TPU Blog

Punem pret pe siguranta, de orice fel ar fi ea. Asa ca avem in continuare un mesaj pentru voi din partea celor de la Fundatia Dori Slosberg Romania

“Hello guys and girls,

Permiteti-mi sa ma prezint. Sunt Irina, reprezint fundatia Dori Slosberg, o fundatie tanara care se ocupa cu siguranta rutiera si educatia rutiera in randul tinerilor. Noi incercam, prin campanii si programe de informare sa facem drumurile mai sigure si viata noastra mai lunga si mai frumoasa. Ne zbatem sa prevenim accidentele grave in trafic si sa dam vietii o sansa pe sosea.

In prezent, derulam o campanie ce se numeste “E cool sa!”. Primul vizual din aceasta campanie este “E cool sa porti centura de siguranta” il gasiti atasat acestei postari. Am aprecia daca ati da si voi mesajul mai departe. Noi credem ca e cool sa fii responsabil pentru viata ta, e cool sa ai grija de tine atunci cand esti in trafic – ca sofer, pieton, biciclist, pentru a putea avea ocazia sa-ti traiesti viata cu adevarat, pentru a face toate acele lucruri nebune pe care inca nu le-ai facut .

Noi credem ca poti arata cool intr-o masina si purtand centura de siguranta (inclusiv pe locurile din spate – nu vreau sa va plictisesc cu statistici, insa un impact la numai 40 km/h supune corpul uman la presiuni similare cu o cădere de la etajul trei al unei clădiri).

Vi se pare fain sa fii pilot de formula 1? Chiar si ei poarta centura de siguranta!

Fii cool! Poarta centura de siguranta!

In plus, daca aveti idei despre proiecte sau vreti sa deveniti voluntari ai organizatiei noastre, dati-ne un email la adresa: contact@dorislosberg.ro. Ne-ar face placere sa va avem in echipa.

Iar daca stiti cazuri de tineri, victime ale accidentelor rutiere care au nevoie de ajutor scrieti-ne. Vom face tot posibilul sa ne implicam si sa gasim solutii pentru ei.”

Alexandra – TPU

14 thoughts on “Fii cool! Poarta centura de siguranta!

  1. Imi pun silicoane si nu mai e nevoie de centura.
    Mi-a placut aia cu soferii de F1 =)) nu tre’ sa ajungi in F1 pentru a purta centura, o poti purta si la o categorie inferioara, conteaza cat de mult te respecti, iti poate salva viata, asta era mesajul, Mie chiar nu-mi plac lucrurile cool!

  2. E treaba fiecaruia daca poarta centura sau nu …
    Campaniile astea sunt puerile ,si nu rezolva nimic !
    Toata lumea realizeaza pericolele ,dar putini sunt cei carora le pasa….

  3. Irina, pentru neveste nu faceti o campanie? Ca eu nu pot sa o conving pe a mea sa poarte centura, desi i-am explicat ca se numeste “locul mortului” tocmai fiindca trebuie sa taci si sa nu stresezi soferul, ha, ha.

  4. @BRO fan Jim Beam
    Mersi pentru porţioara de râs 😀

    @Apache
    Mare dreptate ai. Eu una îmi pun centura chiar şi dacă e vorba de un drum scurt. Orice se poate întâmpla …

  5. Aaa, si am un proiect: faceti si voi ca australienii: luati masini de-alea facute armonica si lipitile cu poxipol de stalpi si copaci, ca semn sugestiv ca se putea si mai bine!
    Va cumpar eu niste poxipol!

  6. Fundatiile astea nu stiu pe ce sa mai arunce banii. Sa porti centura de siguranta nu e optional, e obligatoriu prin lege. Acuma, daca voi vreti sa convingeti lumea ca “e cool” e treaba voastra, dar nu inteleg sensul acestei campanii. O fi, n-o fi cool sa porti centura… dupa ce te prinde de cateva ori si platesti amenda o sa-ti dai seama ca e mai cool sa nu platesti… Gasiti un subiect mai util de campanie. Parerea mea!

  7. Până acum am purtat mereu centura de siguranţă. De azi înainte nu o mai port,că a devenit cool. Şi eu nu-s cool. Haha.

  8. Tanti Alexandra, lasa copiii sa treaca pe zebra fara sa ii sperii!
    Uite ce propunere am eu, pen’ca se pare ca studiez postarile pe TPU mai ceva ca voi: de vreo saptamana TPU s-a imbolnavit de rubeola, ha, ha, ha. Am gasit vreo 10 postari disperate, de la 10 useri diferiti, care cersesc sfaturi in legatura cu rubeola: ce sa faca sa le treaca, ca ii mananca; cu ce sa se dea; daca au voie sa iasa din casa; daca sunt contagioasi; cum sa-si omoare timpul, etc.
    Pai daca tot aveti o doctorita poeta ca usera anului, ia rugati-o voi sa faca o postare de aia, de banner, pe topic. Eventual in versuri. Sau eventual cereti unei doctorite pediatre sa vina cu o postare inteligenta, ca eu am asa, o predispozitie sa ma scarpin… Hai, repede, pana nu ne scarpinam toti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.