TPU Blog

Iata ca prietenii nostri de la Scoala de Valori si AIESEC Romania organizeaza intre 5 martie si 6 aprilie a saptea editie GROW, programul educational inovator desfasurat pe parcursul celor 4 ani de liceu la nivel national, singurul care aduce studenti internationali alaturi de liceeni in cadrul unor sesiuni de formare.

Aceasta editie este dedicata elevilor din clasa a noua sub forma a 10 ateliere de lucru sustinute in limba engleza de catre traineri internationali cu scopul de a promova interculturalitatea, voluntariatul si diversitatea.

Sesiunile de pregatire vor fi sustinute in 15 orase din Romania: Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Targu Mures si Timisoara, de catre studenti internationali veniti din cele 110 tari in care exista organizatia AIESEC.

Timp de 6 saptamani, liceenii vor explora teme precum abilitati de comunicare, alimentatie sanatoasa, ecologie, autocunoastere, vor invata cum sa dea feeddback constructiv, sa lucreze in echipa, cum sa infrunte potentiale situatii de discriminare si ce inseamna cetatenia europeana. Aceste sesiuni sunt construite pentru a raspune nevoilor specifice acestei grupe de varsta si pentru a­i ajuta pe liceeni sa isi dezvolte aptitudini utile indiferent de calea aleasa dupa finalizarea studiilor si o atitudine care ii va sprijini in atingerea obiectivelor personale. Daca esti elev in clasa a noua sau cunosti un elev pe care GROW l­ar putea ajuta sa se dezvolte, inscrierile pentru program se fac pana pe 20 februarie. Mai multe detalii despre cum poti sa aplici pe www.growedu.ro

Scoala de Valori este o organizatie non­guvernamentala moderna cu viziunea de a dezvolta o societate bazata pe valori prin modele de educatie inovatoare. Ei pun sub semnul intrebarii granitele educatiei traditionale si ofera oportunitatea de a accesa informatii de valoare, experiente de formare a caracterului, de a interactiona cu modele pozitive si de a avea expunere internationala, cu scopul de a creste responsabilitatea personala si controlul fiecaruia asupra alegerilor personale.

 

Alexandra – TPU

16 thoughts on “Ultimele zile pentru a aplica la GROW 0.9

  1. Foarte frumos! Duceti-va si aplicati, nu fiti fraieri! Altfel o sa stati sa frecati menta in Romania pe TPU pana la pensie, si chiar si dupa aia, ca mine, hombre si ioandelasal…
    Dar pe ei ii inteleg, pe vremea noastra putem sa aplicam doar la un stadiu de perfectionare NKDV, cel mult.

  2. Doar ca idee, începe din 4 martie nu 5, de fapt a început chiar de azi cu Team Building-ul.
    Mâine e Brazilian party, deci nu știu despre tine Alexandro dar mie mi se pare că e cam în desfășurare.

  3. Pedobear, a inceput draga, de aseara. Eu am stat toata noaptea sa vad defilarea de oe sambadromul din SaoPaolo. Deseara intra scolile din Rio pe mainstream, atunci sa te tii, ca anul asta nu le-a mai luat foc garderoba cu carele alegorice din Niteroi, si au jurat La Portela (care sunt favoritii mei)ca se razbuna anul asta.

  4. Dedicație de la petrecerea braziliană AIESEC:
    http://www.youtube.com/watch?v=3yUemeoDDnQ
    Să vă chinuie și pe voi urechile, nici măcar brazilienilor săracii nu le place, dar una lume simte nevoia să o pună din politețe și eu simt nevoia să zic asta deși nu vă interesează. Cu plăcere de dedicație, să vă distrați și voi.

  5. NoȘansăPentruNoi: Nu mai spune, dacă și în somn o să cânt asta te anunț că mâine o să te bântui pentru că am murit!

  6. @ȘansăNuNoi: Deer, copacii plâng decât dacă sunt tăiați nu dacă mor eu. Și n-o să mor azi că nu mă culc până în 12 deci mor mâine și nici asta nu-i sigură, depinde ce vrea universul, you know.

  7. @Dudă: 42$ e prea ieftin!
    E 42 la puterea 42 și te las pe tine să calculezi asta.
    -O căciulă pedo: 42 de lei. Un moment împreună cu un copil atractiv: De neprețuit.

  8. @Crețule:
    Zâmbetul pedo pot să-ți zic exact cât a costat:
    2 ani de aparat dentar, 2000 de lei cel de sus și 2000 cel de jos+ 50 de lei consult lunar(deși mai chiuleam)+15 lei fiecare brechet rupt( și rupeam cțte 4 pe lună) deci fă tu un calcul și aflii cât costă să zâmbești pedo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.