TPU Blog

Daca saptamana trecuta voiam sa aflam care sunt cele mai frumoase amintiri pe care le aveti cu persoana iubita, iata ca astazi dam drumul unui concurs cu cei MarketOnline.ro, la fix pentru Dragobete.

Ei vor premia un raspuns la intrebarea: Care e melodia ta si a persoanei iubite? cu un iPod Shuffle. Pastram acelasi mecanism: le dati like la pagina si apoi va postati raspunsul aici. Incheiem socotelile pe 28 februarie si anuntam castigatorul desemnat prin tragere la sorti pe 29.

 

Carcasa premiului este creata dintr-o singura bucata de aluminiu slefuit, cu o stralucire eleganta. Nu vei mai lasa niciodata o melodie preferata acasa pentru ca, pe langa cele 15 ore de viata ale bateriei, iPod shuffle iti mai ofera 2 GB de memorie, ca sa poti stoca sute de melodii. Nu lipseste nici functia VoiceOver care permite ca printr-o simpla apasare de buton sa auzi numele melodiei redate si a interpretului.

MarketOnline.ro este un magazin online care se numara printre membrii fondatori ARMO (Asociatia Magazinelor Online din Romania) organizatie in care a stabilit impreuna cu principalii jucatori din mediul online Codul de Bune Practici, garantand astfel clientilor calitatea serviciilor oferite si consolidarea increderii in comertul online din Romania.
Prioritatea numarul unu a magazinului online Marketonline.ro este sa-si multumeasca toti clientii oferindu-le nu doar produse de calitate, ci si servicii de 7 stele. MarketOnline.ro ofera multiple beneficii care vin in sprijinul nevoilor clientilor sai: transportul gratuit la peste 20.000 produse, un program de fidelizare cu reduceri, returul produselor in caz de nemultumire, plata produsului dupa primire, posibilitati multiple de plata in rate precum si peste 300 de promotii active.

Alexandra – TPU

5 thoughts on “Care e melodia ta si a persoanei iubite?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.