TPU Blog

Ca sa marcam ziua de azi, va invitam la un concurs alaturi de cei de la MarketOnline.ro.

Care e cea mai frumoasa amintire cu persoana iubita?

Prietenii nostri de la MarketOnline.ro vor premia cea mai tare poveste cu un aparat foto digital BenQ. Mecanismul este tare simplu: tot ce trebuie sa faceti este sa va postati raspunsul aici, dupa ce ati dat like la pagina lor. Concursul se incheie pe 21 februarie, iar castigatorul va fi anuntat pe 22. Continuam apoi cu alte 2 provocari :).

BenQ T1460 este o camera ce-ti atrage atentia atat prin design-ul extraordinar cat si prin dotarile sale. Dotata cu un senzor CCD cu o rezolutie de 14 MP, camera beneficiaza de un zoom optic de 4X, posibilitatea de a realiza capturi video in formatul 720p si un display touchscreen de 3 inch.

MarketOnline.ro este un magazin online care se numara printre membrii fondatori ARMO (Asociatia Magazinelor Online din Romania) organizatie in care a stabilit impreuna cu principalii jucatori din mediul online Codul de Bune Practici, garantand astfel clientilor calitatea serviciilor oferite si consolidarea increderii in comertul online din Romania.

Prioritatea numarul unu a magazinului online Marketonline.ro este sa-si multumeasca toti clientii oferindu-le nu doar produse de calitate, ci si servicii de 7 stele. MarketOnline.ro ofera multiple beneficii care vin in sprijinul nevoilor clientilor sai: transportul gratuit la peste 20.000 produse, un program de fidelizare cu reduceri, returul produselor in caz de nemultumire, plata produsului dupa primire, posibilitati multiple de plata in rate precum si peste 300 de promotii active.

 

19 thoughts on “Cautam cele mai frumoase amintiri

  1. Voi în loc să faceţi chestia asta de sărbătoarea noastră,Dragobetele,o faceţi pe o sărbătoare neimportantă pentru noi a americanilor?Penibil..

  2. O, mai șuș… Până să nu devină un trend chestia cu Valentine’s Day, nu știa nici dracu de Dragobete. Hipsterașilor.

  3. Obsesivo, pai de Valentine Day e promotia, ce esti nevrozata? Nu vezi: inimioare, amintiri cu persoana iubita, tot tacamul… Eh, imi amintesc eu cu dragoste de prima mea iubita post-decembrista! Am fost pana la Istanbul, era iarna lui ’90, si am venit cu un sapun DUru, un spray Rexona si un borcan de Nutella (era la borcan pe vremea aia)… ah, ce vremuri, ce amintiri! A plans de surpriza printzesa mea!
    Dupa aia a divortat…

  4. Jessy, dragoste, mai traiesti? Credeam ca te-a ingropat ninsoarea asta de vie, de prin decembrie, ha, ha.
    Wanna be my Valentine?

  5. Ba tata, ba. Daca bagau si ei ca premiu o cursiera, ma oboseam sa trintesc o compunere ca facea un trafic, de nu-l egala nici Hari Poker. Da’ asa, pentru un spanak de aparat foto… pff. Pai cine are telefon mobil, face si poze, ca toate au acum camera pe ele, ce sa mai faca si cu aparatul foto?

  6. Poneiul Troian,

    Multumesc pentru griji. Apreciez, apreciez….
    Din fericire n-am prea fost afectati de ninsoare, noi, cei din Bacau. Slava Domnului.
    Insa, in schimb, am avut o neplacere in familie.
    Si-a trebuit sa ajut…

    BRO, baga, baga, 😛 ca nu stii cu ce te poti alege. He, he, salut Bucurestiul! (Nici pe tine nu prea te-am mai vazut activ! Probleme?:P)

  7. Păcat că nu am facebook,voiam sa povestesc şi eu cum aveam mâinile ocupate şi am lăsat-o pe ea să-mi desfacă prohapul şi să je joace cu jetul. Foarte romantic.

  8. Heh,mi-a pregătit o surpriză.M-a trezit de dimineață și ne-am tăvălit prin zăpadă ca doi nebuni,fără să ne pese de zăpada de 42 de m(adâncime,atenție!),chiar dacă eram cub de gheață.
    Apoi ca un insensibil ce sunt am lăsat-o să zacă în garaj și eu m-am dus să zac la taste.
    Atenție,urmează o fotografie 18+!
    http://i.imgur.com/ln054.jpg

  9. Amintirea mea este cu persoana iubita care nu mai este iubita,dar…in fine,este o amintire placuta.
    Cum ne-am cunoscut!
    Eram la patinoar in Poiana Brasov, in miez de iarna! Pe vremea aceea eram mare sportiva si foarte calita la frig! Caci,cu toate ca era iarna eu eram cu maneca scurta,cu pantaloni se ski! Pentru ca mergeam intai la ski si apoi faceam si o serie,de la 17 la 19 la patinoar. Si faceam fel de fel de figurine pe gheata, margand cand cu spatele ,cand cu fata,cand cu viteza printre patinatorii care mergeau cuminti si ordonati intr-o directie,ca turma. Eu…prin mijlocul ghetii faceam piruete sub privirile admirative ale unor copii si privita cu compasiune de mamele care erau pe langa mantinela. La un moment dat,recitalul meu a fost intrerupt brusc de un grup de 7-8 baieti cu patine de hokei care au inceput ei o alergare si un roit pe gheata printre noi ceilalti. Curioasa si uimita de noile evenimente,am facut o miscare brusca si …inevitabilul s-a produs,luand o tranta pe burta! Dar nu a fost ceva obisnuit,ci am mers pe burta din mijloc pana la mantinela,daramand ca popicele pe toti pe care i-am prins in drumul meu “glorios” si am adunat gheta faramata sub barba si pe par, ca un plug!
    Eram rosie ca sfecla de rusine si aud langa mine o voce de baiat,care se aduna si el de pe jos daramat de mine, care-mi spune:”hai scoala frumoaso o data de acolo,ca avem treaba!”.Eu am ridicat privirea din gheata si am vazut unul din zurbagii care alergasera pe gheta pana atunci si-mi stricasera mie “recitalul”! M-a ajutat sa ma ridic si m-a intrebat ,cu mila in glas,la misto,daca nu aveam haine mai groase,ca acuma eram plina de zapada toata ! Eu l-am respins furioasa si m-am dus la vestiar! Asa l-am cunoscut pe fostul meu sot,care mai tarziu mi-a spus ca eram foarte gratioasa si ieseam in evidenta prin ceea ce faceam pe gheata,ma vazuse si ma remarcase de mai multe ori, a vrut sa ma cunoasca si atunci a avut ocazia,cu toate ca a fost cam mistocar.
    Dupa 2 ani ne-am casatorit!

  10. Am niste amintiri sezoniere.Pe care o preferati ? Una de iarna implica – 30ºC.Aia de vara e pe pielea goala.Toamna e sinistra rau si primavara romantism la maxim 🙂 Oricum ar fi, aparatul ala eu il iau …hi hi hi.

  11. Respectele mele, Echipa TPU. Pe zi ce trece deveniti tot mai buni si mai curati! Bine ca l-ati ingropat in sfarsit pe dinozaurul ala de Mr.Smith, un nou Matrix se asterne la orizont, fara virusi tembeli. Soare si caldura multa, pe aleea treeworks, va urez cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.