai 1398 de voturi?
    E cel putin bizar, avand in vedere interesul foarte mare manifestat pentru problema si campaniile electorale.
    Poate se indura vreun admin sa ma lumineze si pe mine? Mi se pare, totusi, mult prea mic numarul total de votanti.

  19. Ăla e numărul de useri activi. Nici măcar, că sunt sigur că prin alea 1368 sunt și multe clone. Dar numărul userilor activi pe la 1000 se învârte. Și eu am fost puțin surprins când am făcut calculul ăsta, dar mi-am dat rapid seama că n-am de ce.

  20. Felicitari,draga mea.Iti dorim sa ramai aceeasi si sa iti aduci aportul la bunul mers al acestui site.La cat mai multe raspunsuri de calitate!

  21. Din punct de vedere strict personal, NeluL ar fi trebuit să iasă userul anului. Asta e, n-au intrat zilele în sac…
    Succes tuturor pe TPU și spor la treabă 🙂

  22. Sunt suprinsa!
    Eu votasem cu Apache. Cred ca punctele vin de la cele mai bune argumentari.
    Eu l-am votat pe Apache, pentru umor, bun simt si tot tacamul. Le deschide ochii copiilor care nu sunt in stare sa ii deschida singuri.
    Sincerele mele felicitari, Legiutoarei!
    Dar totusi, mi-ar fi placut( desi am votat cu Apache) sa castige si neluL, Ioandelasal, Jelli sau ardnaxaur1961, sau, de ce nu, ÉrotiqueConseils.

  23. Ok, a trecut o zi de când aţi făcut anunţul. De ce nu s-a acutalizat profilul Legiuitoarei cu chenarul albastru şi funda bleu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.