TPU Blog

Se pare ca weekend-ul e plin de evenimente de dezvoltare personala pentru tineri. Iata in continuare un mesaj de la cei de la Scoala de Valori.

Esti la liceu si crezi ca esti prea tanar ca sa te poti hotari deja ce vrei sa faci in viata? Cei de la Scoala de Valori sunt de parere ca alaturi de ei poti afla si decide de la orice varsta.

Vei avea sansa sa descoperi ce vrei sa faci cu viitorul tau pe 11 si 12 februarie alaturi de alti 20 de adolescenti si de traineri pasionati. Mai sunt 6 locuri disponibile.

Pentru mai multe detalii despre program si despre organizatori poti gasi aici www.scoaladevalori.ro/impact/projects/think-ahead/

 

Alexandra – TPU

5 thoughts on “Think Ahead te asteapta

  1. Au venit 3 fete de la AIESEC,în timpul orei,e chiar interesant.O organizaţie cu[,]copii între 11-16 ani.Ne-a spus dacă vrem să venim la ei,pentru 3 săptămâni,2 ore pe zi..sau..doar marţi joi şi miercuri.Tot ce trebuie să ştii este engleza..au spus că vor fi 8 ‘instructori’ din alte ţări cum ar fi Nigeria,Indonezia,China etc.Corectaţi-mă dacă greşesc,aşa ne-au zis nouă.

  2. Pentru că unii sunt atât de lipsiţi de perspectivă şi imaginaţie încât îi lasă pe ceilalţi să le decidă viitorul.
    Frumos…vomit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.